Predmeti od emotivnog znacaja

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Ne vezujem se za stvari..nisam materijalista u tom smislu...

ali sam danas shvatila da sam emotivno vezana za svoj lap-top, koji sam koristila 6 godina :)
Svasta smo mi prosli zajedno :lol:

Dakle... Koji su to predmeti za koje ste vi emotivno vezani ? Zasto ?
Kako su dosli u vase vasnistvo ?

:)

da mi sutra izbije pozar u stanu, jedino od stvari koje bih iznela je jedna kutija - a u njoj odelca u kojoj su mi deca izasla iz bolnice, cucle, zubici, gomila ulaznica sto iz bioskopa, kocerata, utakmica, mobilni koji sam imala dve godine, okamenjena zvaka dobijena od vip, kaseta sa muzikom (majko sveta kad je to snimljeno :rotf: ). i brdo upaljaca koji ne rade.

Емотивно сам везана за три стотине плоча и две хиљаде дискова.

За фотографије

Вазицу од плавог стакла из Мађарске

Збирку кристала и минерала

Збирку шкољки

Неке слике

Мени заправо треба шпедитерски камион.

За фотографије

Збирку шкољки

Неке слике

Zasto za ovu vazicu ?

Ok, za ploce i fotografije je jasno ;)

Emotivno sam vezana za moje knjige, posebno one koje cuvam odmalena.
One se prve pakuju, gde god da selim. Ostalo sta stane :lol:
Takodje su tu neki pokloncici za rodjendan koje mi je poklonila moja cerka kad je bila mladja,
posebno plisani mali majmun, koji predstavlja nju i koga mi je namenila da bude uz mene kad ona nije tu :heart:

Zasto za ovu vazicu ?

Ok, za ploce i fotografije je jasno ;)

Прво путовање (још смо били студенти) са мојим будућим мужем.

Зуб ме је ужасно болео и морала сам да га извадим, где друго него у будимпештанској дежурној стоматолошкој служби.

Излазимо на улицу и ја угледам вазицу у излогу.

То је то.

Прво путовање (још смо били студенти) са мојим будућим мужем.

Зуб ме је ужасно болео и морала сам да га извадим, где друго него у будимпештанској дежурној стоматолошкој служби.

Излазимо на улицу и ја угледам вазицу у излогу.

То је то.

Prelepo..Nemam vise repke.
tj. ne mogu da ti dam opet :))

За фотографије

Збирку шкољки

Неке слике

nista ne pricaj
138240810151799884453224-1.jpg

Sve za šta sam bila emotivno vezana, sakrila sam od sebe na tavan na koji se retko usudim da zadjem...
Sad oko sebe nemam apsolutno ništa što me veže za bilo šta i bilo koga...:)

A zasto to pobogu?:confused:
I posle otvaras temu o plakanju i trazis da te nauce da places, jer je to lekovito i pokazivanje emocija itd.
Pa samo idi na taj tavan ili premesti stvari dole.:)
Izboriti se svojim duhovima je prava stvar, a ne trpati stvari pod tepih ili na tavan.z:shock:

knjige
plisane krave i mace

ne mogu sad dalje da se setim, verovatno jos nesto

sto pomenu neko da izbije pozar...ja bih se za glav uhvatila, kako izneti sve to :(
imala sam situaciju pre par godina izbio je pozar u stanu ispod mene, srecom manji i brzo su stigli da ih gase, nismo imali ostecenja, osim smrada dima par dana...ali to je bilo uzimanje torbi samo trpanje odece, para i trcanje napolje....ja potrcala za knjige pa se uhvatila za glavu, i uzela samo jedan opus romana ramzesa iz pet delova i plisanu macku igracku :zcepanje: keva me gledala ko budalu ona zena potrcala za odecu pare i licne karte normano :lol:
stojimo stanari zgrade dole ispred zgrade svi u papucama jaknama sa novcanicima u rukama...samo metla drzi plisanu macku i pet knjiga :zcepanje:

Back