Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.304
"Ako Andora pobedi Englesku a Albanija izgubi E ONDA..."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iliti božja volja. Izgleda da je njhov Alah jači od našeg Jesusaa onaj gol - čista sportska sreća
publika je takodje birana s koca i konopcaKo je odlučio da se utakmica igra u Leskovcu?
Bog je jedan a religija malo previšeIliti božja volja. Izgleda da je njhov Alah jači od našeg Jesusa
Pa to ti pričampublika je takodje birana s koca i konopca
čak ni neki regularan sportski poklič...
čim je sviran kraj poustajali ko da ih neko terao da sede do kraja
Ko je odlučio da se utakmica igra u Leskovcu?
Caci donose odluke i caci dovedeni da navijajupublika je takodje birana s koca i konopca
Diktator, da mu narod ne bi zvizdao u Beogradu.Ko je odlučio da se utakmica igra u Leskovcu?
onako se sedi na WimbledonuCaci donose odluke i caci dovedeni da navijaju
To nam prave od srbije, stradiju
Meni se čini da su to uglavnom blokaderi, đaci koji neće da uče i mladi koji neće da radeCaci donose odluke i caci dovedeni da navijaju
To nam prave od srbije, stradiju
Kako nije bre, pa bilo je Kosovo je Srbija, gde ćeš višepublika je takodje birana s koca i konopca
kada se igra u beogradu svi kmecite da se pare slivaju u beograd, da Srbija nije beograd blabla blaKo je odlučio da se utakmica igra u Leskovcu?
jel si ti ono bacao dinamitare kad je Albanija dala gol?Diktator, da mu narod ne bi zvizdao u Beogradu.
bolje da ne znašKoji je rezultat na kraju
I sad svi mi glupi pa ne znamo da nije smeo da ih pusti da igraju u BG jer bi ih samleli, posebno posle ovog porazakada se igra u beogradu svi kmecite da se pare slivaju u beograd, da Srbija nije beograd blabla bla
a kada se igra negde drugde opet vam je neko kriv.
sta fali stadionu u leskovcu? svi su lepo stali bez da se guraju
jedina mi zamerka sto je losa akustika. ali to je neka druga prica
@38imakKo je odlučio da se utakmica igra u Leskovcu?
objasni sta si ovime htela reci. da ne bude zabludeI sad svi mi glupi pa ne znamo da nije smeo da ih pusti da igraju u BG jer bi ih samleli, posebno posle ovog poraza
Venčali su seKoji je rezultat na kraju
Pitaj u centraLIobjasni sta si ovime htela reci. da ne bude zablude![]()
e da i to...Meni se čini da su to uglavnom blokaderi, đaci koji neće da uče i mladi koji neće da rade
da, totalno neekonomski potezI sad svi mi glupi pa ne znamo da nije smeo da ih pusti da igraju u BG jer bi ih samleli, posebno posle ovog poraza
![]()
Pitaj u centraLI
![]()
I sad svi mi glupi pa ne znamo