Prednosti i mane kupovine novo vs korisceno

O još kako se remontuje ja kada sam tražio sachs set pre 10 godina svaki je bio remontovan. Ili komplet sve ili korpa ili lamela. Morao sam preko veze da muljam kako bi mi sastavili komplet od novih delova a ne tamo lepljenih i prskanih čunkolitom.

I vw ovlašćeni servis tada autokomerc je imao dve cene zamene, jedna ako je originalni deo unutra a druga trostruko veća ako nije. Pitam pa što je tako pa kaže šaljemo u nemačku na remont ako je original i onda je niža cena. Da povratiš na nemačku auto industriju.

O još kako se remontuje ja kada sam tražio sachs set pre 10 godina svaki je bio remontovan. Ili komplet sve ili korpa ili lamela. Morao sam preko veze da muljam kako bi mi sastavili komplet od novih delova a ne tamo lepljenih i prskanih čunkolitom.

I vw ovlašćeni servis tada autokomerc je imao dve cene zamene, jedna ako je originalni deo unutra a druga trostruko veća ako nije. Pitam pa što je tako pa kaže šaljemo u nemačku na remont ako je original i onda je niža cena. Da povratiš na nemačku auto industriju.
Fabricki remont kako to ti zoves ili remont kod Pere su dve razlicite stvari .. I tvoj Hyndai se remontuje od tun doza do auta I nazad :)

Remontuju a zafarbavaju čunkolitom i to onim najprostijim temperaturnim za farbanje strugova i ostalih namenskih mašina.

Ja sam ko klinac remontovao sam te lamele, sedneš lepo tačkaš u ruke i dva čekića udri! Kupiš samo obloge.

A evo gledam i danas imaš da biraš:

prodaja_lamela_lamele_trake_ferostar_srbija_subotica.jpg

Back