sablon
Iskusan
- Poruka
- 6.619
izgleda....ali koliko uvidjam.....sa pravim ljudima ovde.....ipak ova tema moze da preraste u antibiotik za ovaj forumufff, znaš li ti da si ovom temom otvorio bunar bez dna?![]()
Upravo mislim, da zato sto mu/joj ovo hrani ego laganjem i predstavljanjem sebe u drugacijem svetlu, bas zbog toga da je nerealan/na, i kasnije prelazi u neki vid bolesti, koji mu/joj muti razum i pomera granice vl ka rl....Tj gubi se razlika.....I to je sve pod uslovom da dovoljno dugo izdrzi ovde i i dalje nastavlja da dovodi ljude u zabludu.... Mada ja licno mislim da je vise onih koji gledaju da istaknu sebe i svoju stvarnu licnost, nego ovih drugih....ne, nisu svi predatori manijaci i psihopate
Imaš, npr, sasvim "normalnu" osobu koja na forum dolazi navodno zbog zabave. Ta osoba vrlo dobro razdvaja vl i rl . Dakle: na forumu je jedno, u realnom svetu drugo. Na forumu voli da se igra, da se predstavlja kao neko drugi, da namerno dovodi ljude u zabludu. Za njega/nju to nije ništa loše - "samo zabava" (koja mu/joj hrani ego) ali ne i za njegove/njene žrtve.
Ovo ovde brkaju i poistovecuju je isto....ali na kraju krajeva.....da li to ispada kao da brkaju vl i rl ? Ili su bas oni ti koji prave jasnu razliku. Ali jednostavno gledaju, izmedju zabave i druzenja, ovo kao i nesto ozbiljno....za razliku od nekih osoba, koje ih brkaju, poistovećuju itd.
Ovaj primer osobe sto si navela je vrlo diskutabilan...jer, po nekom mom misljenju se deli na 2 vrste :
1. na one koji navlace i obmanjuju, a predstavljaju se kao drugaciji
2. i one koje zele da ih razotkriju pred svima - jer uvidjaju da se pored zabave, desavaju i vrlo vrlo ozbiljne negativne stvari (obmane i navlacenja), koje ipak uticu na ostatak sveta koji obitava ovde....i time mozda zele malo ozbiljnije da unesu sebe u sve to, da bi te negatvnosti smanjili na sto nizi nivo delovanja na druge....
-Inace obe vrste su ozbiljno unesene u rl i jasno ga razlikuju od vl
Ovi pod brojem 2 su se stvorili kao antipod ovima pod broj 1.....Jer su svesni njihovih postupaka....

?! Kao sto vidis ja sam postovao, na tvoj post.....a ti sad vadis iz konteksta nesto i postujes na moj post !