Predlog za zastavu Srpskih Muslimana

ovo treba da bude zastava - Ada Ciganlija

1719778682809.png

Pa mi smo ih preuzeli od Vizantije. Kao i dvoglavog orla.

Nismo nego oni od nas.
Carigrad nikada nije bio dvoglav. Srpska Carevina je jedina dvoglava, gleda na istok i zapad, ima dvije nadbiskupije splitsku i podgoricku, i gaji tradiciju orla od Aleksandra Makedonskog preko rimskim Careva pa i Teodorika Velikog, i gotskih careva koji su preci Nemanjica.
U vizantiji ne postoje loze koje gaje tu tradiciju pa ni Paleolozi.

Pa mi smo ih preuzeli od Vizantije. Kao i dvoglavog orla.
Orla da, beta ne. U prvom izdanju po kojem su nastali svi sledeći grbovi Srbije su bila 4 ocila (neko tumači to i kao 4 sekire), koje nemaju veze sa betama

Serbia%2C_Fojnica_Armorial.jpg

Ocila nemaju neku simboliku za Srbiju za razliku od 4S npr. koja su nastala na bazi grbova sa ocilima. Međutim današnji grb nema ocila nego copy/paste verziju beta Paleologa samo zato što je neka glava smatrala da je tako iSpRavNijE jer se i beta dovode u vezu sa ocilima iako su zapravo slova.

Nismo nego oni od nas.
Carigrad nikada nije bio dvoglav. Srpska Carevina je jedina dvoglava, gleda na istok i zapad, ima dvije nadbiskupije splitsku i podgoricku, i gaji tradiciju orla od Aleksandra Makedonskog preko rimskim Careva pa i Teodorika Velikog, i gotskih careva koji su preci Nemanjica.
Malo Deretićeve mitomanije nije naodmet u ovim saharskim večerima...

Jer Srpska muslimanska zajednica nema zvanicnu zastavu, pa sam ja napravio jednu. Pokusao sam da bude sto vise istorijski i kulturno precizna istorije Srpskih muslimana i zelim da cujem vase misljenje. Hvala!Pogledajte prilog 1572963
Колико видим ниси једини са таквим идејама за заставу муслимана који се осећају Србима у националном смислу:
Screenshot 2024-06-30 at 23-30-08 СРБИ МУСЛИМАНИ - SRBI MUSLIMANI Image.png
Screenshot 2024-06-30 at 23-30-27 ТРИ ЗНАМЕНИТА СРБИНА МУСЛИМАНА ИЗ МОСТАРА - СРБИ У БИХ.png

Screenshot 2024-06-30 at 23-28-46 Facebook.png

Колико видим ниси једини са таквим идејама за заставу муслимана који се осећају Србима у националном смислу:
Pogledajte prilog 1573033Pogledajte prilog 1573034
Pogledajte prilog 1573035

Ne moze, nije dozvoljeno. Srpski Car nije jednak sa nekakvom islamskom zajednicom. To bi bilo suludo.
Islamska zajednica kao i sve religijske zajednice moraju biti saborne Caru i pod Carem.
Moze samo da se doda treca glava na orla ali i to je nategnuto. Zato su komunisti imali baklje umjesto orla da mogu dodavati.

Hoces reci da ideja za nas grb nije uzeta od Vizantije?

Paleolog nikada nije bio nikakav Car Careva koji caruje Carstvima. Nikada. To su grcki majmunluci.
Ta 4 C ili B ili Ocila su u stvari 4 krune srpskih Banovina pod carskom krunom. Taj simbol predstavlja malu krunu. To Vizantija nikada nije imala a kamoli neki tamo Paleolozi. Nikada oni nisu imalu tetrarhiju kao srpska Carevina.

Poslednja izmena:
Nismo nego oni od nas.
Dvoglavi orao ne gleda na istok i na zapad već predstavlja svjetovnu i duhovnu vlast.

Moze da se doda mjesec i zvjezda na krunu i to je to. Jer je Car saborni vodja svih i sve bogomolje su carskih vjernika.

1719785763078.png

Dvoglavi orao ne gleda na istok i na zapad već predstavlja svjetovnu i duhovnu vlast.
Kod nas ne. Dvoglavi orao predstavlja dvije nadbiskupije, dvije carske Svete Stolice koje gledaju jedna na istok i druga zapad, istocni Rim i zapadni RIm, a nad njima je carska Kruna, a na prsima je tetrarhija sa cetri krune koju stite. Raska, Bosna, Hrvatska i Dalmacija. (Kasnija Dalmacija carska prestonica opet na tetrarhije princevine po DAI, Paganija, Zahumlje, Trebinje, i Duklja.)

