precenjenost

Mislim da je vreme da pozovemo @Slaven777 da nam objasni kako su se kroz istoriju vodili ratovi upravo zbog ove dve 'precenjene' stvari, kako su neki veliki ljudi zbog ljubavi nosili glavu ko komad slanine...
Kolike su šanse da su oni bili blesavi, a naš smoriša u pravu, m?

Mislim da je vreme da pozovemo @Slaven777 da nam objasni kako su se kroz istoriju vodili ratovi upravo zbog ove dve 'precenjene' stvari, kako su neki veliki ljudi zbog ljubavi nosili glavu ko komad slanine...
Kolike su šanse da su oni bili blesavi, a naš smoriša u pravu, m?

"Čovek gine zbog prijatelja, brata ili zbog konja, ali nikada zbog žene. Najbolju možeš kupiti za 50 dukata na pijaci." - Alibabin razbojnik

A zamisli vreme kad imaš PC, internet i smartphone pa kome treba ta slanina...:lol:

i sad dolazimo mozda do kljucnog pitanja teme

da li bi mogli da zivite bez seksa ili bez ljubavi?
odnosno sta bi vam vise nedostajalo.
Možemo. Ja bih mogla 'ladno i u manastir!
Na primer meni nije jasno zašto ste vi žene maximalno okrenute ka sexu.
Kod vas je sve sex, cela kultura vam je maltene upravo to.
Sve je ulepšavanje, šminkica, parfemčići, lak za nokte, maskare i ludila...
Ja to kad gledam sve akseseoare kod žena vrištim maksimalno.
Ja kad bih bio žena ja bih bio maksimalna muškarača i nikad se ne bih šminkao.
Tačno bih imao i viška kg bez opterećivanja i trenirao bih neki boks ili MMA da ne budem fragilna mala ženica.:)
Takav bih bio komotno.
Ja sam samo bez viška kilograma i ne treniram boks. :andjeo:

ali se postavlja pitanje sta je to los odnos?
Svaki odnos u kome nisi srećan i koji te ne ispunjava! S.x je precenjen iz razloga što ili je odraz trenutnog odnosa ili vremenom jednostavno dosadi,ako pređe u monotoniju.Dok mu se obično pripisuju "natprirodne" sposobnosti.Diže ego i trenutni osećaj samopouzdanja... ali je to kratkotrajnog efekta.

Poslednja izmena:

Back