precenjenost

eh barbi,
ženi je važno da ima ko da je toplo i nežno grli, da ali samo u prvih deset minuta.
ako to potraje..... postaće nervozna i nestrpljiva
posle i kasnije ona očekuje da se ti bljutavi zagrljaji pretvore u konkretnu akciju
dosta je bilo predigre .lol.

što se sve žene formacijski ponašaju kao da se gnušaju sexa? kao nebitan je važno je da me grli ....hahaha malo sutra.

Nije tačno i ti to znaš. Niko se ne gnuša seksa, ali niko ne ostavlja čoveka koga voli zbog lošeg seksa, nego ga popravi.
Dobrih jebača kolko oćeš, a dobrih muškaraca.. ni za lek.

Zavisni ili opterećeni seksom, postaju nervozni i nestrpljivi, ali to je već poremećaj. Pričamo o normalnim ženama?

Nije tačno i ti to znaš. Niko se ne gnuša seksa, ali niko ne ostavlja čoveka koga voli zbog lošeg seksa, nego ga popravi.

Zavisni ili opterećeni seksom, postaju nervozni i nestrpljivi, ali to je već poremećaj. Pričamo o normalnim ženama?

Ja sam neupućen, kako može da postoji socijalno biće: loš muškarac i dobar je.bač ?

Jel to neka samoživa osoba - krkan? ili šta?

A šta misliš zašto postoje bračna savetovališta a ne i bračna seksuališta? A?

Komunukacija je problem. Svaki, skoro svaki problem može da se reši razgovorom, a ne seksom. Seksom se samo zapuše usta(ne bukvalno 😉) da bi se guralo dalje, a problemi ostaju.

Komunikacija je problem demontiranog društva, a koji se prenosi u celu porodicu, prvo između partnera.

Može, ne pitaj kako znam.

Ne loš kao muškarac, više kao ličnost, možda čak ne ni loš, ali svakako neodgovarajuć.

Kada su ti loši muškarci u pitanju, kažu da je jedan od najvećih filozofskih i socijalnih problema čoveka da se oduči od naučenog. Da je to veliki napor.

Muškarci dok otimaju u društvu, na poslu i sl., unose u brak i porodicu, oni su pozitivni samoživci svojim ženama. Ako nisu takvi u civilnom društvu, onda su nepoželjni ženama.

Međutim prođu ta vremena, pa počnu da otimaju za sebe...

Još jedna pogubnost ekonomije i civilizacije, bez kulture.

Može, ne pitaj kako znam.

Ne loš kao muškarac, više kao ličnost, možda čak ne ni loš, ali svakako neodgovarajuć.
Takk nekako.
Ko ne voli super sex, laze....
Meni je vazan, ali ako posle xy puta odlicnog sexa ostanemo samo na tome, ja se oladim....
Treba mi vise od ciste rekreacije.
Sa druge strane, dzaba mi i super momak ako je seks kilav. To ne mogu da podnesem takodje.
Znaci trrba mi i odlican u sexu ali i normalan u glavi

I to proseravanje od strane žena ovde kako ne mogu bez seksa i nestrpljivost...
Ni one ne misle tako, samo bi trebalo da zabave muški deo foruma.
A muški deo ih tapše po ramenu, a da li zaista žele takve žene?

a zasto mislis da neko ne moze da oseca kako ti osecas?
ako se ti ne slazes ili ne mislis tako ,zasto mislis da je proseravanje ako neko voli seks i ne moze bez seksa CAK i ako je zena ? :mrgreen:

nisi razumela.. ne resavas probleme seksom, ali nedostatak ili nezadovoljstvo oko seksa produbljuje druge probleme
seks nije lek ali je prevencija :mrgreen:
Pa znas kako.
Sex je ili dobar ili nije dobar od pocetka.
Tesko da neko ko dobro **** odjednom postane mlak, sem ako ga neko emotivno ne unisti pa izgubi interesovanje i strast.
Tako da seks sigurno nije razlog necijeg razvoda

kako nije .. mislim nije da je uvek, ali ne mozes ni da iskljucis
sa zabicom sam se ovde pre godinu dve dana prepirao kad je pricala da je ostavila decka jer je pocela da ga gleda kao cimera
nista nije falilo u njihovom odnosu ali se izgubila strast i leptirici i ona je odlucila da raskine
znam jos nekoliko takvih slicnih primera..

eh barbi,
ženi je važno da ima ko da je toplo i nežno grli, da ali samo u prvih deset minuta.
ako to potraje..... postaće nervozna i nestrpljiva
posle i kasnije ona očekuje da se ti bljutavi zagrljaji pretvore u konkretnu akciju
dosta je bilo predigre .lol.

što se sve žene formacijski ponašaju kao da se gnušaju sexa? kao nebitan je važno je da me grli ....hahaha malo sutra.

Istina..
Misljenja nam se razlikuju samo u tome sto ja mislim da se seks podrazumeva i da nije nimalo bitniji od ljubavi..
Seks je neodvojiv od ljubavi kad je dobar odnos izmedju muskarca i zene u pitanju..

Sto se drugog dela posta tice, smatram da nije iskreno i nije ok mahati seksom kao zastavicom
da bi zana privukla muskarca i obrnuto a to se vrlo cesto desava ...samo to..:)

zašto potencirati emotivnu stranu na ženski bolećiv način?
umeju žene da budu emotivne i bez tih njanja začina, meni stvarno mnogo znači nežnost ali nije presudna i nijedna žena se u braku ne oslanja samo na nežno grljenje i sveopšte razumevanje
ako sex izostane ili je loš žena se neće mnogo zadržavati. naći će ljubavnika ili će se razvesti ako ima hrabrosti.
zato i to potenciranje emotivne strane ne razumem jer i žene jednako kao i muškarci umeju da odrede prioritete u životu
kao i način na koji stižu do njih.

šta je tu nenormalno Nato?

Back