Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nije gore, nego ne znaju da razluče. Poenta je da jebbaču nije stalo i da je on mistifikovan. I šta će ti to u životu? Ni po čemu posebno. Daješ šišmišu da ti pije krv tripujući da je vampir. A vampiri ne postoje..:(

Okrenucu onu moju pricu o Fufama na muskarce.

Da li bi ti radije bila godinu dana sa svalerom koji ume da se daje, ili sa nekim ko ne ume da se daje ceo zivot?

Okrenucu onu moju pricu o Fufama na muskarce.

Da li bi ti radije bila godinu dana sa svalerom koji ume da se daje, ili sa nekim ko ne ume da se daje ceo zivot?

Koji će meni ****** bilo ko? Ja imam mačku čoveče. Pomešao si ti mene sa nekim.
Bila sam i sa jednima i sa drugima, al' do mene je, pa me iskreno boli racku.

I postoji ogromna razlika između muške i ženske fufe.
Seks je postao civilizacijska tekovina kao i odnos ljudi prema seksualnosti drugih i usrali su se prosto jedni drugima u život.

- - - - - - - - - -

Muška fufa se ne daje, za razliku od ženske.
Muške fufe nisu opterećene pripadanjem, tj. nemogućnosti povratka na pripadanje.
Dok ženska zna da kad jednom krene tim putem, nazad nema.
A uglavnom svi se osveste negde na sredini.

I postoji ogromna razlika između muške i ženske fufe.
Seks je postao civilizacijska tekovina kao i odnos ljudi prema seksualnosti drugih i usrali su se prosto jedni drugima u život.

- - - - - - - - - -

Muška fufa se ne daje, za razliku od ženske.
Muške fufe nisu opterećene pripadanjem, tj. nemogućnosti povratka na pripadanje.
Dok ženska zna da kad jednom krene tim putem, nazad nema.
A uglavnom svi se osveste negde na sredini.

Mislim da kod zena samo to fizicko davanje ide cesce zajedno u kos sa generalno davanjem, jer je zenama sex bitniji, a kod muskarca to ne mora da znaci, jer im je sam sex nebitan, i cesto se pod svalerima podrazumevaju samo oni kojima je dugo tvrd.

- - - - - - - - - -

Mogu piratski diskovi ili jok?

Pa original je, nije cipovan; nisam probao, ali mislim da kada je original konzola, ne mogu piratski diskovi :sad2:

Mislim da kod zena samo to fizicko davanje ide cesce zajedno u kos sa generalno davanjem, jer je zenama sex bitniji, a kod muskarca to ne mora da znaci, jer im je sam sex nebitan, i cesto se pod svalerima podrazumevaju samo oni kojima je dugo tvrd.

- - - - - - - - - -

Pa original je, nije cipovan; nisam probao, ali mislim da kada je original konzola, ne mogu piratski diskovi :sad2:

Nije ženama seks bitniji, nego je ženski seks satanizovan i daje mu se previše značaja negativnog. Onda žene moraju da daju samo iz ljubavi i moraju da vole da bi se seksale. Seks je prirodna potreba, ljubav ne, ali kad živiš u mentalnom kavezu nije sve tako lako. Nije generalno lako stajati na krstu.
Ja msm da mogu, ali da ne mogu sve.

Nije ženama seks bitniji, nego je ženski seks satanizovan i daje mu se previše značaja negativnog. Onda žene moraju da daju samo iz ljubavi i moraju da vole da bi se seksale. Seks je prirodna potreba, ljubav ne, ali kad živiš u mentalnom kavezu nije sve tako lako. Nije generalno lako stajati na krstu.
Ja msm da mogu, ali da ne mogu sve.

Zene su uplasenije, to da; i drustvo u tome uopste nije pomoglo, vec ih je plasilo i plasi ih i dalje. Emancipacija zena, tj. oslobadjanje istih, je odmakla mnogo manje nego sto mislimo na prvi pogled. Zene su preplasene, a strah im je najveca droga, jako cesto.

