Postovanje dragi clanovi, i administratori. Pozdrav za sve, nov sam na forumu, i zelim podijeliti svoje iskustvo sa vama. Nadam se da ce mi neko pomoci ili dati neki koristan savjet. Naime bio sam u vezi sa curom 3 godine i skoro 2 mjeseca. Jucer smo raskinuli i zelio bih da istrajemu tome. Previse je volim i ne znam kako dalje bez nje. Uzasno mi je tesko i sa njom, a ovako cini mi se jos gore. Ljubav koju osjecamo ona i ja jedno prema drugom je nesto sto nismo nikada osjetili. Ta prejaka ljubav je ucinila da osjetimo jos jacu ljubomoru jedno prema drugom. Poceli smo da se volimo previse bolesno i sebicno sto smo i sami znali i osjecali da nije u redu. Nismo mogli protiv toga. Ona je opet bila malo blaza od mene, a ja sam bio uzasan. Nigdje nije mogla otici ili uraditi bilo sta van kuce da joj nisam napravio problem. Nisam zelio to,da se tako desava, al nisam mogao da se obuzdam. Uvijek sam morao da joj nesto prigovorim, da joj zgadim zivot. Plakala bi i trpjela bi me, jako me voljela i znam da me jos voli. Takodje, ja sto god da uradim, ona bi meni radila istu stvar ,nekad bi uspjela da precuti, al bi mi posle to 1000 puta nabila na nos. Postalo je neizdrzivo. Nisam zelio nikad da zavolim tako kako sam zavolio.Nikad nisam ni sanjao da cu biti tako bolesno ljubomoran.To mi je bilo odvratno. Nikad nisam zelio postati takav kakav sam upravo.Ni sa jednom djevojkom nisam bio odvratan kao sa njom, a zasluzila je najbolje. Znam da sam takav, jer sam samo nju od svih zavolio. Bojim se vise ikada u zivotu da zavolim nekog, jer ne zelim da nekom priredjujem sto sam njoj radio. Uglavnom da ne duzim, uz svu tu ljubomoru, da stvar jos bude gora, od straha i pretjeranih svadja pocela je da mi precutkuje stvari. Kao i ja njoj. Vise ne mogu biti siguran u nju, ni kad izlazi ni kad bilo sta radi, reci ce mi kako je bila kuci iz straha da se ne svadjamo i servirace mi pricu koju zelim da cujem, a osjecam da nije tako, cak sam par puta i otkrio da je slagala. Ne znam sta vise da mislim. Nepovjerenje je najgore. Zelim uvijek da mi kaze bilo o cemu da se radi, a ne da mi precutkuje stvari. Previse sam poceo sumnjati u nju, a ona je bas pocela raditi stvari koje mi samo pogorsavaju sumnje, nikako stvari koje bi me smirile. Razgovarao sam sa njom milon puta , iznosio problematiku,al nije urodilo plodom. Ona ostaje ista. Obeca mi sve dok smo zajedno, a kad odemo svak svojoj kuci, znam da onda ostaje sve to samo prica. Ne vidim na njoj da se mijenja, samo je sve gore. Precutkuje, laze, izmotava, ne odgovara na neka moja vazna pitanja i jednostavno nisam mogao vise da zivim tako. Juce ujutro smo raskinuli. I ranije smo raskidali ,al su bile gluposti u pitanju. Ovo nikako nije glupost ni sitnica. Za mene je povjerenje svetinja i najvaznija stvar u vezi. U nasoj vezi je vise nema. Sad da je zovnem opet bi se vratila i javila, ali ne zelim to. Znam da me voli , volim i ja nju, ali s obzirom na njeno ponasanje vise ne mogu biti sa njom. Ne mogu da budem sa nekom drugom da bih je zaboravio, jer mi ni jedna nije dovoljno dobra poput nje. Srce mi ne da, volim je...Sta da radim kako da se izvucem ? Ucen prijasnjim raskidima sa njom, znam da mi nece biti lako i zato sam pozelio potraziti pomoc medju vama. Kakva su vasa iskustva i kako ste uspjeli? Nakon koliko vremena? Kojim trudom i kako ? Ufff...Hvala vam puno svima unaprijed iii hvala sto ste imali strpljenja procitati ovaj moj post, malo sam oduzio, ali vi znate kako je.