Predlozi forumasa

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

koto

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.590
Хвала на одговору на мозили се невиди слика док на гооглетовом хрому такође и на макстону се види али на макстону има доста проблема тако да га избегавам у широком кругу баш чудно дешавање на мозили :think:небих користио хром јер после кратког времена почне да успорава :sad2: док оперу и јандекс не користим :)

Postavih na novom forumu pa evo postavicu i ovde cisto ako neko vidi ako moze da mi javi

Zanima me jedna stvar sto se tice pisanja uzastopnih poruka ; znam da postoji "blokada" gde ne moze da se kuca odredjeno vreme (mislim da je u pitanju 10 sekundi - nisam siguran) ali me zanima zbog toga sto postavljam tekstove pesama kako je to reseno sada sa novim forumom s' obzirom na to da je na starijoj verziji to bilo spojeno pa nisi mogao da lepo odvojis dve poruke kao dve celine.

Dugo sam na forumu.....Prefurao sam preko ledja vec vise nekakvih promena "na bolje"...Medjutim, nisam suguran da su bile na bolje...Duboko sam uveren da je forum kao crkva i da treba STO MANJE DA SE MENJA! Svako menjanje je na neki nacin stetno.
Nisam za promene, vratio bih se na satro, ako moze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back