Pred-bračni ugovor, da ili ne?

ja vec jednom rekoh, ali pnavljam.
Stite ti ugovori i " golje" ako se radi o drugom braku, a supruznici imaju decu vec iz prvog braka.
Tu nastaje neopisivi picvajz.

Imovna može da se raspodeli za života i ugovorima, o poklonu, nasleđivanju, tako da tu nije potreban predbračni ugovor.
Nema veze sa tvojom porukom nego dalje..

Sipatičan je gazda DM-a, koji ima broju decu i unapred znaju da ništa neće dobiti jer je drukčije raspodelio imovinu i, na nasleđe, deca ne mogu da računaju.

Ono što su dobila od svog oca je posao u firmi i - toliko..

Ovo mi je nekako sulud razalog ta predbračni, ali zato što ja nisam multimilijarder jer bih sigurno nešto drukčije razmišljao...

Ostali motivi za zaključivanje pred-bračnog ugovora
Pored „obezbeđivanja“ imovine, motiv za zaključenje bračnog ugovora može da ima i drugu dimenziju. Naime, bogati budući supružnici, često sumnjaju u iskrenost svojih izabranika. Prihvatanjem da zaključe pred-bračni ugovor, kojim se lišavaju ni malo zanemarljivog dela buduće imovine, budući supružnici, na neki način, dokazuju svojim izabranicima, svoju iskrenu nameru i volju da budući brak uspe.

Što znači da brak skapamo sa nekim koga slabo poznajemo i onda čemu sva igranka.. al kažem, nisam multimilijarder ( :

Kad su drugi u pitanju, nemam nikakve predrasude niti nešto protiv predbračnog. Slogoda uređivanja međusobnih odnosa.
Ja nisam i ne bih.

Poslednja izmena:

Back