Prednovogodišnje zapuštanje

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prica se uveliko da ce i nasa pravoslavna crkva usvojiti svjetski kalendar,tako ce se Bozic slaviti kad i katolicki.Navodno grci su usvojili,ne znam koliko je tacno.Pretpostavljam da cemo i mi onda vise slaviti Bozic nego NG.A bice manje troska,jer se vise nece slaviti pravoslavna 14-og januara.

zoro, roknuću se ako još jednom čujem da u okolini imam pogrešne žene. ja bre nemam žene u okolini... verovatno zato što su bile pogrešne (jeee, kako sam ovo rekla)
nego, jel imaš neku sličicu tog anime šminkanja? ja sam izguglala ovo i mnogoooo je dobro, ali da li je to to?
http://ponchorama.com/images/animemakeup.jpg

betty, ako si junak ti probaj.. pa javi kako je tvoja frizerka reagovala.

Ne rokaj se, pliiiz. To ja mislim na udaljene komsinice.... iz drugog solitera, i jos dalje :)
Jeste, to je anima, ali ta je bas vulgarna (previse doslovna) Imaju oni i mnogo suptilnije i lepse stvari.
Sad begam da kuvam :)
Nenasminkana!

parka mozes sad da na onoj temi maskenbal dodas mangu na listu
a otkad procitah post zoreb
pocela sam intenzivno da razmisljam o njenim kapcima i usnama
i dusa mi nece imati mira ni spokoja dok ne postavi sliku

doprinos temi: sinoc, pred novu god, sam depilirala brke forumaske

skvo, ja sam napisala da se uopste ne sminkam, tako da nema vajde od moje slike, al' da mi je manga, ono, super, ekstra itd... Naravno, suFtilniji stil...
Evo, pa vidite :)
i to je decko!

edit: idem sad na "sta kuvamo DANAS" da se pohvalim sta sam uradila u kuhinji...

priznajem da ne znam sta znaci al grosso (mada pretpostavljam)
tako da, al grosso, ili al dente...meni dodje svejedno :)
zato dajem punomocje parki kao ucenijoj da me zastupa u postupku pribavljanja slike od zoreb
i priznajem sve radnje koje je ucinila za svoje

Kao prvo moram da pohvalim Hellen za post #34 jer je citirala sa sve nickom citirane osobe tako da ovaj put znamo i ko je to rekao. Bravo Hellen! :lol:

Kao drugo, moram da se izjasnim da sam i sama odložila šišanje koje odlažem već mesecima za posle NG, jer nisam sigurna da li će mi se frizerka šokirati ako saopštim da nisam došla na novogodišnju frizuru, a i da mi ne naplati duplo više nego inače jer je NG. :lol:

bug.gif

Nisam znala da neki naplacuju duplo vise frizuru za NG , zanimljivo :)

Back