Пребијен Белоруски отправник послова

Бедног ли изговора. Ти си као био тамо и прочитао мисли оног који је пребио Белоруса. Ваше хистерисање кад су у питању хрвати, западњаци, шиптари и муслимани из Бих је опште познато.

Новинаре су одмах престали да пребијају кад су сазнали да су Руси
, према томе не пискарајте небулозе. АнтиСрби и антиРуси сте, и као такви сте непријатељи Срба и Србије.

Rovokopač,da li si ti svestan šta pišeš? Prestali su da ih prebijaju čim su saznali da su Rusi.
I to je opravdanje. I ti rusi treba da im oproste što su ih "malo" prebili.

U stilu Ilije Čvorovića: ajde ti priznaj,pa će ti Đura oprostiti što te je tukao.

Pa koji se qraz guzio , belorus , i pretio paukom???

Pa i ja bi mu se nayebo keve da hoce da mi zove pauk.......majmun......nebitno da li je belorus ili amerikanac.......dao bi mu ja pauka, po pitchkci:rotf:

Da, ali da je u pitanju americki ambasador, prvo bi te ubio marinac iz ambasade sa metkom u glavu, ako mu to nebi uspelo, mozda bi te uvukli unutra i zapalili, onako slucajno ;) ako bi se izvukao iz oba scenaria, policija bi te pronasla u rekordnom vremenu na insistiranje predsednika i presudila ti dozivotnom robijom uz predsednicko izvinjenje i kajanje cele nacije.

Rusi (mada je ovde prica o Belorusima) da su pravi prijatelji Srpskom narodu, treba da dodju i da se nayebu majke prvo srpskim politicarima i svom djubretu koje se nakotilo u toj Srbiji.

Ово је невиђена бламажа - а још већа бламажа је то ШТО СЕ НИКО ИЗ ЗЕС-а нити из бедних НВО којих има као печурака после кише ДО САДА НИЈЕ ОГЛАСИО... да је батине добио неко из земаља чије су слуге - крештали би данима.

Па, ево ни за ово се нико од надлежних НИЈЕ ОГЛАСИО:

Todorović: Srbi uhapšeni zbog majica Kosovo je Srbija

Blic - Pre 3 sata i 19 minuta Braća Miomir (24) i Miloš (25) Stojanović iz Gnjilana uhapšeni su na regionalnom putu Gnjilane-Bujanovac jer su nosili majice sa natpisom "Kosovo je Srbija", rekao je danas funkcioner Ministarstva za Kosovo i Metohiju Milorad Todorović.

On je agenciji Beta kazao da su mladići uhapšeni pre dva dana na punktu "Bela zemlja" i sprovedeni kod opštinskog tužioca u Gnjilanu.
Sudija im je odredio da zbog nošenja majica plate po 250 evra ili provedu po 60 dana u zatvoru.
"Imao sam u rukama presudu koja je više nego smešna, i u kojoj se navodi da natpis na majici vređa javni moral većinskog naroda na Kosovu, što znači da se nošenje majica sa natpisom 'Kosovo je Srbija' tretira kao remećenje javnog reda i mira", ocenio je Todorović.
Prema njegovim rečima, Albanci to koriste kao pritisak na Srbe i pokazuju kako će se ponašati prema Srbima kada na snagu stupi novi Ustav Kosova, 15. juna.
Braća Miomir i Miloš Stojanović platili su juče 500 evra kazne na račun opštinskog suda u Gnjilanu, kao i sudske troškove od 12 evra.

Али су се зато и мали пацов Ђелић и сви из ЗЕС-а баш ПОТРЕСЛИ због некаквих исписаних парола против Цигана и одмах цео дан праве ЦИРКУС око тога:

