- Poruka
- 7.955
Pa to ti je problem, bilo koji mehanicar moze da pogleda. A mozes i sama da proveris, pusti ga da radi nekoliko minuta i ako su oba debela creva koja ulaze u hladnjak topla onda je termostat stalno otvoren.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa francuski auto šta si mislio kojem francuzuU ovom slučaju nije čak ni s velikom kilometražomAli nevidjena je usteda posebno ako se prelazi velika km![]()
Да. Ситроен Ц3 нема термометар, као "нормални" аутомобили.Nema pokazivac temperature i to me bas nervira![]()
Да ли си размишљала о 1.4 HDI?To i planiram da ne razmisljam vise
Ček, ti bi dizelaša na plinTaj 1.4 hdi je pun pogodak ali euro3. Troši malo a nema skupe delove.
Klima samo hladi, ne greje.Da i majstor je bio zacudjen da nema tog pokazivaca jer na nekim modelima citroena ga ima.
Video je preko klima uredjaja da termostat nije problem (to sto je meni klima tad slabije radila je moguce i zbog hladnoce koja je tad dok sam vozila bila napolju, oko 0).
Kaze da je najverovatnije problem sa samim plinom tj sa tim rasprsivacem.
Najlakse mi je da ga jednostavno vise ne koristim.
Odavno razmisljam da maknem sekvent.
Jeste da je jeftinije ali pri duzim voznjama ne trosi ni benzina mnogo uopste, cak smesno kolko malo trosi kad se pusti.