Predložite mesto za izlazak

Ako volite životinje, moja preporuka da vidite je Javni akvarijum i Tropikarijum blizu Kuće cveća, a reče mi ćerka da se otvorio i muzej čokolade, eto lepih prilika za zanimljiv izlazak
bili, videli, 👍
a za razliku od ostalih tropikarijuma i akvarijuma koje smo do sad obilazili, u ovom ti dozvoljavaju da uzmes u ruke zmije, gmizavce i sl

pa klinci su odusevljeni, ali te terarijume vise obilazimo zbog insekata, ovaj jedan je lud za bubama, veruj mi, to je gore nego da voli gmizavce :)
mada se meni dosad, najvise svideo akvarijum u Baškoj na Krku, ali je ok i ovaj u Bg
nikako da odemo u Muzej Iluzija, BG, vredi li otici tamo? jel bio neko?

pa klinci su odusevljeni, ali te terarijume vise obilazimo zbog insekata, ovaj jedan je lud za bubama, veruj mi, to je gore nego da voli gmizavce :)
mada se meni dosad, najvise svideo akvarijum u Baškoj na Krku, ali je ok i ovaj u Bg
nikako da odemo u Muzej Iluzija, BG, vredi li otici tamo? jel bio neko?
I mene moji klinci dave da idemo tamo
A nikako

:think: pa nije nesto skup koliko se ja secam, (da treba cekati dodatni priliv novca) :)
Jesu li u L. Bayu digli cene?!
zavisi koliko vas ide i da li naučujete svi više redom po meniju, koliko pijete i ko pllaća ceo ceh ...nije skupo za dvoje bez komplet klope, definitivno je čak nešto malo nešto i jefinije ili tu negde kao i na 2. mestima...toe tačno.

.

Prilozi

• IMG-c47f7bbd330fc8e0065f8776719b900f-V.jpg
    IMG-c47f7bbd330fc8e0065f8776719b900f-V.jpg
    110,5 KB · Pregleda: 25
Kad budem išla u Novi Sad, reći ću mužu da ga posetimo
Леп је поглед горе, из баште, тј. са терасе. Мада је пре била лепша. И није ништа фенси, локал као сваки други. Нити је скупо.
А ако дођете, оброк саветујем у Камелоту, да једете зачињено и обилно :) Јако им хвале пива, али га ја не пијем па не могу да тврдим.

Леп је поглед горе, из баште, тј. са терасе. Мада је пре била лепша. И није ништа фенси, локал као сваки други. Нити је скупо.
А ако дођете, оброк саветујем у Камелоту, да једете зачињено и обилно :) Јако им хвале пива, али га ја не пијем па не могу да тврдим.

Hvala Bogi
Muž i ja verovatno nećemo skoro u NS ali ćerka će ići taman da izađe na neko lepo mesto sa društvom

Kafić se zove Baristocratia, predivan je ambijent sa zelenilom i palmama, vrlo je lepo opremljen, uljudno osoblje, cene su normalne, a kvalitet pića dobar. Nalazi se u mom kraju i mogu peške, što je za mene velika prednost. Premašio je sve kafiće na Banovom brdu i što se tiče usluge može da parira Adi, jedino nema vodu, ali ima predivan ambijent i terasu ukrug oko kafića sa predivnim zalaskom sunca i lepim pogledom. Definitivno je moj kraj dobio sjajno mesto za izlazak
Slike nisu najbolje ali nisam mogla ko seljanka da idem i slikam sve redom :lol:

Prilozi

• IMG_20200906_184624.jpg
    IMG_20200906_184624.jpg
    93,1 KB · Pregleda: 12
  • IMG_20200906_184642.jpg
    IMG_20200906_184642.jpg
    185,9 KB · Pregleda: 11

Back