Droid
Legenda
- Poruka
- 51.844
Molim za predloge za koga da glasam. Trazim desnicarsku partiju koja ne mari za nize kaste drustva nego za srednji sloj, obrazovane, kvalitetne gradjane, kao i za vlasnike kapitala. Partiju koja je za smanjenje poreza na plate, i dobit kao i na kamate.
Koliko vidim u Srbiji su sve stranke redom postale levicarske i otimaju se ko ce vise nizim kastama da se uglavi. Ne shvatajuci da te nize kaste stalno glasaju za jedne partije a da upravo bele kragne odlucuju na izborima
Dakle da se razumemo, nekada sam mislio da je G17 desnica, medjutim... i oni su postali komunjare.
Gadi mi se komunjarska posast koja je sve jaca u drzavi. Hocu americki sitem. Koji promovise i nagradjuje vredne i kvalitetne, a melje i pravi kobasice od nesposobnih.
Koja je to partija???????
Naravno nemojte da mi podmecete neke SPO propalitete i sl.
Da li je to DSS?
Koliko vidim u Srbiji su sve stranke redom postale levicarske i otimaju se ko ce vise nizim kastama da se uglavi. Ne shvatajuci da te nize kaste stalno glasaju za jedne partije a da upravo bele kragne odlucuju na izborima

Dakle da se razumemo, nekada sam mislio da je G17 desnica, medjutim... i oni su postali komunjare.
Gadi mi se komunjarska posast koja je sve jaca u drzavi. Hocu americki sitem. Koji promovise i nagradjuje vredne i kvalitetne, a melje i pravi kobasice od nesposobnih.
Koja je to partija???????
Naravno nemojte da mi podmecete neke SPO propalitete i sl.
Da li je to DSS?