precenjenost

Istina..
Misljenja nam se razlikuju samo u tome sto ja mislim da se seks podrazumeva i da nije nimalo bitniji od ljubavi..
Seks je neodvojiv od ljubavi kad je dobar odnos izmedju muskarca i zene u pitanju..

Sto se drugog dela posta tice, smatram da nije iskreno i nije ok mahati seksom kao zastavicom
da bi zana privukla muskarca i obrnuto a to se vrlo cesto desava ...samo to..:)
čak se ni tu ne razlikuju
ali ako izostane sex
pitanje trenutka je kada će se i ljubav ubajatiti

I to proseravanje od strane žena ovde kako ne mogu bez seksa i nestrpljivost...
Ni one ne misle tako, samo bi trebalo da zabave muški deo foruma.
A muški deo ih tapše po ramenu, a da li zaista žele takve žene?
ja ne govorim u tvoje ime Natalija.
Ti bi popravljala loš sex sa nezainteresovanim čovekom
ja bih našla partnera sa boljim performansama i više volje da radi smešne pokrete.
stvarno moraš da otvoriš um i da shvatiš da ne razmišljaju svi isto.

Jbg
Ja rekoh da je meni bitan
Skoro sam upoznala tako super decka. Sarmantan, duhovit, pametan.
Tri sata smo sedeli i pricali.
Ali sex... Tuga. A on odlepio za mnom, bla bla. I ja kao ajdr da dam jos jednu sansu, mozda mu se omaklo, prvi put. Medjutim jok....
I onda sam mu rekla da nismo jedno za drugo. A steta, tio osobe koji bi me drzao ko malo vode na dlanu. Al ne mogu tako

Jbg
Ja rekoh da je meni bitan
Skoro sam upoznala tako super decka. Sarmantan, duhovit, pametan.
Tri sata smo sedeli i pricali.
Ali sex... Tuga. A on odlepio za mnom, bla bla. I ja kao ajdr da dam jos jednu sansu, mozda mu se omaklo, prvi put. Medjutim jok....
I onda sam mu rekla da nismo jedno za drugo. A steta, tio osobe koji bi me drzao ko malo vode na dlanu. Al ne mogu tako
bolje da ste se 3 sata seksali a pola sata sedeli i pricali :mrgreen:

E vidis, ovo meni zvuci kao da gledas muskarca kao hodajucu palicu
pa ukoliko je palica dobra, mir u braku...:lol:
Bonus penis, pax en domus
Prevod sa latinskog: Dobar penis, mir u kući.

Ovo, iako smešno zvuči, predstavlja jednu veliku istinu. Na primer, primetite da su vam roditelji nervozni svakodnevno, malo ima fali da počnu da ujedaju. Ali, onda, dođe ta prelomna noć posle koje su oni kao preporođeni. Srećni su, keze se od uva do uva, ispunjavaju vam sve želje, i narednih par dana, a ako se posreći, i nedelja harmonija vlada u kući. Mama najednom tatu ponovo voli najviše na svetu, a tati je mama najbolja. Mama često ima ispade kada tatu hvali na sva usta, a do pre neki dan su se krvili kao najgori neprijatelji, pa je vama tu nešto čudno. I ipak, htela to ona ili ne, mama priznaje da ju je tata sinoć vratio u njihova stara luda vremena mladosti.

Bonus penis, pax en domus
Prevod sa latinskog: Dobar penis, mir u kući.

Ovo, iako smešno zvuči, predstavlja jednu veliku istinu. Na primer, primetite da su vam roditelji nervozni svakodnevno, malo ima fali da počnu da ujedaju. Ali, onda, dođe ta prelomna noć posle koje su oni kao preporođeni. Srećni su, keze se od uva do uva, ispunjavaju vam sve želje, i narednih par dana, a ako se posreći, i nedelja harmonija vlada u kući. Mama najednom tatu ponovo voli najviše na svetu, a tati je mama najbolja. Mama često ima ispade kada tatu hvali na sva usta, a do pre neki dan su se krvili kao najgori neprijatelji, pa je vama tu nešto čudno. I ipak, htela to ona ili ne, mama priznaje da ju je tata sinoć vratio u njihova stara luda vremena mladosti.

Ako je to istina onda su ga muskarci ugasili nacisto..:lol:

ni to nije za bacanje priznajem.

Да нисте зимогрожљиве и себичне господарице кухиње, шпајза и препуне пушнице и замрзивача, знаш ли ти како би дан данас изгледале пећине где би сви живели.

Да нема ваше похлепе и чангризања мушкарцима на уво, не би било оваквог лудачког прогреса, конзумеризма и декаденције.

Али шта ћемо, кад смо добрице, па Вам све угађамо ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... јадни ми ! :flert:

Да нисте зимогрожљиве и себичне господарице кухиње, шпајза и препуне пушнице и замрзивачи, знаш ли ти како би дан данас изгледале пећине где би сви живели.

Да нема ваше похлепе и чангризања мушкарцима на уво, не би било оваквог лудачког прогреса, конзумеризма и декаденције.

Али шта ћемо, кад смо добрице, па Вам све угађамо ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... јадни ми ! :flert:
evo
pa šta napisah u prethodnom postu
:rotf:
i da mi bude žao kad mu dam otkaz što samo grli ali ne radi ono

Back