Predlozi za unapređenje rada foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И , кад ће се појавити под/под форум о алтернативној медицини
ugly_confused2.gif

ciao
ugly_cafe.gif

Kada bude renoviran ceo podforum...do tada, otvorite teme i krenite sa pisanjem...lako ćemo posle teme prebaciti tmo gde treba..;)

Кад ће то да бидне, планирам да отворим тему о незасићеним масним киселинама (ланеном уљу), и о Будвиговој дијети ?
balloons.gif

Tragajuci po netu za nekim podacima naisla sam na neke forume koji su u celini specijalizovani za probleme gojaznosti. Mozda ne bi bilo lose da se otvori tema (kao sto je i o ostavljanju cigareta) koja bi se bavila ovim problemom ili pdf u okviru zdravlja. Problem je ozbiljan i masovan. Mislim da bi to bilo veoma korisno ucesnicima ovog foruma.

Tragajuci po netu za nekim podacima naisla sam na neke forume koji su u celini specijalizovani za probleme gojaznosti. Mozda ne bi bilo lose da se otvori tema (kao sto je i o ostavljanju cigareta) koja bi se bavila ovim problemom ili pdf u okviru zdravlja. Problem je ozbiljan i masovan. Mislim da bi to bilo veoma korisno ucesnicima ovog foruma.

Gojaznost je bolest 30% savremenog čovečanstva...:)
Ideja odlična..realizuj je...:ok:

Pa valjda je kriterijum da studiraju nesto medicinsko majku mu..ima ovde na forumu par lekara mozda da ih lepo zamole da postanu modovi..a ne po upakovanoj prijavi dokolice ili preko veze ko na nekim forumima:lol:

Što se tiče moderatora i njihovog obrazovanja zvanično Vas obaveštavam da imate jednog magistra farmaceutskih nauka i specijalistu, lekara specijalistu i vrsnu medicinsku sestru..:)
Zadovoljni? ;)

Što se tiče moderatora i njihovog obrazovanja zvanično Vas obaveštavam da imate jednog magistra farmaceutskih nauka i specijalistu, lekara specijalistu i vrsnu medicinsku sestru..:)
Zadovoljni? ;)

Ma ja se zekim po obicaju..naravno da verujem;)ono sto mi je iskreno smetalo kod prethodnih je sto su bili jako oshtri i sto su zakljucavali teme s nekim tzv polugrubim humorom..ne pise se ovde previse da bi se sve svelo na psihijatriju i teme prebacivale tamo ako je neko nervozan i muci ga nesanica..takodje savet ''posetite lekara'' moze svako dati..licno sam za to da se pisu licna iskustva i saveti pa cete vi proceniti svakako sta je dobar savet koji se ne tice lakova i kad vec neko postavi temu da mu se pruzi validna informacija..nesto sto mu neko od nas trenutno moze reci bez strucne pomoci lekara opste prakse..iako je to veliki problem ima ljudi sa istim problemima pa ne treba zakljucavati teme jedino prilepiti slicnim..obicno se takvi pojave samo zbog problema pa se ne snalaze dobro

na forum dolaze razni lekari i daju razne savete.. na kraju..ovde se jedino i mozemo kretati u domenu saveta jer za ozbiljne stvari imate lekare u domovima zdravlja, ambulantama, bolnicama.... a ovi forumski nikad ne mogu da budu altrnativa. Mogu samo uputiti, pomoci, usmeriti, razjasniti neke nedoumice, objasniti analize....
Zaista je nepotrebno znati da li je neko specijalista ovog ili onog ako daje korisne savete i komentare.

Svaka novina je nepoznanica, prirodno je nove moderatore da docekate sa podozrenjem.. imajte malo vise poverenja i kroz rad se uverite da li svoj posao rade kako treba. Na kraju..dovoljno je reci da imate iskusnog modratora, sa iskustvom na tom mestu na najvecem srpskom sajtu posvecenom zdravstvu gde sigurno nece postaviti nekog ko ne zasluzuje to mesto.

Posto je postavljena prva postava moderatora (premda tu nije kraj... u planu je postavljanje jos nekih moderatora) ova tema je odradila svoje, predloge iznete ovde cemo razmotriti sa moderatorima.

Hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back