Predlog za zastavu Srpskih Muslimana

Istorija, ljudsko iskustvo, prirodni zakoni, Bog zabranjuju upotrebu zastava ili barjka za bilo kakve svrhe osim vojne (drzavne, carske). Zastave su vojni, ratni rekvizit.
Када је то Бог забранио заставе, где то пише?
Истина је да су почеле да се користе у биткама како би се распознавале стране али су се рашириле и на цивилно друштво такође као симболи разликовања и остале то до дан данас.

Када је то Бог забранио заставе, где то пише?
Истина је да су почеле да се користе у биткама како би се распознавале стране али су се рашириле и на цивилно друштво такође као симболи разликовања и остале то до дан данас.

Jes u demokraiji su se rasirile, jer su demokrate terorirsti. To je neprihvatljivo i dakle zabranjeno jer je to agresivno vojno ponosanje suprotno pravdi i miru Carevine. Bog je duhovni zivot, i ljudi istorijski prirodno znaju ko dolazi kad vide barjak.
Barjaci su ratni vojni rekvizit, i njihovo civilno koristenje je antidrzavano.

Poslednja izmena:
Jes u demokraiji su se rasirile, jer su demokrate terorirsti. To je neprihvatljivo i dakle zabranjeno jer je to agresivno vojno ponosanje suprotno pravdi i miru Carevine. Bog je duhovni zivot, i ljudi istorijski prirodno znaju ko dolazi kad vide barjak.
Barjaci su ratni vojni rekvizit, i njihovo civilno koristenje je antidrzavano.
Cekaj, ali ako Srpski Car dozvoljava postojanje zastave onda je to potpuno u skladu sa svim i ljudskim i bozijim i drzavnim razlozima. SPC je, za vrijeme poslednjega Cara, JB Tita, u svom ustavu iz 1947 imala i zastavu i grb (nisam kopao dalje u proslost)

Clanovi 3 i 4.

https://www.google.com/url?q=https:...YQFnoECAgQAg&usg=AOvVaw3pXxfbt3iRdXaIV0vB6r_N

To je njegova tj drzavna volja, kraj diskusije.

Samostrel na zelenoj podlozi? To si mislio?
Јок овако нешто:
Screenshot 2024-07-01 at 18-32-01 Четничка застава - (140x97) Хало Огласи.png

Jer Srpska muslimanska zajednica nema zvanicnu zastavu, pa sam ja napravio jednu. Pokusao sam da bude sto vise istorijski i kulturno precizna istorije Srpskih muslimana i zelim da cujem vase misljenje. Hvala!Pogledajte prilog 1572963

A gde su motivi bureka sa sirom ?

Da li je moze iko da zamisli n abosanskom forumu da neko otvori temu "predlog za zastavu bosanskih srba" i ovako ne grubo nasali sa jednim od obelezja drzave ?

Do mene je i mojih godina izgleda na shvatam zayebavanje.

Back