precenjenost

To je razgovor o popravljanju seksualnog aspekta u vezi. Tamo ne ideš kre. šeš nego da razgovaraš.

pa da..to i ja kazem..to je odgovor sto si rekla da postoje bracna a ne seksualna savetovalista

Netačno, drugi problemi uzrokuju loš ili nedostatak seksa.

naravno..nista nije crno/belo
ali ti ne zelis da prihvatis da je seksualni odnos vezivno tkivo dobre veze/braka

Već imamo istoriju da izvrćeš moje reči.
Poenta mojih reči je da dobar seks ne spašava loš brak, loše odnose.

da, ali evo ti i meduze (hebote zaboravih koji joj je prethofdni nick bio.. @Meduza22 kka ono bese..menjala si ga u nesto cudno :D )
lepo zena kaze..sve super ali seks corak.. i ode veza koja je mogla da bude lepa..

dakle..seks ne spasava los brak/vezu, ali je osnova da dodje do dobrog braka/veze
jer ako je neko nezadovoljan u seksu - kad tad ce se okrenuti prevari i krece krunjenje odnosa

pa da..to i ja kazem..to je odgovor sto si rekla da postoje bracna a ne seksualna savetovalista

Rekla sam seksuališta.

naravno..nista nije crno/belo
ali ti ne zelis da prihvatis da je seksualni odnos vezivno tkivo dobre veze/braka

Za mene nije, a ako bi nastavljali ovu diskusiju, presudno bi bilo to koliko duge veze sam imala ja a koliko vi što vam je sex vezivno tkivo.

A o tome nećemo, zar ne..

Ne, ne vara se zbog toga. A odnosi se krune zbog nekomunikacije, nepoštovanja itd

Komunikacija prestaje kada ličnosti zajedno ne rastu istim ili sličnim veličinama.

To mnogi previđaju

Ustvari ne razumeju, da partneri moraju zajedno da rastu i napreduju. Ako jedna ličnost radi na sebi druga ne, mora doći do pucanja u komunikaciji.

Komunikacija prestaje kada ličnosti zajedno ne rastu istim ili sličnim veličinama.

To mnogi previđaju

Ustvari ne razumeju, da partneri moraju zajedno da rastu i napreduju. Ako jedna ličnost radi na sebi druga ne, mora doći do pucanja u komunikaciji.

Tako je, a ima i drugih okolnosti. Svaka kriza koju jedan par prolazi, pkslovna, životna može da otvori nepremostiv jaz u razumevanju i ti je dobra komunikacija presudna. Lako je za seks.

U filozofskom smislu, javljaju se prvo emocije

... posle emocija um nastupa i ako um sazna da izađe iz emocija dolazi do spoznaje.

... tek tada se stvaraju uslovi kada može doći do materijalizacije u fizičkom rešavanju sveta objekata i subjekata oko nas. (složenih korelacija)

Može doći do velikih frustracija, ako jedna ličnost prolazi kroz sve krize, a druga ne prolazi, pogotovo ako je u većini slučajeva nepovoljno rešavanje kriza.

Ee, vidiš ovde tvrde da ako on dođe sa posla i dobro je odradi ili ona njega, on če i dalje ko magarc da rinta jel seks je odličan.

Ima slučajeva, ne kažem.

Ima slučajeva kada od 100 kriza jedan partner reši svih 100, pa je to onda američka ili mafijaška bajka.

Ali nije to formula.

Ako partner uđe u neku krizu i hoće npr. da proda 2soban i kupi 3soban stan ili nekretninu ili nov posao započinje, on postavlja zadatak, razne emocije mu daju spoznaju kako to da uradi i svuče iz uma znanje u materijalni svet, opredmeti ga, tada i partner mora da ima neki svoj zadatak i neku svoju krizu...

Moraju zajedno da rastu kao ličnosti... da bi ostali bliski!

Back