Predbracni ugovor

Mnogo vi volite da se pravite glupi...
Pa svaki muskarac ima minimalno 6 dece, a tu imovinu moras pametno da raspodelis da bi i oni imali po 6 dece a ne da razmisljaju evo jednog nacinih i sad sam prdnuo u cabar...
A ako ti rospija rodi prvo, kitu ces ostvariti normalu od 6oro dece..
Ima da te guli da nemas vise nijedno , sve da ti uzme i jos da te zakopa...
Odgovornost muskarca prema svojim potomcima mora da postoji.

Onda je sasvim jasno zasto si razocaran u iskrenost zena....

- - - - - - - - - -

I mnogo ima slicnosti sa osecajem zena koje zavise od ljubavnika...

treba joj , a on zaboravio da ostavi na stocicu kada je posao da zaradi...

Ma sprdam se sa javnom scenom srbije, iskreno je za sprdnju, iako svi veruju da kad su ozbiljni da je stvar normalna...daleko je od normale, cak je jos vise za sprdnju sto veruju da moze biti nesto blizu normale...

Stvarati normalno dete u Srbiji je zabluda ekspres demagoga, evo sad cemo da dokazemo u sekundi da sve moze...e pa ne moze..

Zanimlijiva postavka dramskog dela...

Zenu oplodi jedan muskarac, on daje kucu.
Zatim se zena ili vucara ili gaji dete...
Zatim dolazi drugi muskarac koji je oplodio drugu zenu ili vise zena, i ostavio im stanove, da bude podstanar ovoj i deli i ublazava samocu njoj na stambenom prostoru koji je obezbedio onaj koji joj je napravio prvo dete...

Tako se forsira onaj muksarac koji slece sa cveta na cvet i ide dalje , sto bi rekli poljaci, kita mu je kompas....
A forsira se i ponasanje i izbor zena da prisile muskarca da bude picopacenik jer kad tad mora ili da se kloni zena ili da ostane bez viska novca ili da postane prljav pa da ih eliminise na neki prljav nacin...

PREDLOG PREDBRAČNOG UGOVORA
Član 1
Ručak kuvaš ti. Gaće pereš ti. Peglaš ti. Kuću čistiš ti. Ja cepam drva, unosim ugalj, otvaram tegle, ubijam bube i prebijam potencijalne provalnike. Možemo i da se zamenimo ako misliš da možeš savladati 10 metara čvornate bukve i pijanog azilanta koji je došao po Tiki bojler da ga uvalja.
Član 2
Kiseli kupus ne smrdi i stavlja se svake godine.
Član 3
Mir i tišina tokom gledanja fudbalske utakmice je od vitalnog značaja za mir i tišinu u kući. U tom periodu ulazak drugaricama u kuću je najstrože zabranjen jer njih par generiše veću buku nego 50.000 pijanih Turaka na derbiju Fener - Galata.
Član 4
Tokom gledanja TV-a, sasvim je normalno držati noge na stolu.
Član 5
Telefonski razgovori ukoliko traju kraće od 10 minuta održavaju se u prostoriji u kojoj ja u tom trenutku ne egzistiram. Ukoliko su duži od 10 minuta održavaju se na terasi.
Član 6
Mrve će biti očišćene kasnije.
Član 7
Gaće i čarape će biti sklonjene sutra.
Član 8
Ruka iz gaća neće biti izvađena nikad.
Član 9
Dve rakije pre ručka i jedno pivo posle su tradicionalan ritual u mojoj porodici i kao takvi su neizostavni. Dva piva pred spavanje nije ritual, ali su takođe neizostavni.
Član 10
Gledanje serijskog programa dozvoljeno je samo u repriznom terminu i to pod uslovom da je taj termin između 2:00 i 5:00časova po srednjeevropskom vremenu. Ton nije dozvoljen.
Član 11
Gledanje rijaliti šou programa nije dozvoljeno ni u glavnom ni u repriznom terminu jer kontaminira mozak što može imati nesagledive posledice po dalji saživot.
Član 12
Kum u kući je poželjan k'o humanitarna pomoć u Somaliji.
Član 13
Pušenje u kući je dozvoljeno u neograničenim količinama i svim prostorijama.
Član 14
Nabavka bilo kakvog patuljastog kera kome se zimi oblače džemperi i stavljaju kape da ne dobije bronhitis ili upalu jajnika je nepremostiv atak na ugled i dostojanstvo porodice.
Član 15
Sinu ime dajem ja! Ćerki možeš ti, a može i sama sebi kad poraste da odabere neko, svejedno ću je zvati "sine".
Član 16
Sin se od rođenja oblači kao muško. Od roze garderobe neće imati ni portiklu.
Član 17
Incident u vidu dolaska tvojih roditelja sme se odigrati samo na dečije rođendane i
u slučaju porodične tragedije neslućenih razmera. Njihov nenajavljen dolazak je nezamisliv.
Član 18
Ako smo oboje u kolima, vozim isključivo ja. Ako smo oboje u kolima, ti si trezna a ja pijan, opet vozim ja.
Član 19
Društvo je institucija. Zato postoji obaveza da bar jednom nedeljno sa njima posetim kafanu. Ti takođe imaš obavezu da bar jednom nedeljno sa bilo kim odeš bilo gde, kako bismo proizveli još jedan dan nedeljno u kom nismo zajedno.
Član 20
Na veseljima kao što su slave, svadbe, babine i svinjokolja nije sramota piti. Sramota je ne piti. Stoga, može se desiti recimo da upucam harmonikaša u koleno ili gurnem pevaljki režije među sise. Nije zgorega.
Član 21
Seksualni odnosi se upražnjavaju ne češće od tri puta nedeljno. Kad deca krenu u školu upražnjavaju se samo kad dobiju pet na pismenom. Kad krenu na fakultet upražnjavaju se samo kad diplomiraju.