Ali i prirodno je zenama sex bitniji, zensko telo i genetika su takvi. U principu, muskarac moze i samo da ga izdrk.a, narocito kada dodje u neke godine, onda sex i nije sex, nego je samo igra oko moci i uzbudjenja. Za zenu je sex-sex, sustinski deo njihovog bica. A sto su neoslobodjenije, potrebna je veca blizina da bi se otvorile u tom sexualnom smislu...

Zene su uplasenije, to da; i drustvo u tome uopste nije pomoglo, vec ih je plasilo i plasi ih i dalje. Emancipacija zena, tj. oslobadjanje istih, je odmakla mnogo manje nego sto mislimo na prvi pogled. Zene su preplasene, a strah im je najveca droga, jako cesto.

Ali i prirodno je zenama sex bitniji, zensko telo i genetika su takvi. U principu, muskarac moze i samo da ga izdrk.a, narocito kada dodje u neke godine, onda sex i nije sex, nego je samo igra oko moci i uzbudjenja. Za zenu je sex sex, sustinski deo njihovog bica.

E jbbga, onda ja nisam čak ni žensko..:(

Ja kao insajder nisam primetila da je nešto bitan. Štaznam, ima nas raznih..

Mnogo im je bitan. Ali znaju da se foliraju, i govore o tome kao kul je, slatko, na nivou slatkisa, i te fore za devojcice...

Ne, mnogo im je bitan, prirodno. Druga je stvar sto zena zna racionalnim putem da potpuno ubije i umrtvi svoju prirodu, i ugusi je...

Muskarcima je obrnuto, prirodno je to nama na nivou osecaja kada ti se mnogo pisa i sere, i moras odmah, moras sada i ne mozes da cekas, pa se ispisas i iseres, a racionalno znamo da bustujemo kao- jbte sta nam je bitno... Jedino sto ne mozemo da razmisljamo mnogo racionalno kada smo napaljeni, ali cim svrsimo, nista ne gledamo istim ocima kao pre. Muskarac kad vas muva kad je napaljen, i muskarac kad vas muva kad je izdrkao, to su dva razlicita univerzuma. U stvari, kad je izdrkao, ovi koji nisu svaleri i koji se daju i te fore, oni i ne muvaju uopste.

Izvini na plasticnim objasnjenjima...

Poslednja izmena:
Inace, ovo poslednje vam je jedna od bitnijih stvari kod muskaraca.

Svaleri, pravi svaleri, muski pandan onim fufama o kojima ja pricam te muvaju i kada svrse. Vecina muskaraca kada svrse, to je to, dva razlicita coveka pre i posle. Muskarci su prirodno takvi, ali svaleri imaju dodatni imput davanja kojima prevazilaze to prirodu muskih hormona, i muvaju vas i posto svrse...

Kakva tema, kakav predator?Ne znam nijednog muškarca kojem je opsesija ili posao da se 24h bavi ženama.Tako da mislim da je predator onaj koji predaje
platu ili pare uopšte ženi, a takvih je mnogo.Tema je čista fantazija, bar u Srbiji.

Poslednja izmena:
Ovo je kombinacija Tomasa Kromvela, Makijavelija, Rišeljea i Satane lično a ne opis nekog papka koji bi da se ženi zavuče pod suknju.

Sunce ti zarko, kakvih sve ludara ima. Jebbo mene ako je ova ikad kitu videla, pa od svoje maste i zelje za njom sprecena strahom dozivljava teske bolove. Predmet za parapsihologiju.

Kakva tema, kakav predator?Ne znam nijednog muškarca kojem je opsesija ili posao da se 24h bavi ženama.Tako da mislim da je predator onaj koji predaje
platu ili pare uopšte ženi, a takvih je mnogo.Tema je čista fantazija, bar u Srbiji.

:rotf: :super:

A za ovo sada moram da citiram, narocito ovo boldovano. Jesi li razmisljala nekad da su ti tvoji predatori evolutivni nastavak tih iskreno drugacijih, samo sto su evoluirali i ojacali kroz iskustvo? Sta ti mislis zasto oni nece da se ozbiljnije vezuju, jer im to tako doslo i pise im u zvezdama?

