Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Jel bio neko u onom novom kabare mestu u Beton Hali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bili, videli,Ako volite životinje, moja preporuka da vidite je Javni akvarijum i Tropikarijum blizu Kuće cveća, a reče mi ćerka da se otvorio i muzej čokolade, eto lepih prilika za zanimljiv izlazak
bili, videli,
a za razliku od ostalih tropikarijuma i akvarijuma koje smo do sad obilazili, u ovom ti dozvoljavaju da uzmes u ruke zmije, gmizavce i sl
I mene moji klinci dave da idemo tamopa klinci su odusevljeni, ali te terarijume vise obilazimo zbog insekata, ovaj jedan je lud za bubama, veruj mi, to je gore nego da voli gmizavce
mada se meni dosad, najvise svideo akvarijum u Baškoj na Krku, ali je ok i ovaj u Bg
nikako da odemo u Muzej Iluzija, BG, vredi li otici tamo? jel bio neko?
Buda je interesantan...Little Bay je ok, prijatan, tamo vodim kad uspem da naplatim potraživanja (:
zavisi koliko vas ide i da li naučujete svi više redom po meniju, koliko pijete i ko pllaća ceo ceh ...nije skupo za dvoje bez komplet klope, definitivno je čak nešto malo nešto i jefinije ili tu negde kao i na 2. mestima...toe tačno.pa nije nesto skup koliko se ja secam, (da treba cekati dodatni priliv novca)
Jesu li u L. Bayu digli cene?!
ne jeddiNe serri
Giardino,skup jeste,ja ne znam jesam li ikad bila,moguce jednom samo,ali eto,to je vrlo fensi mesto,i skupo,tamo se ide ako hoces luksuz.Mislim sad na Novi Sad
Леп је поглед горе, из баште, тј. са терасе. Мада је пре била лепша. И није ништа фенси, локал као сваки други. Нити је скупо.Kad budem išla u Novi Sad, reći ću mužu da ga posetimo
Леп је поглед горе, из баште, тј. са терасе. Мада је пре била лепша. И није ништа фенси, локал као сваки други. Нити је скупо.
А ако дођете, оброк саветујем у Камелоту, да једете зачињено и обилноЈако им хвале пива, али га ја не пијем па не могу да тврдим.
Ускоро се отвара:
https://www.moonze.rs/
Jel još neko bio u restoranu "Iva ", kakva su vaša iskustva ?dođi nekad u žarkovo u kafanu Iva
da viš šta je lepinja, jagnjeća čorba, ćevap... ma sve