Predbracni ugovor

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Ovu temu postavljam ovde, a ne na porodicu, jer smatram da muskarci moraju da shvate koliko je bitno da kada sada ulaze u brak da imaju predbracni ugovor. Vremena nisu kano sto su bila.

Zene zbog svoje proracunljivosti, koja u ovom vremenu dostize vrhunac, su u stanju da urade svasta samo da bi se domogle para koje je neki miskarac krvavo zaradio. Cak i kada muskarac zaradi te pare u braku one nekim cudom misle da im to pripada.

Da li ste za predbracne ugovore u kojima bi zena morala da potpise da sve sto muskarac stekne nista nece biti njeno?!

To se moze lepse upakovati na nacin gde zena potpise i u sudu se overava ugovor i vansudsko poravnanje po kom je od muza pozajmila svotu od 200.000 ojra i kad je pedalira samo se aktivira ugovor.Nema sudjenja nema natezanja nego se odmah salje u buvaru i sve joj se pleni i da vidis cuda kako ce biti poslusna i krotka.

advokat koji namirise plen lako moze da se istali ukoliko je ozbiljnija suma u pitanju
al opet ako si faca nemas tu bojazan jer si na jebi si mater sa sudijama i ostalima
to ako je bas duduk nasledio i ne napravi ugovor sa roditeljima nego uleti onda je lak plen

- - - - - - - - - -

ali ako se bivsa spetlja sa bivsim prijateljima na polozaju to je zahebana situacija

advokat koji namirise plen lako moze da se istali ukoliko je ozbiljnija suma u pitanju
al opet ako si faca nemas tu bojazan jer si na jebi si mater sa sudijama i ostalima
to ako je bas duduk nasledio i ne napravi ugovor sa roditeljima nego uleti onda je lak plen

- - - - - - - - - -

ali ako se bivsa spetlja sa bivsim prijateljima na polozaju to je zahebana situacija

Advokat Mićko naročito.:lol:

hqdefault.jpg

Ovu temu postavljam ovde, a ne na porodicu, jer smatram da muskarci moraju da shvate koliko je bitno da kada sada ulaze u brak da imaju predbracni ugovor. Vremena nisu kano sto su bila.

Zene zbog svoje proracunljivosti, koja u ovom vremenu dostize vrhunac, su u stanju da urade svasta samo da bi se domogle para koje je neki miskarac krvavo zaradio. Cak i kada muskarac zaradi te pare u braku one nekim cudom misle da im to pripada.

Da li ste za predbracne ugovore u kojima bi zena morala da potpise da sve sto muskarac stekne nista nece biti njeno?!

Jesam.Kao da i on ne racuna njenu imovinu u slucaju razlaza.Muskarci su u pogledu toga postali jednaki kao i zene......

Takvi ugovori imaju smisla ako se covek/ zena udaje i zeni po drugi put ( ili po treci, cetvrti put).
Zasto bih ja sa svojim muzem pravila takav ugovor a sve smo zajedno stekli, niko od nas dvoje nije unosio neke silne milione u brak.

- - - - - - - - - -

Koliko sam ja shvatio tebe, ovim si rekao da svalerke politicara i pravnice ne smes da zenis.

- - - - - - - - - -

Sve dok je porodicni zakon stariji od predbracnog ugovora, predbracni ugovor i nije validan...sud ce ga ponistiti, samo uz dobrog advokata...

zato birajte žene približnog imovinskog stanja, iz dobrih kutja...ako vas hoće, divota...ako ne... popisujte se.

ljudi koji pametno biraju, nemaju potrebe za predbračnim i bračnim, a ako niste sigurni..zašto se uopšte onda ženiti osobom u koju niste sigurni. dabome. nikakv ugorovor neće vaše nezadovoljstvo i brzopletost da spreči i leči.

zato birajte žene približnog imovinskog stanja, iz dobrih kutja...ako vas hoće, divota...ako ne... popisujte se.

ljudi koji pametno biraju, nemaju potrebe za predbračnim i bračnim, a ako niste sigurni..zašto se uopšte onda ženiti osobom u koju niste sigurni. dabome. nikakv ugorovor neće vaše nezadovoljstvo i brzopletost da spreči i leči.

