Predložite mesto za izlazak

gost 410191

elita
Poruka
27.982
Drage žene i muškarci na Ženama,
Ko bolje od nas zna da kaže gde kupiti, kako skuvati, kako se obući, kako srediti kuću?
Niko
S tim u vezi evo jedne teme gde možete predložiti mesto za izlazak, šta obavezno videti, gde je za piće, gde za klopu, gde za kafu, gde za alkoholisanje, gde za domaću ranu i već po želji...
Može u Srbiji a može i šire gde ste bili i baš je bilo kul
I naravno slike uvek može
Pa ko želi raspali

'' Наша прича' најбољи ресторан, препорука за све из околине Ужица.
potrebno-je-samo-dobro.jpg

S obzirom da sam nesto ponovo zgotivio ljude, u poslednje vreme volim da blejim po trznim centrima, i gledam ih kako su divni. Usput, imaju uglavnom gotivnu klopu i pićad. Sta ja znam, ako hocete da jedete, neki restoran kineske hrane u okviru trznjaka je gotivan.

Управу си, посебно тржни центар у Крагујевац 'Плаза'.

S obzirom da sam nesto ponovo zgotivio ljude, u poslednje vreme volim da blejim po trznim centrima, i gledam ih kako su divni. Usput, imaju uglavnom gotivnu klopu i pićad. Sta ja znam, ako hocete da jedete, neki restoran kineske hrane u okviru trznjaka je gotivan.

Podržavam naročito Va Piano i takođe mislim da ovaj naš Ada Mall nije uopšte loš

Ja lično moram da pohvalim mog komšiju Sunset, ima najlepši ambijent na Adi i odličnu uslugu
Bila samo jednom na klopi tamo, proslava neka organizovana.
Usluga nikad gora, gomila konobara, ne zna se sta koji radi. Jedini lokal gdje je salata posluzena kada je glavno jelo bilo uveliko pojedeno, a od pica nismo uspjeli dozvati vise od dvije case.

Bila samo jednom na klopi tamo, proslava neka organizovana.
Usluga nikad gora, gomila konobara, ne zna se sta koji radi. Jedini lokal gdje je salata posluzena kada je glavno jelo bilo uveliko pojedeno, a od pica nismo uspjeli dozvati vise od dvije case.

To mi je baš žao da čujem
Preveliki su pa su pogubljeni ko šta radi, jasno mi je to
Meni je lično ambijent super, a ne jedem tamo samo pijem, jer ima boljih mesta za jelo

I ambijent je prelep, nemam svoje slike jer su stare i grupne ali izguglajte, vinarija je definitivno nešto posebno
Ja tamo obozavam prasece bajadere i vino Aurelius...
U Becicima ima restoran Tri Brata ili Tri Ribara,kod njih se sluzi ono sto su juce ili ujutru upecali,vrhunska klopa.
U Novom Sadu Plava Frajla,blizu Promenade,pohovane paprike punjene kajmakom i sirom su im vrhunske,iako se vode kao predjelo.
U Uzicu komplet lepinja...

To mi je baš žao da čujem
Preveliki su pa su pogubljeni ko šta radi, jasno mi je to
Meni je lično ambijent super, a ne jedem tamo samo pijem, jer ima boljih mesta za jelo
Nije to,nego verovatno nece da plate kvalitetne konobare i imaju gomilu pocetnika.
Kod Kovacevica koje si navela je jako strog odabir ljudi,i zato su u vrhu kad je usluga u pitanju.

Back