То се онда најпре промени закон, па се комунална полиција претвори и званично у саобраћајну, или око соколово набави саобраћајна полиција јер је непрописно паркирање у њеној надлежности.
Овако, ово је обична отимачина у режији града да би се напунио буџет, најпре су све наместили у Београду, све финансије, сав новац, довукли Србадију са свих страна, деле се стамбени кредити, ничу зграде свуда по граду, граде се цела насеља којима се председник дичи, све највеће на Балкану, а онда јао, види како паркирају, види гужве. А уствари је идеја преварити људе, измислиш му посао да би дошао у ову гужву, а онда га чекаш, кредит за стан,вртићи, казне свих врста.
А то се тако дилетантски и лоповски ради да свако мало испадне да људи имају право на одштете јер су пљачкани, ево скоро сам добио пар хиљада евра одштете од града јер су ме крали кад сам плаћао деци вртиће, можеш да замислиш који је то ниво беде.
На Уставном суду пре пар година пале оне казне које су наплаћивали за паркирање, можеш мислити паркинг сервис наплаћивао казне, и оно, које платио испао је глуп.
А сад ја треба да будем као ти па да кажем, јесте, гужва је, људи су стока, удрите, а да не видим да баш њима одговара да људи буду стока и да су баш они ,једни, други трећи и довели овај народ у тако јадно стање.