To što je iz "dobre kuće" ništa ne znači. Hipergamija je jača od vaspitanja.

To vam je pola sata čekanja u redu da se overi u sudu i cena takse a sa druge strane lišava vas svih eventualnih problema. Pošto sam video na primeru šire familije kako ljudi zglajznu kada omatore,i šta može sve da se desi to je na neki način i obezbeđenje i vašeg potomstva od neprijatnih situacija. Miožete se vi slagati narednih 40 godina pa da onda kvrcne nekom...ne treba vam to.
Koliko god delovalo hladno potpuno je zdravorazumski potpisati taj ugovor.

pritajenost
ili ti mimikrija socijalna
iskreno bolje da se opeces na startu nego da opekotina bude ko grom iz vedra neba
stepen opecenosti ce biti mnogo veci...

Još kako.... visoko obrazovane žene robuju instiktima i hipergamiji...

Za razliku od splavaruša :lol:
To da, al to što ti tvrdiš valjda je jasno da je smešno.....uostalom, niko te ni ne bije po ušima da se ženiš...

Što se tiče ugovora, to ima smisla samo ako zarađujete kao milioneri, a sva posebna imovina bračnih drugova uneta u brak, ostaje posebna imovina... sve ostalo možete ugovorima u hodu da rešite, na primer kupujete privatne avione i ostalo.

Pazite, živeti tako u konstantnom strahu nije zdravo...hoće zečje srce da izda i da mre :lol:

- - - - - - - - - -

pritajenost
ili ti mimikrija socijalna
iskreno bolje da se opeces na startu nego da opekotina bude ko grom iz vedra neba
stepen opecenosti ce biti mnogo veci...
Moguće, ali ko se ženi ad hoc nije baš mnogo mudar...

Koliko sam ja shvatio tebe, ovim si rekao da svalerke politicara i pravnice ne smes da zenis.

- - - - - - - - - -

Sve dok je porodicni zakon stariji od predbracnog ugovora, predbracni ugovor i nije validan...sud ce ga ponistiti, samo uz dobrog advokata...

ne znam za preotimanje jer kad je zena preoteta ona je onda u tvom jatu a ako je preotimas takvima svakako moras biti slicna fela dakle ti si na potezu
mislio sam da su ti takvi prijatelji pa ti zena krene da jase okolo odjednom a ti bi da je skines al ne ide pocne urota

Za razliku od splavaruša :lol:
To da, al to što ti tvrdiš valjda je jasno da je smešno.....uostalom, niko te ni ne bije po ušima da se ženiš...

Što se tiče ugovora, to ima smisla samo ako zarađujete kao milioneri, a sva posebna imovina bračnih drugova uneta u brak, ostaje posebna imovina... sve ostalo možete ugovorima u hodu da rešite, na primer kupujete privatne avione i ostalo.

Pazite, živeti tako u konstantnom strahu nije zdravo...hoće zečje srce da izda i da mre :lol:

- - - - - - - - - -

Moguće, ali ko se ženi ad hoc nije baš mnogo mudar...

Zato muskarci krace zive od zena. Posle se cude sta im se desilo.

Zato muskarci krace zive od zena. Posle se cude sta im se desilo.

Tačno. Ili, u nekim sasvim beniglnim situacijama...neki primer... da ne pirčamo o milionerima, nismo mi džet set...dobrostojeći stariji momak ženi devojku koja mu deluje skromno jer je iz siromašne porodice.
Pre će da ga takva dotuče nego devojka koja je navikla da ima. Ovoj prvoj nikad dosta, kao novi političari kad se dokopaju fotelje...treba to izdržavati..Ne stoji ni tu generalizacija, ali treba biti oprezan...Moje je mišljenje da materijaliste možemo da prepoznamo, ali takve devojke nisu za brak..bez obzira na obrazovanje, imovinski status i ostalo.. Ne ženimo mi sve devojke, nego sužavamo krug na jednu, e, vala može tu da se probere...nemojte da ne može :lol:

Poslednja izmena:

Back