Da..Sasvim bi ok bilo da bloger ima jednu temu (blog) gde bi pisao i to bi bio njegov prostor.
Pa, rekoh svoj predlog.
Otvoriš jedan svoj blog.
I pišeš...Pišeš ..Šta god želiš i kada želiš.
Imaš svoj svet reči i misli.

Pa  po meni  to i jeste  svrha  bloga  imaš  svoju "adresu"  i ko želi i kome  si  zanimljiv  za  čitanje   uvek  zna  gde  može  da te  nadje  
Ljudi  lako zapamte  naslov  bloga  i  sliku , ko  će  pamtiti  sve  naslove  ponaosob  svakog napisanog  bloga 

Greška koja vodi u zaborav
Meni se lično svidja  kako piše  
@RiadaT.   Volim  taj  sarajevski  šmek ,  lakoću i  ležernost  njenog  pisanja
I vratio  bi se rado  ponekad  na  neku  stvar  da  pročitam  ponovo .
No ,ko  će  tražiti  u masi  natrpanih  stvari , muka  mi od  toga
Kao na  trkama  da  smo  ili  imamo neki normativ
Pratio  sam jedno vreme  i šta  piše moj  drug  
@Soradze i  odustao  , pa  pun  YTbe  toga  ,  a  la  sistem " baka  prase "  ne  vidim  svrhu prenošenja  stvari  sa  neta  , razumem  sliku i neku muzičku podlogu  da  obogati pisanje , a  puko prenošenje  stvari  sa  neta  , pa  pun  net  i  forum toga
I samo  jedno pitanje za  tebe 
@LastDay
Zašto  si  pobrisala  masu  tvojih  postavki - pesama  iz perioda  2021  i  2022  gudine  gde  su  proistekle  najlepše  stvari  iz tebe . Kad  smo svi  sa  nestrpljenjem  čekali  svako  novo pojavljivanje .
Nadam se  da  si  sve  to  sačuvala  i  sabrala  na  jednom  mestu  , ako nije  tako onda  je  to  zločin  prema  poeziji , ja  sam sačuvao deo - ne  sve
 Bilo bi lepo  da  nam  to  vratiš 

Znaš , sećanje  je  čudovište ! Ne  zaboravi , ono  nikada  ne  gubi  stvari
Ono ih čuva baš za  ljude i    vraća im  ga  da bi  ga  zapamtili  po njegovoj  volji
Ljudi  samo  misle  da  imaju  sećanje  , ali  sećanje  ima  njih