A
Aleksej_BASO
Gost
Ah kako je bilo zanimljivo onu jednu noc, kad gazdarica nije bila tu pa ona tema DBTO protiv Snosajka, uh, ja sam braco i sestre napisao cirka 50 poruka!!! A jos je bilo i par paraleleniih tema, tako da je bilo LUUUDOOO!!!!
E pa sad nije svaki dan badnji dan... Ali mozemo da malo zacinimo LJ&S!
Posto svi manje vise ovde dolaze da se izzivljavaju, i prapucavaju
mislim da bi se svi sllozili sa mojim predlogom.
Da neki forumas otvori NOV NALOG a mi ne znamo ko je on i da mu svi salju svije traceve ko je koga opalio i kada i gde, i tako to. I onda on to objavljuje na toj temi, a s tim da ne otkriva izvor. U protivnom tema moze biti zatvorena. I onda on to napise u postovima, a niko ne zna ko je on, i ne mogu da ga pljuju, a i da znaju ko je nije covek kriv, on-ona samo prenosi.
Mislim da bi to bolo mnogo bolje nego da nagadjamo ko je koga kresnuo iz efendijinih postova, na primer. Mada i on ima neki normalan nik ovaj mu sluzi samo za izbacivanje prljavstine, hehe.
Sta mislite?
A drugi predlog da napravimo grupnjak, jednom negde...
E pa sad nije svaki dan badnji dan... Ali mozemo da malo zacinimo LJ&S!
Posto svi manje vise ovde dolaze da se izzivljavaju, i prapucavaju

Da neki forumas otvori NOV NALOG a mi ne znamo ko je on i da mu svi salju svije traceve ko je koga opalio i kada i gde, i tako to. I onda on to objavljuje na toj temi, a s tim da ne otkriva izvor. U protivnom tema moze biti zatvorena. I onda on to napise u postovima, a niko ne zna ko je on, i ne mogu da ga pljuju, a i da znaju ko je nije covek kriv, on-ona samo prenosi.
Mislim da bi to bolo mnogo bolje nego da nagadjamo ko je koga kresnuo iz efendijinih postova, na primer. Mada i on ima neki normalan nik ovaj mu sluzi samo za izbacivanje prljavstine, hehe.
Sta mislite?
A drugi predlog da napravimo grupnjak, jednom negde...