Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.025
Ko peva...Nema veze
"zlo ne misli"!P. S. Izvinite što se ubacujem u chat...nemam pametnija posla!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko peva...Nema veze
"zlo ne misli"!
Precenjeno!Al nesto romanticno![]()

Da, ko nema ljubavi u sebi, ona ne postojiLjubav ne postoji
I moral je precenjen
tu sad dolazimo do komleksnog pitanja
sta je ljubav
koliko oblika ljubavi ima
i koja je ona koja barbari ne ostavlja bljutav ukus u ustima![]()

Da, ko nema ljubavi u sebi, ona ne postoji
Moral je široka kategorija

a ljubav prema seksu?![]()

..kad neko kaze ljubav prema seksu to znaci da je objekat sa kojim imas seks nebitan i to onda nije ljubav, to je pozuda...
..ljubav je kad ti je objekat bitan...valjda sam uspela da objasnim..![]()
Koje istraživanje? U Srbiji ili gde? Zvanično?Zvanično istraživanje od pre nekoliko godina - 96% brakova puca zbog lošeg sexa. Svaki brak ima probleme, ali ako sex ne funkcioniše raspada se.
Nije ni požuda.. ako je ljubav samo prema seksu, objekat može biti bilo ko sa potrebnom fizionomijom.
Ebga, hoćeš sad ime projekta i ko je bio rukovodilac.Koje istraživanje? U Srbiji ili gde? Zvanično?
To nije tačno, to se samo tešite..
Ebga, hoćeš sad ime projekta i ko je bio rukovodilac.
Bilo je dovoljno veliko da mu rezultati budu prihvaćeni. Možda bi Disco Kauč mogla više da zna o tome, psihologija joj je fah.
Ja to sve vreme govorim.Mislim da je sex potcenjen, svi govore kako je precenjen i time ga potcenjuju
Takoe, pametnice!Ja to sve vreme govorim.
Nesto najintimnije...ogoljivanje u slojevima, ta telesna predaja koje nema bez potpunog poverenja se pretvorila u sredstvo koje prodaje sve zivo, od mineralne vode do automobila. Ali to je jos i najmanji problem. Insistiranje na razdvajanju emocija od seksa pretvara ljude u narcisoidne, povrsne degenerike. Kao da je sramota ako imas sex i osecaje, vec moras da hebes.
I onda takvim stavom ponizavaju jednu od najlepsih stvari koja se desava izmedju dvoje ljudi.
Takoe, pametnice!
Da se vratim sad na onu priču o raspadu braka u kom sex više ne funkcioniše - s nekim si imao/la 100% intimu i onda je odjednom više nemaš, Najosetljiviji i najintimniji deo vašeg odnosa više ne postoji. Ne pomažu tu više ni prepuni budjelari, avioni, kamioni, statusi, mila rodbina, deca... Sve se raspada.
Lepo onomad reče gazdarica (jedna od najpametnijih žena koja pisaše na ovom forumu) - loš sex čini 90% lošeg braka; dobar sex čini 10% dobrog braka
Netačno. Lupetanja seksualno opterećenih ili iskomleksiranih. Nedostatak intimnosti je uvek posledica loše komunikacije zbog koje se i ljubav ugasi, a onda više seks ne može ni da popravi ma kako dobar bio.
Ako neko u braku oseća nedostatak seksa, treba da se zapita zašto to partner više ne želi ili ne može.
Vi koji svodite brak na seks... Jeste li bili u braku?
Ili bar u vezi dužoj od 5-10 godina?
Konačno postovi sa kojima se slažem.Ja mogu da imam vrhunski seks sa qrvom ali ne bi je oženio.
Muškarcu je takođe potreban oslonac u životu kao i ženama. Ta seksualna strast ionako brzo prođe
Bez žene nisi ceo i obrnuto, priroda se pobrinula za to.Konačno postovi sa kojima se slažem.
Nisam u braku , ali isto važi i za veze .Bez žene nisi ceo i obrnuto, priroda se pobrinula za to.
U nečemu je žena "jača" u nečemu muž i to je ta dopuna nedostatka.
To se tek vidi u "zlu" dotle čini mi se da ofrlje shvatamo bračnu zajednicu šta je u suštini.