Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mi smo oboje bili golje pre 14 godina, sa roditeljima goljama koji su sve izgubili u ratu u hrvatskoj i na kosovu. predbracnim ugovorom se stite bogati buduci supruznici, a ne mi obican narod
Predbracni ugovor SVAKAKO......plus jedan clan koji kaze........"Ako me zena prevari, 10 % trzisne vrednosti njene nepokretne imovine prelazi u moje vlasnistvo"!
mi smo oboje bili golje pre 14 godina, sa roditeljima goljama koji su sve izgubili u ratu u hrvatskoj i na kosovu. predbracnim ugovorom se stite bogati buduci supruznici, a ne mi obican narod
ja vec jednom rekoh, ali pnavljam.
Stite ti ugovori i " golje" ako se radi o drugom braku, a supruznici imaju decu vec iz prvog braka.
Tu nastaje neopisivi picvajz.
Stite ti ugovori i " golje" ako se radi o drugom braku, a supruznici imaju decu vec iz prvog braka.
Imovna može da se raspodeli za života i ugovorima, o poklonu, nasleđivanju, tako da tu nije potreban predbračni ugovor.
Nema veze sa tvojom porukom nego dalje..
Sipatičan je gazda DM-a, koji ima broju decu i unapred znaju da ništa neće dobiti jer je drukčije raspodelio imovinu i, na nasleđe, deca ne mogu da računaju.
Ono što su dobila od svog oca je posao u firmi i - toliko..
Ovo mi je nekako sulud razalog ta predbračni, ali zato što ja nisam multimilijarder jer bih sigurno nešto drukčije razmišljao...
Ostali motivi za zaključivanje pred-bračnog ugovora
Pored „obezbeđivanja“ imovine, motiv za zaključenje bračnog ugovora može da ima i drugu dimenziju. Naime, bogati budući supružnici, često sumnjaju u iskrenost svojih izabranika. Prihvatanjem da zaključe pred-bračni ugovor, kojim se lišavaju ni malo zanemarljivog dela buduće imovine, budući supružnici, na neki način, dokazuju svojim izabranicima, svoju iskrenu nameru i volju da budući brak uspe.