OrangeC
Iskusan
- Poruka
- 6.365
И , кад ће се појавити под/под форум о алтернативној медицини

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И , кад ће се појавити под/под форум о алтернативној медицини![]()
Kada bude renoviran ceo podforum...do tada, otvorite teme i krenite sa pisanjem...lako ćemo posle teme prebaciti tmo gde treba..![]()
ciao![]()
Кад ће то да бидне, планирам да отворим тему о незасићеним масним киселинама (ланеном уљу), и о Будвиговој дијети ?![]()
Tragajuci po netu za nekim podacima naisla sam na neke forume koji su u celini specijalizovani za probleme gojaznosti. Mozda ne bi bilo lose da se otvori tema (kao sto je i o ostavljanju cigareta) koja bi se bavila ovim problemom ili pdf u okviru zdravlja. Problem je ozbiljan i masovan. Mislim da bi to bilo veoma korisno ucesnicima ovog foruma.
Što se mene tiče, taj film niti ću ja gledati, niti administracija.![]()
Meni se cini a smo taj film vec gledali![]()
Baš tako.Meni se cini a smo taj film vec gledali![]()
Pa valjda je kriterijum da studiraju nesto medicinsko majku mu..ima ovde na forumu par lekara mozda da ih lepo zamole da postanu modovi..a ne po upakovanoj prijavi dokolice ili preko veze ko na nekim forumima![]()
Što se tiče moderatora i njihovog obrazovanja zvanično Vas obaveštavam da imate jednog magistra farmaceutskih nauka i specijalistu, lekara specijalistu i vrsnu medicinsku sestru..
Zadovoljni?![]()
pa zasto se ne bi uvazio..nego nesto se dugo ceka odgovor..Predlog: napisati cega su specijalisti moderatori ovog pdf-a. Da li se predlog uvazava?![]()