- Poruka
- 77.749
Da, potpis važi u srcu ne na papiruNisam u braku , ali isto važi i za veze .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, potpis važi u srcu ne na papiruNisam u braku , ali isto važi i za veze .
Šta kažeš , a?Tako je. A ne... prodiranje genitalija jbt, još sam u šoku.
Prodiranje nebuloza u moj mozak.Šta kažeš , a?
Jao!Gruvajte sad ove postove o ljubavi, poštovanju i razumevanju, dok nisu nagrnuli ovi sa prodiranjem, požudama i objektima..
To za 20€ nađeš neku potočarku, seks u ljubavi je važan al nije presudan.Tako je. A ne... prodiranje genitalija jbt, još sam u šoku.
Pa jao, nego
To za 20€ nađeš neku potočarku, seks u ljubavi je važan al nije presudan.
Nisi jedina.Naravno da je važan i ko ga ne voli, realno. Ali nikad nije seks spasio brak a ni rasturio.
I najbolji je sa nekim koga voliš. Il sam ja jedina luuda.
Nisi (jedinaNaravno da je važan i ko ga ne voli, realno. Ali nikad nije seks spasio brak a ni rasturio.
I najbolji je sa nekim koga voliš. Il sam ja jedina luuda.
Nisi jedina.
Istog sam mišljenja.
E sada-da li smo obe luude, upitno...
Jeeeaaa, dobri smo..Nisi (jedina), naravno da je najbolji
Kada ti posle seksa iscrta lice, poljubi oči, obrve.. I ne pušta te iz zagrljaja.. Neprocenjivo.

a koji su razlozi?Žalosno je koliko mi je prijateljica razvedeno, gotovo da nema braka da se nije raspao i ni u jednom seks loš ili nikakav nije bio uzrok.
To može da bude povod, a uzrok je uvek mnogo dublji.
Kakve emocije tebe pale da bi bila spremna na seks?Ja to sve vreme govorim.
Nesto najintimnije...ogoljivanje u slojevima, ta telesna predaja koje nema bez potpunog poverenja se pretvorila u sredstvo koje prodaje sve zivo, od mineralne vode do automobila. Ali to je jos i najmanji problem. Insistiranje na razdvajanju emocija od seksa pretvara ljude u narcisoidne, povrsne degenerike. Kao da je sramota ako imas sex i osecaje, vec moras da hebes.
I onda takvim stavom ponizavaju jednu od najlepsih stvari koja se desava izmedju dvoje ljudi.
Sexposto se forum zove ljubav i seks
sta je precenjeno
ljubav ili seks?
Eto,ne znam,verovatno je pali mrznja,pa sto joj vise lik ide na kur.ac to ona vise zeli njemu na kur.acKakve emocije tebe pale da bi bila spremna na seks?
U dobroj vezi je sex bitan 10% u losoj 90%Žalosno je koliko mi je prijateljica razvedeno, gotovo da nema braka da se nije raspao i ni u jednom seks loš ili nikakav nije bio uzrok.
To može da bude povod, a uzrok je uvek mnogo dublji.
To nije tačno. Nijedan brak nije puko zbog lošeg seksa.
Seks postane loš kada pukne emotivna veza.

Postoje razlicite vrste emocija koje poticu seksualnu zelju.Eto,ne znam,verovatno je pali mrznja,pa sto joj vise lik ide na kur.ac to ona vise zeli njemu na kur.ac
eh barbi,Vise ispunjava zagrljaj onog ko te voli i koga volis od hiljadu ofrlje seksova...![]()
Konacno iskrena zena.što se sve žene formacijski ponašaju kao da se gnušaju sexa? kao nebitan je važno je da me grli ....hahaha malo sutra.
Pa ne gnušamo se.eh barbi,
ženi je važno da ima ko da je toplo i nežno grli, da ali samo u prvih deset minuta.
ako to potraje..... postaće nervozna i nestrpljiva
posle i kasnije ona očekuje da se ti bljutavi zagrljaji pretvore u konkretnu akciju
dosta je bilo predigre .lol.
što se sve žene formacijski ponašaju kao da se gnušaju sexa? kao nebitan je važno je da me grli ....hahaha malo sutra.