Predlog za temu: In Memoriam [forumaši]

Imam jedan predlog, pa vi vidite.

Siguran sam da je moguce na neki nacin ustanoviti (broj poruka, lajkovi sta god) da nekih clanova nema vise (ili nisu aktivni).
Zato predlazem da se ne pravi 'in-memoriam' nego da se napravi arhivna sekcija koja se zove 'Legende foruma'.
Mogli bi i mi da pomognemo tako sto cemo da glasanjem favorizujemo neke.

Da li je tako nesto izvodljivo?

ne radi se o volji nego svrsi..za pola njih ne znamo..samo nestanu.
za one koje znamo ostavljamo temu u njihovu cast
grof, modesti, maxa, blajbi imaju svoje "in memoriam" teme na kojima su bili najaktivniji.
secam se da je pre 10..15 godina preminula i jedna forumasica sa politike.. neki su i isli na sahranu, jomini je tad odneo i venac u ime krstarice ali sam zaboravio kako se zvala posto tad nisam isao na politiku
Gde Blajbi ima svoju temu? Nema. Nisam za to, samo primecujem.

A ako je Jomini isao na sahranu, nisma znala za to, utoliko veci razlog da i vi ispostujete preminule forumase i onih koje dugo nema makar temom ako ne licnim pojavljivajem na sahranu.
Imam jedan predlog, pa vi vidite.

Siguran sam da je moguce na neki nacin ustanoviti (broj poruka, lajkovi sta god) da nekih clanova nema vise (ili nisu aktivni).
Zato predlazem da se ne pravi 'in-memoriam' nego da se napravi arhivna sekcija koja se zove 'Legende foruma'.
Mogli bi i mi da pomognemo tako sto cemo da glasanjem favorizujemo neke.

Da li je tako nesto izvodljivo?
Sad ce opet da kazu kako nema mesta na forumu za to. Zasto ne bi bilo izvodljivo? Odavno se necega plase i izbegavaju takvu temu, samo ne znam zasto, tj. slutim, "radi" sujeta i ko je koga znao licno pa eto njemu tema, ko sisa druge, a i vaznije su "hopa cupa u krevet" teme da privlace zaludjenu masu, nego da se ispostuju stariji forumasi koji su zaista nesto i pisali.

Gde Blajbi ima svoju temu? Nema. Nisam za to, samo primecujem.

A ako je Jomini isao na sahranu, nisma znala za to, utoliko veci razlog da i vi ispostujete preminule forumase i onih koje dugo nema makar temom ako ne licnim pojavljivajem na sahranu.

Sad ce opet da kazu kako nema mesta na forumu za to. Zasto ne bi bilo izvodljivo? Odavno se necega plase i izbegavaju takvu temu, samo ne znam zasto, tj. slutim, "radi" sujeta i ko je koga znao licno pa eto njemu tema, ko sisa druge, a i vaznije su "hopa cupa u krevet" teme da privlace zaludjenu masu, nego da se ispostuju stariji forumasi koji su zaista nesto i pisali.
mi smo jedna mala REPUBLJIK ovde, ako ovde ne moze da se ovde organizuje neki smisleni sistem po raznim pa inelagodnim pitanjima, onda smo kolektivno ugasili i postali deo sireg besmislenog sistema. A vlas' je vlas', nikad i nije bilo drugacije ovde.

mi smo jedna mala REPUBLJIK ovde, ako ovde ne moze da se ovde organizuje neki smisleni sistem po raznim pa inelagodnim pitanjima, onda smo kolektivno ugasili i postali deo sireg besmislenog sistema. A vlas' je vlas', nikad i nije bilo drugacije ovde.
Krstarica je odavno "kolektivno ugasila", favorizuje forumase koji su joj po volji i koji su nekome licno bili poznati. Mnogo ih je umrlo i to bas koji su dosta pisali i veoma dugo bili clanovi, pa i modovi, ali samo su za neke ostale teme "in memoriam".

E pa eto tako je to kad se po rastrkanim temama po forumu to "saopstava". Ja sam prelistala tu temu jutros opet, cak videla da sam dala i mahinalno reputaciju DarkMoonu nekada na toj temi a a uopste nisam zapazila na kojoj, verovatno u brzini, niti sam znala o cijoj slici je rec.

Zato treba jedna tema.
Treba.Iako se ne znamo licno,provodimo neko vreme zajedno i upoznajemo se na neki nacin.

Poslednja izmena:
Ne da nije fer, nego ce se zbog takvog ponasanja administracije uskoro razbezati i "VIP" ljudi, a i modovi ce eskivirati, ostace samo oni koji su ovo pretvorili u Fejsbuk jer se licno poznaju, i njihovih par poznanika.
I msm da je dosta toga receno usput i da se vidi ko se s kim razume i slaze,foliranti i hejteri bolje da ne znaju ionako nemaju pametnija posla

Back