Poslednja izmena:
A vama to zajebancija? Zanimljivo da predlog ima klončina koja je napravljena posle napada preobraženog muslije na srbina, iliti srbina na srbina....meni je to zanimljivo, samo bih vešao za širenje mržnje....onako iz zezanja...
Što reče tab, projekat za sto evra, tema pravljenje zastave srba muslimana. Koliko je kod vas zastava antisrba za one srbe koji mrze srbiju? Je l se to po heraldici može nekako uklopiti u ustaško soptarski projekat koji sprovode srbi, pa zajednička zastava čuvenih patriota....i srbobrižnika...

Moze da se doda mjesec i zvjezda na krunu i to je to. Jer je Car saborni vodja svih i sve bogomolje su carskih vjernika.

Pogledajte prilog 1573042

Kod nas ne. Dvoglavi orao predstavlja dvije nadbiskupije, dvije carske Svete Stolice koje gledaju jedna na istok i druga zapad, istocni Rim i zapadni RIm, a nad njima je carska Kruna, a na prsima je tetrarhija sa cetri krune koju stite. Raska, Bosna, Hrvatska i Dalmacija. (Kasnija Dalmacija carska prestonica opet na tetrarhije princevine po DAI, Paganija, Zahumlje, Trebinje, i Duklja.)
To je ukradeno od Vizantije. Četiri V su kao što sam ti već objasnio a i dvoglavi orao. Ne znam gdje si to čitao i kojoj heraldici što si napisao.

To je ukradeno od Vizantije. Četiri V su kao što sam ti već objasnio a i dvoglavi orao. Ne znam gdje si to čitao i kojoj heraldici što si napisao.

Vizantija nema nikakve veze sa dvoglavim orlom i sa tetrarhijama. Niti Paleolozi osim ako su od srpske carske loze pa uzeli.
Sve interpretacije te zastave koje je vezuju za Vizantiju su lupetanja.
To nije nikakva vizantijska zastava nego zastava kuce Paleolog a oni su je mogli uzeti samo od srpskog Cara tim nacinom pokazujuci odanost srpskoj Carevini u Dalmaciji.

Ne moze, nije dozvoljeno. Srpski Car nije jednak sa nekakvom islamskom zajednicom. To bi bilo suludo.
Islamska zajednica kao i sve religijske zajednice moraju biti saborne Caru i pod Carem.
Moze samo da se doda treca glava na orla ali i to je nategnuto. Zato su komunisti imali baklje umjesto orla da mogu dodavati.
Какав српски цар!Причамо о застави Срба муслимана, имају ли право они на неку заставу и која би то била по теби?

Какав српски цар!Причамо о застави Срба муслимана, имају ли право они на неку заставу и која би то била по теби?

Nemaju pravo na zastavu. Nemaju ni Srbi pravoslavci pravo na zastavu ni katolici ni jehovini svjedoci. Takve zastave ne postoje i nisu dozvoljene.
Nemaju pravo ni instucije kao splitska nadbiskupija ili Patrijarsija. Nemaju oni pravo na zastavu.

Nemaju pravo na zastavu. Nemaju ni Srbi pravoslavci pravo na zastavu ni katolici ni jehovini svjedoci. Takve zastave ne postoje i nisu dozvoljene.
Nemaju pravo ni instucije kao splitska nadbiskupija ili Patrijarsija. Nemaju oni pravo na zastavu.
Ako nemaju pravo na zastavu onda još bolje, mada imaju zastavu svoje islamske zajednice, slično kao sto postoji i zastava RKC, Srpske pravoslavne crkve, i sl.
Ako imaju pravo, onda oni moraju predlagati oblik i znakove na zastavi da bi bila u skladu sa Srpskom državom i njihovom etničkom zajednicom, da nikog ne vređa i da ih pozitivno propagira.

Ako nemaju pravo na zastavu onda još bolje, mada imaju zastavu svoje islamske zajednice, slično kao sto postoji i zastava RKC, Srpske pravoslavne crkve, i sl.
Ako imaju pravo, onda oni moraju predlagati oblik i znakove na zastavi da bi bila u skladu sa Srpskom državom i njihovom etničkom zajednicom, da nikog ne vređa i da ih pozitivno propagira.

Papa moze imati zastavu jer nas boli patka za franacko carstvo i za papsku drzavu.
Kod nas ne mogu nikakve zastave osim srpske carske zastave. Pa tako ni nasa Patrijarsija ne moze imati zastavu a ni islamaska zajednica. To bi bile raskolnicke politicke zastave odvojene i neodane carevini a to nije dozvoljeno.

Back