Loo
Zainteresovan član
- Poruka
- 341
mene ovo otac naucio...kaze sine nista ne potpisuj))
ha ha, legendarno; pa jeste, zavisi od situacije u kojoj se covek nalazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene ovo otac naucio...kaze sine nista ne potpisuj))
a zar ne postoji onaj clan u zakonu o braku i bracnoj zajednici: sve sto je neko stek'o pre braka, u slucaju razvoda, ostaje u vlasnistvu onoga ko je to steko pre vencanja... znaci, deli se samo ono sto je steceno zajednickim radom... samo-odricanjem... licnom zrtvom i primerom... u slobodnoj interpretaciji vaseg rikana... ja mislim da su ti ugovori vise za neke velike zverke sa ogromnim honorarima... pa kad se ozene il' udaju za neku siroticu il' sirotana... pa posle, ti siroti, kad osete lep zivot, 'oce pola od onoga sto je neko drugi zaradio... znaci... kao, na primer... hm... da... dzulija roberts i hju grant u filmu 'noting hill'...
koliko ja znam po našem zakonu i bez predbračnog ugovora imovina stečena pre sklapanja braka je lična, a ona stečena u zejdnici je zajednička
i ja gledao taj film... onda se on neko vreme potucao po tudjim kucama i u sledecem zivotu je nas'o veoma popularnu i bogatu glumicu i sve nadoknadio... a ona prva je propala zbog losih ulaganja na berzi... a onaj prvi je posle u onom tamo sledecem zivotu bio rak... i pojela ga roda...