Predlog za temu: In Memoriam [forumaši]

bilo je vec ideja oko toga ali se na kraju zakljucilo da je neizvodljivo..vec sam zaboravio sve detalje.. bilo je price ovde na forumu oko toga.
na prvom mestu gde bi uopste bila tema?.
ne ide na svastaru gde je zabavan karakter.
I ne samo gde već neko ne dolazi odjednom neko vreme i možda je umro ali možda i nije...kako znati?
Glasam za NE.

Tek danas sam saznao da je preminuo jedan forumaš koji mi je bio drag (i to tako što sam video njegovu in memoriam temu), bilo je i pre nekih drugih. To mi je dalo ideju da predložim pravljenje jedne univerzalne teme posvećene preminulim forumašima. Mogla bi imati posebno mesto na forumu i biti zalepljena.
Koji forumas, ako nije tajna?

Ja sam prva za to, ali su iz nekog razloga odbili, toboz, bolja je posebna tema. Da ne "mracim", ali ko zna koliko ce jos njih da umre, i da li za svakog moze i treba posebna tema?

Najbolje je postaviti temu "In memoriam" i onda da se tu forumasi obavestavaju o necijoj smrti i iskazuju zalost, secanja, neke citate ili slicno..

Koji forumas, ako nije tajna?

Ja sam prva za to, ali su iz nekog razloga odbili, toboz, bolja je posebna tema. Da ne "mracim", ali ko zna koliko ce jos njih da umre, i da li za svakog moze i treba posebna tema?

Najbolje je postaviti temu "In memoriam" i onda da se tu forumasi obavestavaju o necijoj smrti i iskazuju zalost, secanja, neke citate ili slicno..
Bmaxa

Da, slažem se. Bolje jedna tema za one za koje je potvrđeno da su napustili ovaj svet. Mada ono što je malo bizarno je da bismo se jednom svi našli u toj temi.

Bmaxa

Da, slažem se. Bolje jedna tema za one za koje je potvrđeno da su napustili ovaj svet. Mada ono što je malo bizarno je da bismo se jednom svi našli u toj temi.
Da, bizarno...Mada da budem iskrena ne vidim buducnost ovog foruma bez nas, starijih forumasa, pa se verovatno ni necemo naci tamo, nece imati ko da nas pamti, i sad nas vec ne postuju kako treba.

Dodju i napisu po rec, dve, misle to je Tviter.

nem ogu jer su forumi u kategorijama.
Pa evo bas ovaj deo se zove "Informacije o forumu i pomoc". Pa bi mogao kao poseban pdf ili bolje, jedna tema da bude taj citav "pdf", koja bi se zvala "In memoriam" (informacije o preminulim clanovima foruma), gde ce kratko da se saopsti takva stvar, ali daleko bilo da zaista zazivi takva tema, ne bih volela.

I naravno, ne bi se vodila polemika o tom forumasu, daleko od toga, vec samo da ucestvuje onaj ko zali ili smatra da nesto lepo treba reci o tom nekom doticnom forumasu, u granicama pristojnosti.

ne radi se o volji nego svrsi..za pola njih ne znamo..samo nestanu.
za one koje znamo ostavljamo temu u njihovu cast
grof, modesti, maxa, blajbi imaju svoje "in memoriam" teme na kojima su bili najaktivniji.
secam se da je pre 10..15 godina preminula i jedna forumasica sa politike.. neki su i isli na sahranu, jomini je tad odneo i venac u ime krstarice ali sam zaboravio kako se zvala posto tad nisam isao na politiku

Slične teme

Back