Predlog zakona: plaćati onima koji prijave nepropisno parkiran automobil - uključujući i policijski

Da li bi ovo bilo dobro rešenje i za Beograd, Novi Sad ... ?

• Da.

glasova: 2 33,3%
  • Ne.

glasova: 4 66,7%

• Ukupno glasova
    6
А ко ће да чува списак "цинкароша" ? Већ могу да замислим да ће нека банда да дође до списка, па ће онда поштени грађани да остану без... разне могућности ми падају на памет, и ниједна није добра.
Ko je tu banda, pitanje je. Sa jednim, jasnim odgovorom.

То се онда најпре промени закон, па се комунална полиција претвори и званично у саобраћајну, или око соколово набави саобраћајна полиција јер је непрописно паркирање у њеној надлежности.

Овако, ово је обична отимачина у режији града да би се напунио буџет, најпре су све наместили у Београду, све финансије, сав новац, довукли Србадију са свих страна, деле се стамбени кредити, ничу зграде свуда по граду, граде се цела насеља којима се председник дичи, све највеће на Балкану, а онда јао, види како паркирају, види гужве. А уствари је идеја преварити људе, измислиш му посао да би дошао у ову гужву, а онда га чекаш, кредит за стан,вртићи, казне свих врста.

А то се тако дилетантски и лоповски ради да свако мало испадне да људи имају право на одштете јер су пљачкани, ево скоро сам добио пар хиљада евра одштете од града јер су ме крали кад сам плаћао деци вртиће, можеш да замислиш који је то ниво беде.

На Уставном суду пре пар година пале оне казне које су наплаћивали за паркирање, можеш мислити паркинг сервис наплаћивао казне, и оно, које платио испао је глуп.

А сад ја треба да будем као ти па да кажем, јесте, гужва је, људи су стока, удрите, а да не видим да баш њима одговара да људи буду стока и да су баш они ,једни, други трећи и довели овај народ у тако јадно стање.
Мене уопште не занима како ће да се зове конотрола паркирања, то ми је најмање битно.
Зашто је некима другима... мрзи ме да размишљам о томе.

Да ли нам је администрација грозна? Јесте. Сви знамо да се у последњих не знам колико година (деценија) нико није тамо запослио без везе - мита - корупције.
Нека се то среди, подржавам.
Чак и није пресудно што су сви преко везе, него што је та веза многима једини квалитет.

Мрзим наше право, правнике, адвокате, судије, све по списку. Не знам чему то све уопште служи. Адвокати ће свакоме да кажу да је у праву, па черупају кога колико могу. А судови пресуђују казне испод минималних јер... Биће да имају толико путера на глави, а да то неки људи знају и немилосрдно користе. Или криминал има све податке, где је ко, шта има, о фамилији... Грозно и наопако у сваком случају.

Моја логика за паркирање је једноставна - не треба да оставиш ауто било где само зато што је ипак могуће да саобраћај настави да се одвија и поред тога.

Око организовања Београда... Ко успе да ми покаже Београђане, свака част. Градом већ одавно управљају људи из свих крајева, само не из Београда. Таквима до Београда баш и није стало. Верују у лажне рекламе да је овде мед и млеко, и делују у складу са тиме - отимај као да сутра не постоји.
Где је морал? Где су принципи? Нема их.

Ko je tu banda, pitanje je. Sa jednim, jasnim odgovorom.
Онда би рекао да је Швајцарска најбандитскија држава на свету. Немају они по два полицајца по становнику... Али ће свако кршење реда да буде пријављено за пет минута.

Хоћемо швајцарски стандард? А нећемо њихов ред? И јаре и паре? Прво ја па остатак света? Не прави се држава тако.

Онда би рекао да је Швајцарска најбандитскија држава на свету. Немају они по два полицајца по становнику... Али ће свако кршење реда да буде пријављено за пет минута.

Хоћемо швајцарски стандард? А нећемо њихов ред? И јаре и паре? Прво ја па остатак света? Не прави се држава тако.

Oni to ne rade za novac. Predrasude.su u glavama onih koji misle da će u Švedskoj doći policija za gledanje kroz prozor, maltene...istu tu, švedsku državu odavno glođe korupcija.
Šveđanima nije problem i skoro svi su i čipovani. Sa druge strane ih boli uvo za anti-korona mere....vidiš šta ima da se uzme i oduzme. I švedski sistem, bez obzira na mane, funkcioniše, naš ne. Njujork je država, osoben po sebi i različit po mnogo čemu, od ostatka ...
Poređenje nema smisla.
Ako govorimo o Srbiji, onda ćemo gledati naše dvorište. Đubrište.

Poslednja izmena:

Back