Temu sam otvorila da vidim i tudje stavove i nije pljuvačka a nije ni hvalospev. Jednostavno diskusija i o toj pojavi.
Ja sam uvek za to da žena treba bar jednom da prati dobrog zeca u ovu vrstu zemlje čuda.

Ako je muvac dobar, zena nece ni da shvati da je vec duboko ugrezla.
Pravi muvac od svetice ume da napravi kurvu i to cak u prvoj noci prvog dejta, iako je ona na glasu kao dobra devojka. Mozda cak i devica.

Zar Zena nema u sebi dozu maste koja joj pruza lep osecaj i uzivanje..?
qurva je ,,po meni pogresno da se nazove ovo ponasanje.
Mozda ono ..Probudio si zverku u njoj.

Ako je muvac dobar, zena nece ni da shvati da je vec duboko ugrezla.
Pravi muvac od svetice ume da napravi kurvu i to cak u prvoj noci prvog dejta, iako je ona na glasu kao dobra devojka. Mozda cak i devica.

Pitanje je da li je on pravi muvač ili ona nije to šta je muvač mislio.Toliko moćan muvač ili muvačica da upotrebim tvoj izraz ne postoji jer je za ove vrste hipnotisanja harizmom potrebna igra koja traje bar neko vreme.
Ovi o kojima je tema nemaju cilj da odvedu u krevet prvo ili peto veče, to rade oni već pomenuti artisti koji su puno nivoa ispod ovih.

Pitanje je da li je on pravi muvač ili ona nije to šta je muvač mislio.Toliko moćan muvač ili muvačica da upotrebim tvoj izraz ne postoji jer je za ove vrste hipnotisanja harizmom potrebna igra koja traje bar neko vreme.
Ovi o kojima je tema nemaju cilj da odvedu u krevet prvo ili peto veče, to rade oni već pomenuti artisti koji su puno nivoa ispod ovih.
Onda nisam shvatio da je tema o psihopatama kojima je cilj da devastiraju necije emocije pa idu dalje.

Ipak moram da procitam ovih gazillion postova. Aaaa

Cek, mislis da ne postoji tip koji moze ovo s devicom u roku nekoliko sati?

Poslednja izmena:
Tip zene kao postavljac tebe ima jak mentalni sklop..
Uvek zna sta zeli,i isplanirace sve do najmanje detalja..
Ima tu jedan mali problem..kad jos se prikljuci dzek(spoji je dobro musko) ona zaboravlja na sve sto je zelela da perfekcionise,vec se prepusta.:lol:
Najgore je to sto se i zaljubi iz prve.

- - - - - - - - - -

Bas to objasnio iznad..da u prvu si,to ebanje u mozak je gore od svakog seksa.
Predator je harizmatičan na jedan poseban i vrlo redak način, tu vrstu harizme nemaju prosečni muškarci.
On može fizički da bude sasvim običan ali plete mrežu iz koje se teško oslobadja i ona koja je svesna svega od samog starta i pristaje da udje u igru.

Problem je što je on upravo gotovo savršen muškarac u smislu ponašanja koje te sve više vezuje za njega. On sv dozira savršeno, kada je tu a kada nije, kada je topao a kada udaljen.
Žena je neprekidno na ivici. Kada se uljuljka i oseti sigurnost sklizne na drugu stranu provalije. Ima tu elemenata igara koje svi igramo svesno ili podsvesno ali ovde su dovedene do vrlo visokog nivoa.
Emocije nezavisno od tog znanja da je ona zapravo u igri počinju da lude i zato ona polako gubi kontrolu nad sobom. Emocije postaju moćnije. Jer da one ne postanu moćnije igre i ne bi bilo.
To je onda susret dva predatora koji se nadjebavaju na mentalnom nivou i obično brzo dosade jedno drugom.

Back