Prednost muskaraca nad nama zbog WC-a

cLick - OR - Die:
tasha_so:
To je jedna od stvari zbog kojih se radujem $to sam mu$karac. Aparat nam je zgodniji i lak$i za odrzhavanje A i veoma je zanimljivo zimi u snegu da pi$e$ svoje ime po snegu istim

Ma ti si bre sad opasan si recan zbog toga?!

uh! necemo flameove ovde.

Rekoh samo da je $to se tiche pi$anja zgodnije imati pi$u.. zar ne? To se svi slazhemo valjda?

A da sam zhensko sigurno me ne bi bilo blam da pi$am tamo gde i mu$karci pi$aju. Sve je bolje (i zdravije) nego da se upi$a$. Zato savet devojkama da budu hrabrije kada im se ide u WC jer ipak je ovo yebena Srbija i $to se tiche taoleta na javnim mestima mi smo i dalje u srednjem veku.
Lako je tebi da tako govoris kada nisi zensko. I izvini nisi u pravu, bas je zdravije da se upisas nego da trpis jer to nije zdravo za besiku

vanesa:
Skoro sam se sa drugaricama vracala sa zurke i sa nekim momcima, i posto sam dosta pila islo mi se usput u WC ali nisam imala gde medjutim ovi momci su se bez muke olaksali samo ga izvadivsi i stojecke, dok mi to zene ne mozemo, i tad mi je mnogo bilo krivo sto i ja nisam mogla tako isto nego sam morala i dalje da trpim. Recite mi sta mislite o tome da li i vas to pogadja sto ne mozemo kao i oni da se olaksamo kad je to potrebno
Ma bre eeeej
Ja sam sa drugaricom bio u gradu kad je poceo strasan pljusak i piskilo nam se a nismo imali gde,posto smo pokisli oboje odlucismo se da piskimo kroz pantalone i tako i uradismo bez frke.
Dakle, kad su pljuskovi ne brini samo pusti da izadje.
U ostalim nezgodnim situacijama ponasaj se kao mi!
To je normalno.

Ma bre eeeej
Ja sam sa drugaricom bio u gradu kad je poceo strasan pljusak i piskilo nam se a nismo imali gde,posto smo pokisli oboje odlucismo se da piskimo kroz pantalone i tako i uradismo bez frke.
To je normalno.[/quote]
Ja recimo mnogo mrzim da piskim u poljskom WC-u jer me strah da me mozda neka zmija ne ujede ili tome slicno a i ne volim uopste jer moze neko da me vidi i isto ne volim da piskim u prljave WC-e jer mi se mnogo gade, tako da bih pre piskila u gace nego u poljske ili prljave WC-e

tasha_so:
Ma bre eeeej
To je normalno.
Ja recimo mnogo mrzim da piskim u poljskom WC-u jer me strah da me mozda neka zmija ne ujede ili tome slicno a i ne volim uopste jer moze neko da me vidi i isto ne volim da piskim u prljave WC-e jer mi se mnogo gade, tako da bih pre piskila u gace nego u poljske ili prljave WC-e[/quote]
Slazem se sa tobom, kad god vidim one smrdljive WC-e odmah mi se povraca a kamo li da idem u njima

Ziva istina...
Koleginica mi je pricala kako njena baba u Crnoj Gori nikada nije nosila gace. Iz prakticnih razloga. Malo zadigne suknju, rasiri noge i stojeci piski... :oops: Kako se ne isprska ne znam...
A jos su muski privilegovani sa boksericama koje se otkopcavaju. Tako da su im olaksali i spustanje pantalone do kolena... Ovako samo otkopcaju tri velika i tri mala dugmeta i... milina... :lol: Ali to nije jedino na cemu im zavidim.
Zavidim muskarcima, jer ne moraju ni da kriju noge 2,5 nedelje posle depilacije i da u sred vrucine idu u pantalonama, jer dlake nisu dovoljno porasle. Zavidim im, jer im ne treba "intimna" depilacija.
Posebno ima zavidim sto kada im je vruce mogu da skinu majice. :?

