момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.105
Ko je po vama previše hvalspeva dobio a da to mozda nije zasluzio? Po meni mest broj jedan Tarantino
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SRDJAN DRAGOJEVIC
A odma posle njega
GORAN MARKOVIC
tarantino razbija a smara woody allen
Momcilo po tebi je Tarantino najprecenjeniji a vidis za mene je on najbolji strani reditelj !
Kill Bill , Pulp Fiction i Sin City
Pa to su kultni filmovi.
Tarantino je genije.
Pa jesu kultni, ali se meni ne dopadaju
Meni su fenomenalni
Pa dobro , što bi ti rekao "sto ljudi sto ćudi"
Uvek mozemo da pljusnemo neku takvu floskulu. Zasto si otvorio temu, ako cemo tako reci? Za sve u zivotu se tako moze reci. E, ja se ne slazem. Zna se sta znaci kad neko napravi glup film, a sta je kad neko napravi dobar film. NIko nije smeo da kaze da je "Apokalipsa danas" glup film sem mene. Podseticu vas na pricu o carevom novom odelu. Niko nije dovoljno hrabar da kaze da je car go. JA JESAM! Meni su film "Kum", a posebno "Apokalipsa", koji je Kopolin - odvratni. "Kum" i ne toliko, koliko ta "Apokalipsa", koja sluzi ljudima, koji su umislili da se razumeju u filmove, da se pohvale. Ja izazivam svakog od vas da mi kaze, sta je to dobro u tom filmu. Ne muzika, ne specijalni efekti. Ne moztaza. Sta je u toj besmislenoj prici dobro? Sta je posenta te price?
Cisco u potpunosti se slažem za apokalipsu, za kuma manje više, treći deo je prilično nezanimljiv...a primarni cilj otvaranje ove teme jeste pljuvanje po Tarantinu, koji je po meni jedna obična splacina uobražena kojeg svi nazivaju nekakvim umetnikom
Zar zbilja imadeš 20 godina?![]()
Pa ako ti je cilj teme da se pljuje po Tarantino onda si care stavio pogresan naslov.
I mene nervira Tarantinovo ponasanje. Sav je uobrazen, istripovan maksimalno ........
Ali filmovi su mu vrhunski.
Od Djanga sam licno ocekivao puno vise. Ali opet film nije los moze da se pogleda. Solidan je.
Inglorius basterds nije nista senzacionalno ali je isto solidan film. Vredan gledanja .
Cetiri sobe na pocetku smara i onda kako odmice sve bolji i bolji. Takodje solidan. Ne moze se reci da je los.
Dzeki Braun i dan danas nisam gledao nijednom.
Sin City vrhunski film. Jednostavno savrsen ! E sad sto je drugi deo ocajan nema veze sa Tarantinom jer je on rezirao samo prvi deo i u drugom nije ucestvovao.
Ulicni psi mislim da je na engleskom Reserved dogs ili tako nesto... Odlican film. Ali odlican !
Kill Bill i prvi i drugi deo maestralni,genijalni,neponovljivi.... !
I Pulp fiction jos jedan savrsen film. Neponovljiv. !!
Kolki god da je Tarantino mozda los kao covek, koliko god da iritira njegova pojava mi nemamo pravo da negiramo njegov rad.
Za mene je najbolji u istoriji filma.
Covek nije jos uvek napravio nijedan jedini los film. Ajde Dzeki samo nisam gledao. Ali ne verujem da je nesto drasticno slabiji od svih ostalih.
Sin City, Kill Bill , Pulp Fiction . Pa to je blago svetske kinematografije i za mene su to jedni od najboljih filmova koje sam ikada pogledao.
Jos sto su mu svi ostali filmovi dobri.
Tarantino je prva liga . Sampion .
- - - - - - - - - -
Ja imam 19.
- - - - - - - - - -
Za mene je jedan od najprecenjenijih stranih reditelja sigurno Dzejms Kameron.
Jedan jedini dobar film je napravio i to je Titanik.
Sve ostalo sto je radio je ocajno.
