- Poruka
- 41.996
Kad se sve to tako lako raspadne i kad ima toliko prevara koje su maltene normalna stvar šta se cimati više onda...I jedno i drugo? Najprecenjenija stvar na svetu?
Da nisi preterao malo
Životi su nam latino sapunice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se sve to tako lako raspadne i kad ima toliko prevara koje su maltene normalna stvar šta se cimati više onda...I jedno i drugo? Najprecenjenija stvar na svetu?
Da nisi preterao malo
Trenutno sam zauzeta projektom @Saliva , smoriša da mi se upiše u listu čekanjane sekitaj se smorisha
izvesce tebe dodola na pravi put
Mislim da je vreme da pozovemo @Slaven777 da nam objasni kako su se kroz istoriju vodili ratovi upravo zbog ove dve 'precenjene' stvari, kako su neki veliki ljudi zbog ljubavi nosili glavu ko komad slanine...
Kolike su šanse da su oni bili blesavi, a naš smoriša u pravu, m?

E moj smoriša..."Čovek gine zbog prijatelja, brata ili zbog konja, ali nikada zbog žene. Najbolju možeš kupiti za 50 dukata na pijaci." - Alibabin razbojnik
A zamisli vreme kad imaš PC, internet i smarphone pa kome treba ta slanina...![]()
Možemo. Ja bih mogla 'ladno i u manastir!i sad dolazimo mozda do kljucnog pitanja teme
da li bi mogli da zivite bez seksa ili bez ljubavi?
odnosno sta bi vam vise nedostajalo.
Ja sam samo bez viška kilograma i ne treniram boks.Na primer meni nije jasno zašto ste vi žene maximalno okrenute ka sexu.
Kod vas je sve sex, cela kultura vam je maltene upravo to.
Sve je ulepšavanje, šminkica, parfemčići, lak za nokte, maskare i ludila...
Ja to kad gledam sve akseseoare kod žena vrištim maksimalno.
Ja kad bih bio žena ja bih bio maksimalna muškarača i nikad se ne bih šminkao.
Tačno bih imao i viška kg bez opterećivanja i trenirao bih neki boks ili MMA da ne budem fragilna mala ženica.
Takav bih bio komotno.

Dobro... neću s tobom "na crtu"... da ne budem modra!Ali ja mu se opasno uklapam![]()
Ne znam sto ljudi sticu takav utisak,bas sam miroljubivo stvorenjeDobro... neću s tobom "na crtu"... da ne budem modra!

Dobra ti kamuflaža...!Ne znam sto ljudi sticu takav utisak,bas sam miroljubivo stvorenje![]()

dobra po dusiNe znam sto ljudi sticu takav utisak,bas sam miroljubivo stvorenje![]()

Kas da mi pevas pod prozorom?dobra po dusi
dusmanka![]()
ima samo mali problemKas da mi pevas pod prozorom?
Šta li će mu "duša"?Kas da mi pevas pod prozorom?
Zvanično istraživanje od pre nekoliko godina - 96% brakova puca zbog lošeg sexa. Svaki brak ima probleme, ali ako sex ne funkcioniše raspada se.To nije tačno. Nijedan brak nije puko zbog lošeg seksa.
Seks postane loš kada pukne emotivna veza.

To je takođe precenjeno! Na loš odnos, vezu ili brak treba staviti "tačku".nista odnos ne moze da ispegla kao dobar seks![]()
kontas - peglanje![]()
Svaki odnos u kome nisi srećan i koji te ne ispunjava! S.x je precenjen iz razloga što ili je odraz trenutnog odnosa ili vremenom jednostavno dosadi,ako pređe u monotoniju.Dok mu se obično pripisuju "natprirodne" sposobnosti.Diže ego i trenutni osećaj samopouzdanja... ali je to kratkotrajnog efekta.ali se postavlja pitanje sta je to los odnos?
Šta je to peglanje.
Pre 14.godina Sinke je ustanovio "torbanje", pre godinu dana "dinstanje"
Više se ne snalazim.
Ima li tu neke razlike ???
- -
Otvorite Temu "Rečnik seksualnosti" , za svaku promenu značenja, da bi govorili istim jezikom ...![]()
Nema vezeima samo mali problem
pevam kao prehladjena zaba koja mutira i ima oblog oko vrata.