đelić i đurić prekrečili natpis na vratima urs

Politika - Pre 7 sati BEOGRAD - Vicepremijer Božidar Đelić najoštrije je danas, u ime Vlade Srbije, osudio ispisivanje uvredljivog i provokativnog natpisa na ulaznim vratima u prostorije Unije Roma Srbije (URS) i prekrečio natpis zajedno sa predsednikom te stranke Rajkom Đurićem.
Đelić je novinarima izjavio da je romska populacija integralni deo identiteta Srbije, da su Srbi i Romi uvek patili zajedno, poslednji put na Kosovu i Metohiji, te da je nedopustivo da neko u 2008. godini u Beogradu ispisuje takve nacističke i fašističke parole.
"Ne sme biti tolerancije na netoleranciju. Niko ne sme nikome da preti, a ponajmanje ne sme da se preti nacionalnim manjinama", istakao je Đelić i dodao da od nadležnih organa očekuje da otkriju i kazne počinioce i inspiratore tog akta.
On je najavio da će hitno sazvati sednicu Nacionalnog saveta za unapređenje situacije Roma, čiji je predsednik, na kojoj će biti razmotreno stanje bezbednosti te najbrojčanije i najugroženije nacionalne manjine u Srbiji.
Podsećajući da Srbija od 1. juna predsedava "Dekadom Roma", Đelić je dodao da ispisivanje uvredljivih natpisa na račun te populacije otežava početak njenog predsedavanja.

Rusi (mada je ovde prica o Belorusima) da su pravi prijatelji Srpskom narodu, treba da dodju i da se nayebu majke prvo srpskim politicarima i svom djubretu koje se nakotilo u toj Srbiji.

Kako sam ukapirao, ti zivis u Kanadama???

Pa , zemljace, zovi ti njih lepo kod sebe kuci , u kanadu......onako, djuture neku rusku delegaciju da se malo nayebu majke svim kanadskim politicarima .....a tebi neka se uvale u gajbu, pa niko srecniji od tvoje familije.......evo ti za poceak dva simpaticna gosta iz predgradja Moskve........braca....Ivan i Sergej.......samo , zakljucaj spavacu sobu kada legnes.....za svaki slucaj....jeste da su ti bracha , ali......:whistling:

Шта би било да је претучен амбасадор из Холандије , Немачке ,Мађарске или Аустрије.
Ајде сада да вас видим.

Ja sam vec napisao da bi jednako prebio svakoga ko bi mi pretio da ce da zove pauka da mi otera auto.........pa da li ste vi normalni???.......sto evricha , da dam zato sto nekoj matoroj pederchini smeta moj auto???

Potpuno mi je svejedno da li je rus, belorus , amer ili kinez.....sve dok nema gorila oko njega:mrgreen:

iz arhive Novosti
Kavga zbog parkiranja
M. T. K., 20.04.2008 18:58:37 Ocena: 4.67 (Glasova: 12) Komentara: 2

Predsednik beogradske opštine Vračar Branimir Kuzmanović, u nedelju je oko podne imao verbalni sukob sa nepoznatim mladićem oko parking mesta u Njegoševoj ulici. Umalo su počele i da „sevaju“ pesnice, ali je veći incident sprečila policija.
Dok je išao ka zgradi opštine, Kuzmanović je na uglu Smiljanićeve i Njegoševe ulice primetio crni džip, parkiran na pešačkom prelazu za invalide. Isprovociran vozačevim nemarom, on je pozvao saobraćajnu policiju, a u međuvremenu je počeo da se raspravlja sa mladićima koji su sedeli u bašti obližnjeg kafića. Bučna prepirka je u jednom trenutku pretila i da preraste u tuču.
- Ispod prozora sam videla grupu mladića koja se svađaju - kazala nam starija Beograđanka. - Unosili su se jedni drugima u lice i pretili batinama. Koliko sam razumela raspravu, povod je bilo parking mesto.Predsednik centralne gradske opštine u ovom incidentu nije prepoznao političku boju, već bahatost posetilaca kafića.
- Bilo nekoliko teških reči, ali mi se vozač džipa kasnije izvinio - objašnjava Kuzmanović. - Građani su iz svog džepa platili uređenje ove ulice, a postavljene kocke nisu u stanju da izdrže džip težak preko jedne tone.
Prema Kuzmanovićevim rečima, potrebna je veća aktivnost u Njegoševoj ulici, jer se veliki broj vozila nepropisno parkira na trotoaru.

opet `mladici`

Poslednja izmena:
Опет исто постављаш.

Ево ти о Руским новинарима:

Pa da je ovaj rekao da je Belorus verovatno ne bi popio batine..........................

Što lepo jednom ne otvoriš temu: Tadić je kriv za sve , pa poštediš sve nas čitanja tvojih gluposti i proizvoljnih konstatacija...........................

Back