Predlog dobre desnice.

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Droid

Legenda
Poruka
51.844
Molim za predloge za koga da glasam. Trazim desnicarsku partiju koja ne mari za nize kaste drustva nego za srednji sloj, obrazovane, kvalitetne gradjane, kao i za vlasnike kapitala. Partiju koja je za smanjenje poreza na plate, i dobit kao i na kamate.

Koliko vidim u Srbiji su sve stranke redom postale levicarske i otimaju se ko ce vise nizim kastama da se uglavi. Ne shvatajuci da te nize kaste stalno glasaju za jedne partije a da upravo bele kragne odlucuju na izborima :D

Dakle da se razumemo, nekada sam mislio da je G17 desnica, medjutim... i oni su postali komunjare.

Gadi mi se komunjarska posast koja je sve jaca u drzavi. Hocu americki sitem. Koji promovise i nagradjuje vredne i kvalitetne, a melje i pravi kobasice od nesposobnih.

Koja je to partija???????

Naravno nemojte da mi podmecete neke SPO propalitete i sl.

Da li je to DSS?

Наше партије нису профилисане. ДСС је помало вукао тамо, али само помало. Сви кад су на власти су специјалисти опште праксе...
УРС једино да се правимо да имамо амнезију, па да видимо шта ће Млађа да уради.

Ovo je dobra desnica. :rtfm:
images

Cao drustvo! Slabo posecujem "politiku" ali evo da dam svoje misljenje: demokratija ne moze bez para! Dakle prvo jaka industrija, jaka privreda, da imamo sto vise onih koji znaju nesto da naprave i da to sto su napravili umeju da prodaju, pre svega inostranstvu, pa tek onda demokratija! Inace, simpaticni su mi stavovi Droida! :)

Десница-левица се гледа по економским погледима.
Нпр. Двери сви сматрају десницом а њихови економски планови су чисто левичарски.
Није то код нас профилисано како треба.

Nema prave desnice.Kako bi i bila,kada nam je 90 % politickih aktera komunisticki produkt.Dakle,imas komuniste-koji tvrde da to nisu,komuniste-koji su ponosni na komunisticko nasledje i komuniste-koji se stvarno trude da pobegnu od komunizma,ali ne znaju kako, pa deluju konfuzno...

Back