Prednovogodišnje zapuštanje

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sto bi moja drugarica davno odgovorila na pitanje, zasto se sminkas kad ides da bacis djubre??? nikad se ne zna kad cu sresti coveka svog zivota! :)

glupost kojom se vodi vecina devojka u sadasnje vreme...

ja bih na to samo dodala ako i sretne tog muskarca svog zivota kad tad ce je videti bez sminke ... sta ce onda ona???

PS>Mene samo interesuje sta je vise na ceni devojka sa kilo sminke u podne ili ona bez icega ili samo sa sjajem i maskarom???Treba nam nekoliko muskaraca da nam daju svoje misljenje!

Meni se namece jedno pitanje > ZA STA SE SPREMAJU????? I ZA KOGA? Vece ko i svako drugo...samo malo skuplje...

Ajd kosa i nokti ok, sminka naravno, novi komad garderobe,...solarijum-po meni glupost??? Depilacija - ako je ne rade ovako a za ng da treba se zapitati za sta se spremaju-za SEKS za jedno glupavo vece gde ce svi biti ne pijani nego mortus!....

itd
itd

Ok,odgovorila sam vec kako ja to,ali bzvz mi ovo nekako.Ispada kao da se ti nikad ne sredjujes???Jel?Ovo - vece ko i svako drugo...mi se na glavu vec popelo.Jes veche,jel,zaslo sunce,izace opet,boze zdravlja...al da je dochek Nove godine-jeste,i nije onda bas veche kao svako drugo jbg.Ajd kosa i nokti ok, sminka naravno, novi komad garderobeOvo ti je sve ok?Pa ne slaze se s prvim delom nesto...Ono - za koga i sta se spremaju?Kosa,nokti,sminka,krpice...to nije sredjivanje?I onda prica - bez sminke/sa sminkom.Pa realno - lepse smo sa sminkom al bez preterivanja,cisto da bi mog'o da te prepozna ujutru:lol: Ok,ovo sa bacanjem djubreta je vec karikiranje.

PS>Mene samo interesuje sta je vise na ceni devojka sa kilo sminke u podne ili ona bez icega ili samo sa sjajem i maskarom???Treba nam nekoliko muskaraca da nam daju svoje misljenje!

Девојка без шминке. Нарочито ако је још скоро девојчица.

Међутим, жена у озбиљним годинама већ не. Не значи да треба да буде нафракана ко Клеопатра, али имало боје на лицу жена у озбиљним годинама изгледа ненеговано и аљкаво.

Meni se namece jedno pitanje > ZA STA SE SPREMAJU????? I ZA KOGA? Vece ko i svako drugo...samo malo skuplje...

Ajd kosa i nokti ok, sminka naravno, novi komad garderobe,...solarijum-po meni glupost??? Depilacija - ako je ne rade ovako a za ng da treba se zapitati za sta se spremaju-za SEKS za jedno glupavo vece gde ce svi biti ne pijani nego mortus!....

itd
itd

Па, ако ће НГ провости у кућној варијанти у присуству најближих, онда су и шлафрок, патофне и рундаве ноге потпуно одговарајући. :lol:

Али, некима то и није ''вече ко и свако друго''...

Ако се излази на неко ексклузивно место, треба разголитити рамена и ноге...:roll:
Рамена избледела од давног мора, ноге зреле за депилацију нешто раније пре НГ, тако да би таман око 31. почеле да џикљају длачице и да урастају...хм?
Шта онда?

Девојка без шминке. Нарочито ако је још скоро девојчица.

Међутим, жена у озбиљним годинама већ не. Не значи да треба да буде нафракана ко Клеопатра, али имало боје на лицу жена у озбиљним годинама изгледа ненеговано и аљкаво.

Слажем се. Што каже моја мама, у тим годинама није пристојно ићи улицом без шминке и плашити људе. :lol:

Takodje mislim da zena treba da se sredjuje nevezano za neku priliku, kada su u pitanju frizura , depilacija , nokti ... Ali verujte mi da najbolje razumem to sto ostavljaju sve u poslednji momenat pred Novu godinu ..Radim kao frizer , ovih dana DAN I NOC .. Svi hoce da udju u novu godinu , bez izrastka , a makar on bio i dva milimetra , sta da vam kazem kada mi i u nedelju dolaze na farbanje i pramenove !!!????

Kao prvo moram da pohvalim Hellen za post #34 jer je citirala sa sve nickom citirane osobe tako da ovaj put znamo i ko je to rekao. Bravo Hellen! :lol:

Kao drugo, moram da se izjasnim da sam i sama odložila šišanje koje odlažem već mesecima za posle NG, jer nisam sigurna da li će mi se frizerka šokirati ako saopštim da nisam došla na novogodišnju frizuru, a i da mi ne naplati duplo više nego inače jer je NG. :lol:

bug.gif

Ja to nisam primetila,
to "izdrzacu"...
Parka, mozda imas u okolini neke pogresne zene?
Licno, slabo se sminkam :(
Uvek sam namazana na "naturalno" (zimi masna zastitna, prst debelo, sjaj - grodzdjana - na usne. Leti hidro, tanko, sjaj na usne.)
Fakat, kad bas moram da "istaknem" to ucinim. Al' opet nekako diskretno. Ne pamtim kada sam zadnji put obojila ocni kapak. Ali, svidja mi se manga/anima sminkanje. Onako, "globalno"

zoro, roknuću se ako još jednom čujem da u okolini imam pogrešne žene. ja bre nemam žene u okolini... verovatno zato što su bile pogrešne (jeee, kako sam ovo rekla)
nego, jel imaš neku sličicu tog anime šminkanja? ja sam izguglala ovo i mnogoooo je dobro, ali da li je to to?
http://ponchorama.com/images/animemakeup.jpg

betty, ako si junak ti probaj.. pa javi kako je tvoja frizerka reagovala.

Back