S' ljubavlju, tvoj dragi budući muž

Nisam nesto prpeterano zahtevan kad su zene u pitanju ali imam nekoliko principa koji se moraju postovati
Dakle .
Bog je gospodar na nebu a ja na zemlji .
Sve moje je moje a sve njeno je takodje moje.
Zapravo zena nista i ne poseduje posto kad dodje kod mene u kucu sve joj se trajno konfiskuje
Miraz koji mi donese smatram izrazom dobre volje od strane njene familije i milostom koja mi se daje da ja kao apsolutno savresen nju sa falinkom primim u svoj dom.
Zena sluzi da mi udovoljava u svemu i svakom pogledu dakle naredjenje izvrsenje bez prava na repliku.
Zenski glas se u kucnoj skupstini ne racuna on je tacnije receno nevazeci.
Zenu u kucu primam samo zarad dece koju je obavezna da mi rodi zdravu i pravu.
Od dece racunam samo onu musku ostala deca (zenska) se ne racunaju.
Kuvanje spremanje i sve kucne poslove obavlja samo i iskljucivo zena.
Jezik mora uvek da drzi iza zuba odgovara mi iskljucivo i samo kada je ja pitam i kada je njeno klimanje glavom nedovoljno da mi potvrdi da je sve razumela.
Kafane sisate pevaljke konobarice i ostale trtaste zene sam obavezan da obilazim i staram se o njihovim potrebama.
Piva u kuci uvek mora biti.
Kad ja spavam obavezan je apsolutni mir i tisina.

Zanimlijiva postavka dramskog dela...

Zenu oplodi jedan muskarac, on daje kucu.
Zatim se zena ili vucara ili gaji dete...
Zatim dolazi drugi muskarac koji je oplodio drugu zenu ili vise zena, i ostavio im stanove, da bude podstanar ovoj i deli i ublazava samocu njoj na stambenom prostoru koji je obezbedio onaj koji joj je napravio prvo dete...

Tako se forsira onaj muksarac koji slece sa cveta na cvet i ide dalje , sto bi rekli poljaci, kita mu je kompas....
A forsira se i ponasanje i izbor zena da prisile muskarca da bude picopacenik jer kad tad mora ili da se kloni zena ili da ostane bez viska novca ili da postane prljav pa da ih eliminise na neki prljav nacin...
Sve stoji, osim masne konstatacije, jer onog trenutka kada dodje do razlaza, vazi ugovor,

dogovor ili borba, ni jedno nije prljavo, ako je obostrano. Tacnije, bilo kakav tuzba ili zalba drzavi onom drugom daje ista takva prava borbe.

Zloupotreba dece smatra se prljavom borbom i daje pravo na upotrebu prljavih sredstava.

- - - - - - - - - -

Predbracni ugovor bi trebalo da bude shvacen kao pristojan nacin uredjenja odnosa narocito,

ako brak potencira strana koja ne poseduje imovinu. Koja je u braku zajednicka, svakako, ali

kojom pravo raspolaganja ima onaj koji je uneo u brak.

Ljudi kakvo nam je sudstvo, treba da budemo srecni sto nas ne kastriraju posle razvoda.
A tek kakvo ce biti sa pro westernom, kakav crni predbracni ugovor. Nikakav ugovor. Nista ne potpisuj i ne deli imovinu ni zivotni prostor. Ove nase kad se pokondire bice zesce od rock bitch-a.

Stvara se jedna zabuna time da neko uvecava unetu imovinu svojim prisustvom u braku,

medjutim, taj deo se resava dogovorom, u ovom slucaju partnera, dok traje brak.

Tako da se predbracnim ugovorom regulisu i odnosi koji nastaju prestankom braka

gde svakako treba uneti klauzulu da se uvecanje imovine mora regulisati posebnim dogovorom,

inace vazi predbracni ugovor. Sto oduzima posredno pravo na deo predbracne imovine.

Majke dobijaju decu jer su ocevi nezainteresovani,

a kada je tako, onda je logicno da majka dobije decu.

U slucajevima kada se zenis zbog dece, ocevi nisu nezainteresovani,

pa ih obicno dobijaju na sudu.

Tako, da je sasvim normalno da roditelj koji zeli decu i dobije.

Mera kojom se meri materijalno, na racun dece je neprihvatljiva,

tako da shvatite da je brak mesto gde su deca cilj.

- - - - - - - - - -

Mnogi civilizovani ljudi su shvatili da im brak nije potreban

dok ne budu spremni za decu, pa onda i nema problema medju njima.

Back