klint istvud je stekao ime sa glumom, da se uvek bavio samo reziranjem niko nikad ne bi cuo za njega..kad neko hoce da bude kul u drustvu onda kaze da najvise voli tarantina, mnogi su samo za njega i culia ima dosta boljih od njega naravno
Au, pa ti i ja smo dijametralna suprotnost...nisam rekao da me nervira samo zbog njegove pojave, već mi se ne svidjaju njegovi filmovi zbog toga što pokušava da me napravi budalom, i tera da kao izvlačim neke duboke pouke, jer to je pobogu "umetnost". I onda ljudi krenu da pričaju kako su ti filmovi nadrealno dobri i kako nose neku dubinsku poruku a ne znaju ni oni šta je tu tako maestralno. Svaki put kad odgledam njegov film shvatim da sam ispao budala što sam uopšte i gledao. Svako ima pravo na mišljenje, ali ja nikad nisam mogao da prihvatim njegov način komunikacije sa publikom. Kill Bila nisam gledao ali jesam skoro sve ostale na osnovu čega mi je dovoljno da zaključim o kakvom se reditelju radi...Sto se kameruna tiče tu smo kompatibilni mada ja ni o Titaniku nemam bas visoko mišljenje
klint istvud je stekao ime sa glumom, da se uvek bavio samo reziranjem niko nikad ne bi cuo za njega..kad neko hoce da bude kul u drustvu onda kaze da najvise voli tarantina, mnogi su samo za njega i culia ima dosta boljih od njega naravno
jbt to ti je kao kad neki brdjanin prica svima kako slusa rok recimo a ustvari uglavnom slusa semsu..kako ti takve stvari nisu poznate..tarantina bije glas kako je lud i otkacen a mladi hoce da budu kul i onda svi pricaju kako im je omiljen tarantino, vecina njih samo za njega i zna...ja licno volim njegove filmove ali ni jedan nije ostaavio neki poseban utisak..sad ti nabrajas njegove filmove kao da to nesto znaci, pa i istvudovi filmovi se reklamiraju kao sam vrh kinematografije a ustvari su klasicno smeceJa nisam ni primetio da on pokusava da salje neke poruke.
Jednostavno gotivim to kad prevrne radnju.. Kada ne ide redom nego pretumba... Obozavam te elekticne dijaloge... Ti dijalozi su upravo njegov potpis i nesto sto sam video samo u njegovim filmovima..Jos ume onako dobro da te iznenadi na pola filma ili na kraju... Samo sto oni koji vole hepi end njima se to ne dopada.. Ma on je car...
To je moje misljenje.
A kakve ti volis filmove da gledas? Mislim na koji fazon ? Koji zanr i to ?
- - - - - - - - - -
Pa dobro. Ja sam lepo nabrojao sve filmove Tarantina koji mi se svidjaju. I sta sad oces da kazes da nikome na svetu ne sme da se dopadne njegov film ? Po tebi se njegovi filmovi nikome ne svidjaju i ljudi govore da su dobri samo da bi ispali kul u drustvu ? Pa ja gluplju logiku nisam cuo u zivotu od te tvoje..
Uvek ima dobru radnju u filmovima, dobre glumce itd... sve je super.. Ja sam nabrojao filmove i mogu jos dosta da obrazlazem zasto mislim da je broj 1 .
Meni je mostovi okruga Medison jedan od omiljenih filmovaMarković je bio dobar u ranijoj fazi dok nije postao politički korektni, korisni idiot srbofobnih krugova.
Za Dragojevića se slažem, a od stranih broj 1 je Klint Istvud.
Ja nisam ni primetio da on pokusava da salje neke poruke.
Jednostavno gotivim to kad prevrne radnju.. Kada ne ide redom nego pretumba... Obozavam te elekticne dijaloge... Ti dijalozi su upravo njegov potpis i nesto sto sam video samo u njegovim filmovima..Jos ume onako dobro da te iznenadi na pola filma ili na kraju... Samo sto oni koji vole hepi end njima se to ne dopada.. Ma on je car...
To je moje misljenje.
A kakve ti volis filmove da gledas? Mislim na koji fazon ? Koji zanr i to ?
- - - - - - - - - -
Pa dobro. Ja sam lepo nabrojao sve filmove Tarantina koji mi se svidjaju. I sta sad oces da kazes da nikome na svetu ne sme da se dopadne njegov film ? Po tebi se njegovi filmovi nikome ne svidjaju i ljudi govore da su dobri samo da bi ispali kul u drustvu ? Pa ja gluplju logiku nisam cuo u zivotu od te tvoje..
Uvek ima dobru radnju u filmovima, dobre glumce itd... sve je super.. Ja sam nabrojao filmove i mogu jos dosta da obrazlazem zasto mislim da je broj 1 .
jbt to ti je kao kad neki brdjanin prica svima kako slusa rok recimo a ustvari uglavnom slusa semsu..kako ti takve stvari nisu poznate..tarantina bije glas kako je lud i otkacen a mladi hoce da budu kul i onda svi pricaju kako im je omiljen tarantino, vecina njih samo za njega i zna...ja licno volim njegove filmove ali ni jedan nije ostaavio neki poseban utisak..sad ti nabrajas njegove filmove kao da to nesto znaci, pa i istvudovi filmovi se reklamiraju kao sam vrh kinematografije a ustvari su klasicno smece