- Poruka
- 3.582
Nowa godina ce uskOro...jedwaaa chekam!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad procitam price tipa :siske ispod miske, rundave noge, gajila sam bradu, zarasla mi sisa![]()
zoro, roknuću se ako još jednom čujem da u okolini imam pogrešne žene. ja bre nemam žene u okolini... verovatno zato što su bile pogrešne (jeee, kako sam ovo rekla)
nego, jel imaš neku sličicu tog anime šminkanja? ja sam izguglala ovo i mnogoooo je dobro, ali da li je to to?
http://ponchorama.com/images/animemakeup.jpg
betty, ako si junak ti probaj.. pa javi kako je tvoja frizerka reagovala.
znam...sve znam...ali nekako mi je tek sad doslo da ti imas kapke i usne i ostale delove tela...pa bih da vidimti za mene vise nisi slovo na ekranu
![]()
Kao prvo moram da pohvalim Hellen za post #34 jer je citirala sa sve nickom citirane osobe tako da ovaj put znamo i ko je to rekao. Bravo Hellen!
Kao drugo, moram da se izjasnim da sam i sama odložila šišanje koje odlažem već mesecima za posle NG, jer nisam sigurna da li će mi se frizerka šokirati ako saopštim da nisam došla na novogodišnju frizuru, a i da mi ne naplati duplo više nego inače jer je NG.
![]()