precenjenost

Ja to sve vreme govorim.
Nesto najintimnije...ogoljivanje u slojevima, ta telesna predaja koje nema bez potpunog poverenja se pretvorila u sredstvo koje prodaje sve zivo, od mineralne vode do automobila. Ali to je jos i najmanji problem. Insistiranje na razdvajanju emocija od seksa pretvara ljude u narcisoidne, povrsne degenerike. Kao da je sramota ako imas sex i osecaje, vec moras da hebes.
I onda takvim stavom ponizavaju jednu od najlepsih stvari koja se desava izmedju dvoje ljudi.
Kakve emocije tebe pale da bi bila spremna na seks?

Vise ispunjava zagrljaj onog ko te voli i koga volis od hiljadu ofrlje seksova...:lol:
eh barbi,
ženi je važno da ima ko da je toplo i nežno grli, da ali samo u prvih deset minuta.
ako to potraje..... postaće nervozna i nestrpljiva
posle i kasnije ona očekuje da se ti bljutavi zagrljaji pretvore u konkretnu akciju
dosta je bilo predigre .lol.

što se sve žene formacijski ponašaju kao da se gnušaju sexa? kao nebitan je važno je da me grli ....hahaha malo sutra.

eh barbi,
ženi je važno da ima ko da je toplo i nežno grli, da ali samo u prvih deset minuta.
ako to potraje..... postaće nervozna i nestrpljiva
posle i kasnije ona očekuje da se ti bljutavi zagrljaji pretvore u konkretnu akciju
dosta je bilo predigre .lol.

što se sve žene formacijski ponašaju kao da se gnušaju sexa? kao nebitan je važno je da me grli ....hahaha malo sutra.
Pa ne gnušamo se.

Mozda gresim, ali cini mi se da sex postane jako bitna tema onda kada ga nema.
Kad covek jednom dozivi vrhunski sex+veliku ljubav nikakav (samo) sex to ne moze nadoknaditi, ma o kakvoj da se tu seksualnoj kompatibilnosti radilo. Jednostavno ne moze da bude isto. I zato insistiranje na emocionalnom zadovoljstvu kroz i uz fizicku komponentu, tj sex.
Mozda sam trapavo objasnila, ali to bi bilo to.
Sto naravno ne znaci da sex bez nekih vecih emocija ne moze biti dobar.

Back