Predlozite Akcione igre

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde neko nek predlozi bas dobru pucacinu koja moze na windows 7!

Sve igrice sto rade na xp...rade i na Winows 7.

al moze metro2033 na windows 7???jel izaso sniper ghost warior full ja sam igrao demo??

Moze Metro na Windows 7....Ghost Warrior ima full igrica da se skine.

A GTA IV?!?!?!?!:rtfm:

A kakvu akciju imas u GTA 4...vozis kola i gazis ljude...lol

A moracete priznati da je i return to castle wolfenstein dobar ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Return to castle wolfenstein je legenda...

Meni najbolje igre su godfather 1 i 2,gta serijali svi a ja bih istkao san andreas,od shuotera bih sve serijale igre cool of duty,canter srike 1.6 naravno,ako volis ono malo strasnije igra predlazem fall out 3,ako mislis na vozacine sve serijale need for speed,od sportskih bih istako sve serijale pes-a a posebno bih istako 2010,onda od borilackih samo mortal combat ito sve serijale a posebno triology,kao posebne bih istakao prvi wolfenstain ,assasin creed, mafia,prine of persia naj noviji,od volzacina bih jos istakao tack mania forever,a od sportova nba live 2008 od EA,craysis obican ovaj worhead nisam igrao ali sam cuo da je jos bolji probaj i to .
Igre koje bih preporucio a ja nemogu da ih podnesem su:GTAIV ,prototyupe itd.
San andreas bi istakao, a ne GTA IV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::eek::eek::eek::eek::eek::eek:ali si upravu sto se tice need for speeda

Kako ja vidim ti za 2 godine ima da postanes na krstarici isto sto je Texas Homie na warezu...ima da imas vise postova nego svi modovi zajedno :eek:
Bre ce postanes legenda krstarice po broju postova...

Idi na warez vidi ovog Texas lika..koji je to ludak....90000 postova...:worth:
Koliko treba da pises da napravis 90k postova :mrgreen:

Predlazem Modern Warfare 2 svima! Online igranje je sjajno. Ni blizu icega sto sam do sada igrao na netu. Ja sam se dosta namucio oko instaliranja (nisam uspeo) pa sam na kraju dobio original igru iz Svice :D i instalirao je za 5min.

Kako ja vidim ti za 2 godine ima da postanes na krstarici isto sto je Texas Homie na warezu...ima da imas vise postova nego svi modovi zajedno :eek:
Bre ce postanes legenda krstarice po broju postova...

Idi na warez vidi ovog Texas lika..koji je to ludak....90000 postova...:worth:
Koliko treba da pises da napravis 90k postova :mrgreen:

texas homie je faca!
toliki postovi!
Alo brate!
I na temu!
Jedna od najvise akcije uvek je Bioshock!
Uvek iam da te biju!
:hvala:

Back