Predlozite dobru multiplayer igru.

Meni najbolja F2P igra. GM su super, stalno prave neke eventove ili takmicenja gde daju CS iteme.
8 klasa razlicitih i svaka je unique.
End game je ogroman, mass pvp za iteme, istance, istrazivanje svemira/astrala sa brodom,
lvlovanje guilda radi zauzimanja teritorije i dobijanjem guild cloaka...
I jos svasta. Igra je STRAVA !!!
Oh btw to sam ja pravio video za takmicenje ^_^
Molim vas da ga pogledate treba mi sto vise views.

Neko igra crvice online? Imam problem sto ima jako malo pro igraca ili medium, na turnirima je ok ali ovako for fun su sve klinci , quiteri , chiter-i i pocetnici.

Ako je neko igrao stare crvice i zna koliko je dobra igra nek me doda na msn ili gtalk.

Imam igru i u koliko je nemate dacu vam link da je preuzmete od mene , za igranje online vam ne treba nista, nikakvi krekovi patchevi itd,samo instalirate igru ,i igrate se na officijalnom serveru!

dexta_mullen@hotmail.com

dextamullen@gmail.com

poz !

Igrao sam Beta verziju, iskreno dopalo mi se, jedina mana je sto nije F2P. Nemam nameru da placam nesto.... Mozda jednog dana....

Veruj mi brate, i meni je to problem... Al *** skupljam... Jer ne može niko da me ubedi da je uživanje u igri isto?! Igranje na piratskim serverima je kao kad igraš beta verziju igre, punu bagova itd. xD Da ne spominjem nestabilnost samog servera i često diskonektovanje...

Draga buduća fudbalska zvezdo,

Pošto cenimo da si autentičan srpski online gejmer kliktač odlučili smo da ti se obratimo u ime srpske zajednice sa sajta

Zašto te zovemo na FID?
- Zato što srpskoj zajednici treba sveže krvi!
- Zato što nam tako mali fali da postanemo no.1 nacija u igri! Domaći klub "Tribina Utd." je već osvojio nešto što bi se moglo nazvati "UEFA kup", ostali klubovi redovno ulaze u završnice evropskih takmičenja.
- Zato što želimo da napravimo domaću ligu nestvarno jakom, da sadašnje bot ekipe iz nižih rangova potpuno eliminišemo i samim tim obezbedimo svim ekipama atraktivne izazove i neizvesne utakmice koje će ih učiniti boljim. Priznajemo, ima među nama onih koji uživaju u razvaljivanju bot ekipa, al takvih je baš malo.

Šta srpska zajednica može da učini za tebe od onog trenutka kada se registruješ?
- Da ti pomogne da napraviš odgovarajući igrački ili menadžerski profil, u zavisnosti od toga kakve su ti želje.
- Da ti pomogne u pronalaženju prve ekipe, da ne upadneš negde gde će na tvojoj poziciji već igrati neka zver i gde terena videti nećeš.
- Da ti obezbedi materijale koji će te uvesti u igru, gde ćeš moći da saznaš sve, dobro većinu bar, detalja o tome kako igra funcioniše, šta treba da radiš, kad i kako, koje su potencijalne zamke...
- Da te uvede na domaći forum gde ćeš pronaći kojekakve likove, od galamdžija koji se javljaju u svakom kolu i mlate okolo, do onih koji se javljaju sporadično ali često donose interesantne informacije.
- I na kraju, da ti uvek ali UVEK bude na raspolaganju za bilo kakva pitanja ili pomoć.

DOĐITE, NEĆETE SE VRATITI !

U ime Srpske FIDA zajednice,
ricmaSRB

TERA nije nastavak Lineagea i developer je Korejska firma Webzen. Igra je predstavljena na proslom sajmu video igara u Koreji (zaboravih kako se zove). Mislim da ce igra biti P2P (pay to play), ali ne tvrdim to sa sigurnoscu. Sa druge strane, Singapurska firma Tec-Interactive izbacuje AAA rated MMORPG novog korejskog developera - NORIA Games. Open Beta bi trebalo po svim informacijama da bude negde okolo Juna, mozda cak i pocetak Jula i bice free to play (naravno sa sve item mall-om). Publisher je vec poznat u MMORPG svet po Metin2 igri i po svom korektnom odnosu prema igracima (sto se moze procitati i na forumima fanova ove igre). Licenca je uzeta valjda za Jugoistocnu Aziju, ali publishing je na globalnom nivou, a i serveri ce biti postavjeni negde u Evropi/Americi zbog boljeg pinga verovatno. Ah da, i zamalo da zaboravim..... igrica se zove SevenCore, evo i nekih trailera:

Untitled_1.jpg

Goalunited – Fudbal Menadžer sledeće generacije!

Goalunited je besplatan Online Fudbal Menadžer, deo nove generacije browser igrica. Kvalitet grafike i osećaj igranja može se slobodno uporediti sa PC igrama.
Vaš zadatak je da svoj klub dovedete do uspeha. Kontrolišite trening, transfere, taktiku, formaciju, juniore i sve ostalo.
Osim mogućnosti igranja u Srpskoj ligi, možete se takmičiti i protiv ekipa iz drugih država. Kreirajte vlastite lige i takmičenja.
Srbija je tek otvorena i prošla je samo jedna sezona. Prijavite se i uhvatite mesto u višim ligama.
Liga utakmice se igraju nedeljom/četvrtkom a kup utakmice utorkom.

Nagradna takmičenja Goalunited organizuje redovno.

Pratite nas i na facebook-u:

Kome se sviđa TERA a nema nameru da plaća, mislim da imamo zamenu, i to dobru... RaiderZ! Trenutno igram Closed BETA test i mogu slobodno reći da igra ima mnogo potencijala. PVE je nekako u prvom planu ali je borba jako dinamična i puna akcije! Da ne dužim, potražite na netu neki review...

720p obavezno! :]

ni igre na pretplatu ne bi trebalo ljudima da budu problem..
iz razloga sto je pretplata na mesecnom nivou kostanja jedne ture pica u nekom "renomiranom" lokalu koja se popije za pola cuke vremena a igranje se svodi na nekoliko sati dnevno.30 dana u mesecu i sad je 15 dolara mnogo za platiti kod 100 zabavnih sati mesecno ali nije mnogo platiti bljutavo pice u nekoj birtiji iste pare?
cudna su ljudska shvatanja i razmisljanja

League of legends.

Upravo sam je izbrisao, pre svega zbog loše komunikacije s ljudima... U svakoj drugoj partiji, jedan igrač bude afk od starta ili napusti igru. Timski rad nije na nivou kao kod drugih MOBA igara, a ja nemam živaca da čekam level 30 i da igram ranked. Puno tzv. noob-ova... :] PS svaki 10. igrač je iz Poljske ili Rusije, i bukvalno nijedan ne zna da progovori na engleskom... x]

Back