marx.alter
Zainteresovan član
- Poruka
- 221
Pročitaj od Alena Kara Lak način da ostavite pušenje (ili tako nešto), a možeš i film da odgledaš i ostavićeš cigarete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti nije od nikotin, moguce da imas parazita u stomaku ili heliko, pogorsanju stanja doprinosi ne nikotin, vec azbest cija je funkcija da drzi pepeo.Какви су конкретно симптоми ?
Много сам конзумирала цигарете последњи неколико дана и осећам се веома лоше .
У ствари и нисам много , кутија дневно колико иначе конзумирам , али овај пут као што рекох осећам се веома лоше.
Моји симптоми су следећи: мучнина ,често поврачање ,температура која константно варира итд..
Сасвим сам сигурна да је то од цигарета , што је најгоре не могу да престанем и сваки пут када запалим цигарету симптоми се јављају.
Ужас! Да ли неко зна да ли уопште постоји такозвана предозираност никотином односи отпор организма према никотину који се манифестује на овај начин?
To ti nije od nikotin, moguce da imas parazita u stomaku ili heliko, pogorsanju stanja doprinosi ne nikotin, vec azbest cija je funkcija da drzi pepeo.
Pusi hercegovacki ili cacanski, oba su dobra.
Duvan je zdrav, umereno, nekoliko cigareta dnevno. Poslusaj klip dr Todora Jovanovica koliko duvan doprinosi ubijanju mikroorganizama i zasto ga treba konzumirati.
Todor je izlecio Magick Jonstona / NBA od AIDS.
Какви су конкретно симптоми ?
У ствари и нисам много , кутија дневно колико иначе конзумирам , али овај пут као што рекох осећам се веома лоше.
Моји симптоми су следећи: мучнина ,често поврачање ,температура која константно варира итд..
Сасвим сам сигурна да је то од цигарета , што је најгоре не могу да престанем и сваки пут када запалим цигарету симптоми се јављају.
Ужас! Да ли неко зна да ли уопште постоји такозвана предозираност никотином односи отпор организма према никотину који се манифестује на овај начин?
Купи електронску цигарету.
И најстраственији пушачи кажу да је феноменална, а не увлачиш никотин јер га нема у њој.
Ма пробала сам без везе ми је ипак сам се навикла на неку дозу никотина , тако да постепено морам да радим на томе али наравно у малој количини тек неколико цигарета дневно док не престанем .
Па да, она је ''плацебо''.Ja sam,pak od Plavog anđelčeta,koja je takođe lekar, saznao da je ta
elektronska cigareta obična obmana.
Kao,ima neki psihološki uticaj,koji nije dovoljan da potisne
potrebu organizma za nikotinom....
Kod početnika bi možda imalo nekih efekata,ali kod strasnih i višegodišnjih - ???
Па да, она је ''плацебо''.
Питај Ванду, она је успешно користи.И ако је дугогодишњи пушач.
![]()
Pulmolozi dozvoljavaju do tri cigarete dnevno !
I ni jednu više....
Meni je to rekao pulmolog u Klin.centru "Zvezdara",pre par godina....
A ja šmrčem 30....
Какви су конкретно симптоми ?