PREDIZBORNA KAMPANJA FORUMAŠA!!!!!

GLASAM DA PREDSEDNIK REPUBLIKE BUDE:

• Betty

• Minon

• Whitenicky

• Psares

• SilverSurfer

• Livija

• Goldfish

• Zikica

• Hator

• Banegad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljuba82:
...одлуком гл штаба, мала измена у слогану...

Све ћу да Вас кар...за мир у кући...:lol:

Љуба 82

Hmmm. Ovo bi mi se odlično uklopilo u kampanju. :lol: Jel mogu da pozajmim?
c010.gif

zelenooka:
Hmmm. Ovo bi mi se odlično uklopilo u kampanju. :lol: Jel mogu da pozajmim?
c010.gif

Па јесам ја џабе ангажовао тимове за маркетинг, дизајн, реторику, сређивање трепавица...наравно да не може...али ако победим...обећавам да добијаш министарску фотељу...:D

Markelja:
Taman posla da se bunim....... ja cu da privodim i saslusavam, a ti ces da ih bacis u tamnicu na duzi niz godina......

A ovo sreco nekako ne razumem.......... :D :D 8-)

Ma pusti me..tek sam ustala...pa se desi neka glupost koja se provuce... 8-)
..ali to mozemo naravno demokratski da izbrisemo iz zapisnika..kao da nikada nije receno..khm khm... 8-) :)

..Markelja deal!... :D :D :D ...evo odmah da kazem...bicu surova samo prema onima koji to zasluzuju..ako budes hteo neku dobricu da mi zatvoris u tamnicu...moraces da mi vezes oci a bogami i usta... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

E, vala nećete bez mene i Bundeve! :-D
Ja ću da vam pišem pamflete i izborne oglase , a Buki će da ih liže i lepi po banderama! :lol:
Ček' samo da ga u'vatim! :razz:

P.S. Navijam za Beticu....samo pravo žensko može da nas izvuče iz bule! 8-)
Betina, draga, uz tebe sam ....zajedno smo jače, ne daj da nas muški tlače! :-D :arrow:

Markelja:
@ CURSE

Aaaaaaaaaa, gde je onaj iz FIK ovo je krsenje procedure............ Bojim se da cu morati da trazim odstetu na sudu....... Uzela si mi slogan.......izborni........zasticen autorskim pravima.......

A odsteta nece biti materijalne prirode.......... :D 8-) :wink:

... :lol: :lol: :lol: ...ajde ajde..necu vise da upotrebljvam tvoje argumente....protiv tebe... 8-) :lol: :lol: :lol: :D ...priznajem pokvareno je... 8-) :lol: :lol: :lol: :D

..ipak cu da budem dobra fina devojcica..koja ce da ti objasni sada da apsolutno ne razume jezik kojim ti sad pricas..i uopste nisam razumela sta si ti hteo da kazes...onim vezivanjem..a tek u onom drugom postu...za odstetu... :shock: 8-) ..nista ja tebe nisam razumela... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

idem da berem cvece i odvrckam sa ovim lepim avatarom sa ove teme...vrc vrc vrc... :lol: :lol: :lol: :D

i nemoj da je nekom proradila prljava masta :!: :D

CURSE:
... :lol: :lol: :lol: ...ajde ajde..necu vise da upotrebljvam tvoje argumente....protiv tebe... 8-) :lol: :lol: :lol: :D ...priznajem pokvareno je... 8-) :lol: :lol: :lol: :D

..ipak cu da budem dobra fina devojcica..koja ce da ti objasni sada da apsolutno ne razume jezik kojim ti sad pricas..i uopste nisam razumela sta si ti hteo da kazes...onim vezivanjem..a tek u onom drugom postu...za odstetu... :shock: 8-) ..nista ja tebe nisam razumela... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

idem da berem cvece i odvrckam sa ovim lepim avatarom sa ove teme...vrc vrc vrc... :lol: :lol: :lol: :D

i nemoj da je nekom proradila prljava masta :!: :D

Koliko smajlija :shock: ............

Ne moze to tek tako. da pobegnes, ovaj odvrckas sad........ nanela si mi dusevnu bol i patnju i za to moras da odgovaras...... :D

Osnovacu tribunal............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back