Prednosti clanstva u EU! Hrvatska od EU dobila 7,3 milijarde bespovratno!

zemunski kej

Elita
Poruka
21.903
Evo vesti iz susedstva. Iako ce najverovatnije ova turisticka sezona propasti ipak ce se izvuci. Dobijaju od EU 10 milijardi evra za oporavak privrede od toga 7,3 milijarde bespovratno.https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-u-obracanju-javnosti-potvrdio-europa-je-predvidjela-10-milijardi-eura-za-spas-hrvatske-ekonomije-bespovratno-cemo-dobiti-73-milijarde/10347787/

Mi smo uzeli kredit sa kamatom. Politika sedenja na vise stolica ,ispada da nisi nigde.

То ће сигурно отићи у привреду. Као што је отишло и оних 1-2% из претходне туре новца ЕУ, такође намењене привреди. :ok:

315-640x480.jpg

То ће сигурно отићи у привреду. Као што је отишло и оних 1-2% из претходне туре новца ЕУ, такође намењене привреди. :ok:
Kako god to je nekih 20% njihovog GDP.Toliko zarade od turizma. Nije to bitno .Svi koji su u EU su dobili pomoc u skladu sa velicinom ekonomije. EU je dobra kada su ekonomske krize. Moramo i mi tamo.

Да, Хрватска је баш измузла ЕУ. То што су корумпирани и неспособни ( мало мање него ми додуше ) је само хрватски проблем.
Taj sam podatak pronasao ,Garantujem ti da su ga dobile i Slovenija ,Slovacka.Ceska koje nisu korumpirane zemlje. Izdvojeno je nekih nenormalnih stotina milijardi evra. Do kraja godine ako se korona ne vrati sve se vraca u normalu sa privredom EU. To je dobro i za nas ovakve inace ,,,

Kako god to je nekih 20% njihovog GDP.Toliko zarade od turizma. Nije to bitno .Svi koji su u EU su dobili pomoc u skladu sa velicinom ekonomije. EU je dobra kada su ekonomske krize. Moramo i mi tamo.
ne zarade,turizam trazi ulaganje kao i svaki drugi posao.To sto oni prikazu 20 milijardi je bruto racunica,odbij troskove kostanja i ulozeno i dobices zaradu.Zbog korone firme su izgubile poslove i pretrpele gubitke,to im taman pokriva te troskove,na turizam mogu da zaborave

Od zapada nista nije dzabe.To je prica samo za narod,a kad budu vracali,pitace se "sta li je sad ovo"
Pa nije džabe, ali članstvo u EU ima svoje prednosti.
S druge strane, izgubio si dio suvereniteta. Npr, primitivan primjer: RH uvede smrtnu kaznu, i iste sekunde je izbačena iz EU. Dakle, nemaš suvereno pravo države nad nečim takvim. EU je osim ekonomije i sustav vrijednosti. A pripadanje to sustavu je isplativo.

Да, Хрватска је баш измузла ЕУ. То што су корумпирани и неспособни ( мало мање него ми додуше ) је само хрватски проблем.
Moraš biti zaista majstor da ukradeš nešto iz EU fondova. Nisu oni balkanski čobani, to je osmišljeno na način da ne možeš krasti. Zato ih i loše koristimo. :roll:

Nije to nikakava proslost nego ,istina.Treba da se uzimaju medjusobno,zbog nasledstva da bi ostalo u porodici,ili da pustimo GEJ populaciju da nam obucava decu,kako ce da zive sa dva tate,ili dve mame.Bem ti takvu demokratiju.

То си ти нешто само ружно сањао.

Као да треба нешто ружније него да НЕ ДОБИЈЕШ 7 МИЛИЈАРДИ ЕВРА.

Članstvo u EU je isplativo svim članicama.
Znam i ja kakiti: Ja, kao osoba koja uz brćiće ima i bradicu( :zcepanje:), kao budući kancelar EU-zajednice izjavljujem: Nije pošteno da Hrvatska, kao članica EU ima evropske cene, ali balkanske plate! Sa takvim neravnopravnim položajem i lopovskim ponašanjima ćemo žestoko da se obračunamo! Rad, Red i Disciplina! :zcepanje::zcepanje:

Nije to nikakava proslost nego ,istina.Treba da se uzimaju medjusobno,zbog nasledstva da bi ostalo u porodici,ili da pustimo GEJ populaciju da nam obucava decu,kako ce da zive sa dva tate,ili dve mame.Bem ti takvu demokratiju.
Ne, to je prošlost, a vremena se mijenjaju, pa i odnos prema pedderima. Postoje procesi koje ne možeš zaustaviti, a to je i prihvaćanje različitih od sebe.

Back