Predlog za blog

Идеално би било да свако ко жели да пише на блоговима да добије простор (један, попут птф) и да у овиру њега отвара колико жели блогова(тема) .
Тада би читали ауторе које желимо, прегледније а ко је активнији био би у врху а опет не би потиснуо мање активне блогове потпуно.

То је моје само виђење.

Podržavam predlog da svaki bloger ima jednu temu ( blog) gde bi pisao.
Takođe, bilo bi dobro da se ispoštuje forumaš koji je već napisao nešto u svom blogu, poštujuću emociju i uloženi trud a ne odmah ' podizati' svoj blog samo da bi bio pri vrhu.
Идеално би било да свако ко жели да пише на блоговима да добије простор (један, попут птф) и да у овиру њега отвара колико жели блогова(тема) .
Тада би читали ауторе које желимо, прегледније а ко је активнији био би у врху а опет не би потиснуо мање активне блогове потпуно.

То је моје само виђење.
Da..Sasvim bi ok bilo da bloger ima jednu temu (blog) gde bi pisao i to bi bio njegov prostor.
Образложи. Рекао бих да си, можда, у праву. Дај да видимо који ти је предлог!? :)
Pa, rekoh svoj predlog.
Otvoriš jedan svoj blog.
Naprimer kao @Duki Lu
Ili @Branko Lori

I pišeš...Pišeš ..Šta god želiš i kada želiš.
Imaš svoj svet reči i misli.

:klap:
Da..Sasvim bi ok bilo da bloger ima jednu temu (blog) gde bi pisao i to bi bio njegov prostor.

Pa, rekoh svoj predlog.
Otvoriš jedan svoj blog.

I pišeš...Pišeš ..Šta god želiš i kada želiš.
Imaš svoj svet reči i misli.
Pa po meni to i jeste svrha bloga imaš svoju "adresu" i ko želi i kome si zanimljiv za čitanje uvek zna gde može da te nadje
Ljudi lako zapamte naslov bloga i sliku , ko će pamtiti sve naslove ponaosob svakog napisanog bloga :fdlan: Greška koja vodi u zaborav
Meni se lično svidja kako piše @RiadaT. Volim taj sarajevski šmek , lakoću i ležernost njenog pisanja
I vratio bi se rado ponekad na neku stvar da pročitam ponovo .
No ,ko će tražiti u masi natrpanih stvari , muka mi od toga
Kao na trkama da smo ili imamo neki normativ
Pratio sam jedno vreme i šta piše moj drug @Soradze i odustao , pa pun YTbe toga , a la sistem " baka prase " ne vidim svrhu prenošenja stvari sa neta , razumem sliku i neku muzičku podlogu da obogati pisanje , a puko prenošenje stvari sa neta , pa pun net i forum toga

I samo jedno pitanje za tebe @LastDay
Zašto si pobrisala masu tvojih postavki - pesama iz perioda 2021 i 2022 gudine gde su proistekle najlepše stvari iz tebe . Kad smo svi sa nestrpljenjem čekali svako novo pojavljivanje .
Nadam se da si sve to sačuvala i sabrala na jednom mestu , ako nije tako onda je to zločin prema poeziji , ja sam sačuvao deo - ne sve
Bilo bi lepo da nam to vratiš 🖤
Znaš , sećanje je čudovište ! Ne zaboravi , ono nikada ne gubi stvari
Ono ih čuva baš za ljude i vraća im ga da bi ga zapamtili po njegovoj volji
Ljudi samo misle da imaju sećanje , ali sećanje ima njih

Poslednja izmena:
I samo jedno pitanje za tebe @LastDay
Zašto si pobrisala masu tvojih postavki - pesama iz perioda 2021 i 2022 gudine gde su proistekle najlepše stvari iz tebe .

Odnela sam ih na bolje mesto.Moje tiho , skriveno mesto.

Ne smeta mi.
Bilo bi lepo da nam to vratiš 🖤
Znaš , sećanje je čudovište ! Ne zaboravi , ono nikada ne gubi stvari

Znam.

Podržavam predlog da svaki bloger ima jednu temu ( blog) gde bi pisao.
Takođe, bilo bi dobro da se ispoštuje forumaš koji je već napisao nešto u svom blogu, poštujuću emociju i uloženi trud a ne odmah ' podizati' svoj blog samo da bi bio pri vrhu.
Ja sam upravo iz tog razloga komentarom "podigao" jedan blog jer je "zatrpan". Laktanje, eto šta sam uradio. Ono, navika guranja kroz gužvu, samo što nije smešno. A ni poželjno. Blog nije moj, samo to da objasnim, niti me je iko zamolio niti nagovorio, "probio" sam se na vrh jer nema drugog načina.

То је моје само виђење.
Saglasan sa ovim.

Predlažem da se odredi broj blogovanja za nedelju dana
ili da se uvede pravilo da se svi blogovi pišu na jednom mestu,
Mislim, blogera koji piše blog.

Ovako ,mesto za blogove je jednostavno zatrpano jednim te istim licima koji za svaku misao otvaraju novi blog.
Nekada je svako imao svoj blog.
Sećate se?

Ako se ne sećate, pitajte starije zašto smo skoro svi imali blogove na Krstarici.
Moji su bili baš posećeni.
Voleo sam blog na Krstarici. Rado i redovno sam pisao, i niko me nije brisao, maltretirao. Bilo je super, čitano, komentarisano, diskutovano.
ali,
Nekome je smetalo.

Back