Predlog za Sajt

Milan Sandić

Početnik
Poruka
2
Pravim jedan informativni sajt o x3m sportovima u srbiji. Treba mi malo predloga kako bi sajt izgledao po vama sto bolje. Svi predlozi, a i kritike su prihvaceni.. Hvala u napred.
za-predloge-1.png

Prvo smisli strukturu dobro, ono, koji sportovi, kako su organizovani, teme, na koji način se prate teme itd... Koliko ljudi treba da radi na tome? i sam sam učestvovao (i učestvujem) u nekoliko extreme projekata, tema je proebimna generalno. Bitni su i resursi za početak. Ne zaboravi da što pre registruješ ili zaštitiš ime koje hoćeš da koristiš: facebook strane i grupe, twitter, youtube, instagram, naravno internet domeni. Vidiš kako ostali rade, pa onda kreni da postavljaš to kako si zamislio. Dizajn će da evoluira vremenom u svakom slučaju, struktura je bitnija.

Mesanje crvene i crni je lepo al' nije to to, crna nekako ne prija nasem mozgu, bilo bi dobro umesto crne da koristis belu ili malo zatamljeniju sivu #e3e3e3 ovo je dobra, a umesto crvene ja ti preporucujem zelenu, narandzastu ili plavu sto je pun pogodak. Evo sajta koj ima odlicne predloge za boju colours.neilorangepeel.com

Back