Predlog zakona o informisanju - Kazne za medije i do sto miliona!!

Идемо корак по корак пошто твоје интелектуалне способности не допуштају брже!

1. 1998. донет закон против којег је била опозиција!

2. 5. окт. 2000. иста опозиција предузима акцију свргавања власти која је донела такав накарадни закон који гуши слободу медија,

3. 2009. (а то је 11 година после 1998. године када је донет Вучићев закон) актери 5. октобра доносе још гори закон.

П. С. извињавам се осталим форумашима који су одмах разумели све, али ето има и ретардираних!

Budi malo odredjeniji u svojim postovima umesto sto nazivaš članove foruma retardiranim osobama ;)

Kao skolovani novinar mogu reci da sam za kazne, no, nije bilo potrebe za povecanjem kazni s obzirom da mediji i ovako jedva prezivljavaju. To ne vazi, naravno, za televizije sa nacionalnom frekvencijom, kao ni za vecinu komercijalnih medija. Na udaru ce biti, pre svega, mediji koji ozbiljno pristupaju istrazivanju, te price najvise bole, a obicno su neke glavesine na udaru. Mi smo imali slucaj skoro da nam je zbog objavljivanja pisma citaoca (citalac se predstavio imenom i prezimenom, uz ostavljenu adresu) koji se zalio na konkretnog sudiju Okruznog suda, uz prilozene papire kao dokaze, isti sud odredi kaznu od 600 hiljada, sto je za nas previse. Time bi se dalo zakljuciti da nijedan gradjanin Srbije nece moci da iznese svoj argumentovani stav, jer mediji ce zbog toga biti kaznjeni. Kaznjavati - DA, ali KOGA i ZBOG CEGA?

Недорастао си ти да би мене могао да испровоцираш!
Мани се ћорава посла!!!

Ni najmanje ali mislim da bi neko ko je član foruma krstarice od 2003 godine ipak trebao da poseduje i neku izvesnu kulturu u komunikaciji sa ostalim članovima ;)
Nije teško biti fin, lako je vređati i nazivati članove pogrdnim imenima da se sad ne ponavljam

Ni najmanje ali mislim da bi neko ko je član foruma krstarice od 2003 godine ipak trebao da poseduje i neku izvesnu kulturu u komunikaciji sa ostalim članovima ;)
Nije teško biti fin, lako je vređati i nazivati članove pogrdnim imenima da se sad ne ponavljam

Као што видиш једино теби није било јасно о чему причам, па ти сам закључи, да не ширимо причу!

Back