Predlozi za unapredjenje aktivnosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 248950

Buduća legenda
Poruka
31.229
Svedoci smo da su forumi postali deo istorije, da se sve manje mogu animirati mladi da postanu aktivni forumaši, a da "stari" forumaši sve više migriraju na društvene mreže.
Tu i tamo dodje neko, pita šta ga zanima i ode.
Ipak, Krstarica se, uz Anu i možda poneki još forum, održala na srpskom digitalnom nebu.

Pitanje je: kako možemo da doprinesemo većoj aktivnosti forumaša i samim tim boljem funkcionisanju foruma?
Kreiranje mnogo lažnih profila samo na kratko i vrlo fiktivno povećava aktivnost (kao kad se spoljni dug fiktivno smanjuje novim emisijama novca ili inflacijom).

Ako imate neke konstruktivne ideje, hajde da zajedno pomognemo moderaciji.
Make Krstarica Great Again!

P.S. Ako tema postoji, molim da se ovaj uvod prebaci u tu postojeću temu. Hvala!

I ne reče mi ko si?
Ne razumem , samo sam svratio ovde , jer je svet okovan merama , tako da je jedno od lepsih mesta ovaj sajt .
Inace jedan te isti samo zreliji .
.........................................................................................................................................................................................
Evo kad sam prvi put cuo za sajt, u stvari nisam cuo , nego sam bio u nekom citanju po netu , naleteo sam na meni zanimljive komentare na krstarici, ali uglavnom zenskog roda.

.........................................................................................................................................................................................
Postavke da kazem mojih "smesnih " tema je cisto zezanje .

Poslednja izmena:
Mozda lanac.

Svaki clan npr kome je stalo dovede dva nova clana. Npr kuma zna da visis na krsti i neki drug, drugarica, uglavnom sledecih dvoje dovede jos dva nova clana.

Ko napravi niz od npr 50 novih clanova automatski postaje mod.
Ili se napravi podmod status npr pocasni clan rekreativni moderator moderator light.
Nakace se neke light opcije iz admin cp.

Mozda eto da postoji ta forumas administracija dvosmerna saradnja u vidu nagradjivanja za doprinos onlineu.

Forumasi bez administracije tesko mogu uticati na buducnost foruma.

Mozda lanac.

Svaki clan npr kome je stalo dovede dva nova clana. Npr kuma zna da visis na krsti i neki drug, drugarica, uglavnom sledecih dvoje dovede jos dva nova clana.

Ko napravi niz od npr 50 novih clanova automatski postaje mod.
Ili se napravi podmod status npr pocasni clan rekreativni moderator moderator light.
Nakace se neke light opcije iz admin cp.

Mozda eto da postoji ta forumas administracija dvosmerna saradnja u vidu nagradjivanja za doprinos onlineu.

Forumasi bez administracije tesko mogu uticati na buducnost foruma.
Da, ovde ima dosta dobrih ideja. Nagrada cak i ne mora da bude u vidu neke mod lajt opcije, dovoljno je i one fore sa statusom ili kako se vec zovu ovi domacini, poznati i veoma poznati i sl. Msl da ima mnogo opcija da se nagrade aktivni forumasi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back