ajde neko nek predlozi bas dobru pucacinu koja moze na windows 7!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sniper Ghost Warrior
Metro 2033
Pa da ubace zive neprijatelje postalo bi isto sranje kao 20000 drugih igrica...bas je fora u tome da ides po zapustenim postrojenjima i sve sto je ostalo su roboti...Mada ne znam nisam igrao ni keca....ali mi izgleda vrhunsk[/QUPa donekle
pa upravu si vecina igara je samo ubijanje a konacno da ima neka igra u kojoj treba da se zamislis![]()
potpuno si upravuMafia je jako dobra.![]()
ajde neko nek predlozi bas dobru pucacinu koja moze na windows 7!
al moze metro2033 na windows 7???jel izaso sniper ghost warior full ja sam igrao demo??
A GTA IV?!?!?!?!![]()
A moracete priznati da je i return to castle wolfenstein dobar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima jedna srednjevekovna igra zove se "heroes of might and magic 5"
predlazem call of duty 4,prototype,colin mcrae dirt 2,teeken 6,counter strike 1.6,wolfrestain 2,gta 4.
Mass Effect 2
IGRICA JE VRH!!!!
San andreas bi istakao, a ne GTA IV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111Meni najbolje igre su godfather 1 i 2,gta serijali svi a ja bih istkao san andreas,od shuotera bih sve serijale igre cool of duty,canter srike 1.6 naravno,ako volis ono malo strasnije igra predlazem fall out 3,ako mislis na vozacine sve serijale need for speed,od sportskih bih istako sve serijale pes-a a posebno bih istako 2010,onda od borilackih samo mortal combat ito sve serijale a posebno triology,kao posebne bih istakao prvi wolfenstain ,assasin creed, mafia,prine of persia naj noviji,od volzacina bih jos istakao tack mania forever,a od sportova nba live 2008 od EA,craysis obican ovaj worhead nisam igrao ali sam cuo da je jos bolji probaj i to .
Igre koje bih preporucio a ja nemogu da ih podnesem su:GTAIV ,prototyupe itd.
Uf sunce ti...kakvu akciju imas u HOMM 5...jel ti znas sta je uopste akciona igra...![]()
P.S-Sve ove zadnje 5 poruke si mogao da napises u 1 poruci...sta oces za dan da skupis 100 postova![]()
A Bad Company 2? Jel to beše iz Battlefield serijala? Čuo sam od kolege da je igra odlična (akcija, pucačina).
A moracete priznati da je i return to castle wolfenstein dobar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ja vidim ti za 2 godine ima da postanes na krstarici isto sto je Texas Homie na warezu...ima da imas vise postova nego svi modovi zajedno
Bre ce postanes legenda krstarice po broju postova...
Idi na warez vidi ovog Texas lika..koji je to ludak....90000 postova...![]()
Koliko treba da pises da napravis 90k postova![]()