Princeza:
Ziva istina...
Koleginica mi je pricala kako njena baba u Crnoj Gori nikada nije nosila gace. Iz prakticnih razloga. Malo zadigne suknju, rasiri noge i stojeci piski... :oops: Kako se ne isprska ne znam...
A jos su muski privilegovani sa boksericama koje se otkopcavaju. Tako da su im olaksali i spustanje pantalone do kolena... Ovako samo otkopcaju tri velika i tri mala dugmeta i... milina... :lol: Ali to nije jedino na cemu im zavidim.
Zavidim muskarcima, jer ne moraju ni da kriju noge 2,5 nedelje posle depilacije i da u sred vrucine idu u pantalonama, jer dlake nisu dovoljno porasle. Zavidim im, jer im ne treba "intimna" depilacija.

Mozhe$ i ti da skine$ majcu. Jedino u chemu se razlikuje$ od nas mu$karaca su vece sise. Mi kao nemamo bradavice!?

Za bokserice... Ja uvek otkopcham kai$ i vecina mu$karaca se ne smara da otkopchava 6 dugmica vec spusti bokserice malo dole i izvadi alatku :) Najbolje je kada si u $orcu ili trenerci jer tada za 2-3 sec mozhe$ da bude$ spreman da pi$ki$ :lol:

Ona baba je cool ali je za devojke bolje da nose bilo kakav donji ve$ jer je to "higijenskije" nego da vam mala maca dolazi u kontakt sa raznim prljavim povr$inama..

vanesa:
Ja recimo mnogo mrzim da piskim u poljskom WC-u jer me strah da me mozda neka zmija ne ujede ili tome slicno a i ne volim uopste jer moze neko da me vidi i isto ne volim da piskim u prljave WC-e jer mi se mnogo gade, tako da bih pre piskila u gace nego u poljske ili prljave WC-e
Slazem se sa tobom, kad god vidim one smrdljive WC-e odmah mi se povraca a kamo li da idem u njima

Trebalo bi $to pre da se oslobodi$ tog nerealnog straha od zmija u poljskom WCu!??! sme$no :)
Takodje $to pre treba da se oslobodi$ straha da kada ti se pi$ki na javnom mestu ne pi$ki$ vec da se upi$a$ u gatje. Ali.. mozhda se lozhi$ na to? :lol:

tijana82:
Lako je tebi da tako govoris kada nisi zensko. I izvini nisi u pravu, bas je zdravije da se upisas nego da trpis jer to nije zdravo za besiku

Naravno da je zdravije pi$kiti nego ne pi$kiti. Ali nije zdravije pi$kiti u gatje od pi$kiti bilo gde na javnom mestu. Izvini, ali slozhice$ se da je tako. no kao $to rekox.. mozhda to pi$kenje u gatje nekoga lozhi!?! Sva$ta sam video, a piss je jedan od standardnijih tripova :roll:

Princeza:
Ziva istina...

Yes, it's good to be a man!! :P

cLick - OR - Die:
vanesa:

Trebalo bi $to pre da se oslobodi$ tog nerealnog straha od zmija u poljskom WCu!??! sme$no :)
Takodje $to pre treba da se oslobodi$ straha da kada ti se pi$ki na javnom mestu ne pi$ki$ vec da se upi$a$ u gatje. Ali.. mozhda se lozhi$ na to? :lol:
Ja ne znam koji se djavo vi muskarci javljate na ovaj forum zenski kutak? Imate silne forume sta ste se navadili na ovaj

Anonymous:
ja sam jednom videla ciganku koja je nosila dugu suknju i samo je u jednom trenutku stala, malo rasirila noge i videla sam mlaz kako tece,uhhh...jos uvek jedna od gadnijih scena u mom zivotu...
al ispada praktichno:)))
eto kako zene pisaju stojeci!!!

I ja sam video tu scenu, ali sto je najcrnje na sred Bulevara u 2 po podne> Ali Boga mi nije se ukvasila, ciljala je odlicno...

tijana82:
Vrlo interesantna tema, nikad ovaku temu nisam videla. Za Tashu_so: Da budem iskrena i meni se desila jedna neprijatna situacija da sam morala da piskim u pantalonama do duse bile su crne tako da se nije nista videlo. Za Vanesu: Pa sta da radis, gledaj da za vreme zurke ne pijes mnogo i da pre bilo kog dogadjaja ides u WC i tako ces valjda da prezivis
Pu bre, posle kazu da zene vise vode racuna o higijeni! Crne pantalone pa niko nije video, FUUUJ.
I jos jednu stvar da vam kazem u poverenju, zenama se mnogo lakse usmrde noge

Back