Pre svega izvinjenje

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Molio bih uvazene moderatore da prvo dobro procitaju i onda napisu kako i zasto. Hvala. :)

E, ovako,
Pronalazio sam posao preko interneta odnosno konkurse i javljao se, za sve se radi na procenat... kako bi to rekao ne znam ali sve se radi na to koliko prodas i na procenat... tako da sam odustajao od posla do sada...

E sada,
Voleo bih da znam kako mogu da nadjem posao bez interneta jer se kao sto sam rekao na internetu trazi sve na procenat agenti prodaje milion ima.
Da li zna neko a ima mali milion vas koji radite, valjda ce te reci kako je bez kumovljeve veze pronaci posao? Pa to ne bi trebalo da bude tesko?
I molim vas ne drobite mi o platama i ko kako radi i ostalo, samo zelim znati kako pronaci posten posao? kako se pronalazi posao?Hvala.

Molio bih uvazene moderatore da prvo dobro procitaju i onda napisu kako i zasto. Hvala. :)

E, ovako,
Pronalazio sam posao preko interneta odnosno konkurse i javljao se, za sve se radi na procenat... kako bi to rekao ne znam ali sve se radi na to koliko prodas i na procenat... tako da sam odustajao od posla do sada...

E sada,
Voleo bih da znam kako mogu da nadjem posao bez interneta jer se kao sto sam rekao na internetu trazi sve na procenat agenti prodaje milion ima.
Da li zna neko a ima mali milion vas koji radite, valjda ce te reci kako je bez kumovljeve veze pronaci posao? Pa to ne bi trebalo da bude tesko?
I molim vas ne drobite mi o platama i ko kako radi i ostalo, samo zelim znati kako pronaci posten posao? kako se pronalazi posao?Hvala.

Posalji mail ovakve sadrzine Rasimu Ljajicu. On je za to nadlezan.

Vecina Ljudi ne misli sve sto kaze, ali zato vecina ono sto kaze ne misli da je u pravu. Prema tome dragi moji, ne mora to licno da ide do Rasima Ljaica i ostalih tako debilnih odgovora. Jer na pocetku teme sam vas lepo zamolio da se suzdrzite od debilstva jer ako ste nemojte pisati uopste na ovoj temi. Nadam se da sam bio jasan. Iston toliko kao da sam pitao da u svetu postoji jos budala, odgovorili bi da postavim pitanje na ovom Forumu i takodje bi rekli da se za licne potrebstine obratim Rasimu Ljaicu, medjutim to nije u redu da samo Rasim Ljaic strada, slazete li se?

ILI CETE MI PREDLOZITI HEBENO DA POSALJEM PISMO U VEZI TOGA MOZDA VUKU DRASKOVICU JER NIKO NISTA NE ZNA??????????? :0

E, ovako,

E sada,

Za pocetak pozavrsavas sve zive kurseve za IT u skoli Vinca u Beogradu i onda polako krenes da radis nesto u 'struci'.

E, ovako,

E sada,

Pročitano i sačekan po neki komentar a i tvoji odgovori na napisane komentare koji su bez tački, zareza i prilično haotični ....a i uvredljivi :kafa:

E, ovako,

E sada,

Šta umeš da radiš?

Ovakve teme,sa ovim pitanjem,otvarane su ovde toliko puta da im se i broja ne zna.Nema skoro nikog,a ko zalazi na ovaj pdf,da nije pisao na tu temu.Prema tome,ako te bas nesto interesuje a da smatras da bi odgovor mogao naci u razgovoru sa ljudima sa foruma,potrazis vec slicne i iste teme i verovatno ces naci to sto trazis.

Recite mi o poslovima kao su lider prodaje, odvrata do vrata da razvoze lideri menadjere prodaje, plata 450e, da se isplati?

- - - - - - - - - -

Jutros sam bio na intervjuu. A sutra idem za jos jedan posao i takodje mislim da ce biti na procenat kada je rec o plati, da li mi mozete nesto vise reci o tome?

Recite mi o poslovima kao su lider prodaje, odvrata do vrata da razvoze lideri menadjere prodaje, plata 450e, da se isplati?

- - - - - - - - - -

Jutros sam bio na intervjuu. A sutra idem za jos jedan posao i takodje mislim da ce biti na procenat kada je rec o plati, da li mi mozete nesto vise reci o tome?

:eek: pa što nisi pitao tamo gde si bio na intervjuuuuu
Pošto sutra ideš na novi razgovor, pitaj detaljnije

Ama druga firma, ali mislim da posluju na isti nacin, zarada na procenat. Sta vi mislite da li se isplati raditi takav posao?

- - - - - - - - - -

I da li je iko imao iskustva sa tim poslovima?

Ama pitaš u svakoj firmi :lol: Vidiš da i ovde svakog pitaš bez obzira što ljudi ne znaju.......a oni u firmama znaju, pa ih pitaj
Ne znam da li se isplati......šta ti misliš?
Koliko se to može isplatiti? Koji procenat isplativosti bi ti očekivao, a koji bi te zadovoljio? :lol:

Ama pitaš u svakoj firmi :lol: Vidiš da i ovde svakog pitaš bez obzira što ljudi ne znaju.......a oni u firmama znaju, pa ih pitaj
Ne znam da li se isplati......šta ti misliš?
Koliko se to može isplatiti? Koji procenat isplativosti bi ti očekivao, a koji bi te zadovoljio? :lol:

Ne znam sada na osnovu ovoga sta da mislim? :D

Nisam jos nikada radio, u toj firmi kazu ( kao i u svakoj) postji mogucnost napredovanja, ako postignes nekih 75% procenta, dobijas platu ako ne nisi za taj posao. Sa tim da mozez biti unapredjen iz menadzera prodaje do nekog vrag zna lidera.
Uglavbom, nailazim na te poslove sto svako na procenat odmerava.
Sta je to sto bih ja trebao da znam kada su u pitanju takve firme sto zaposljavaju, menadzere, agente prodaje, i na koji nacin treba da poslujem... sa njima?

evo, kucajte na guglu infostud subotica, i bre to nema nego sve menadzeru i agenti pridaje! i Sta onda meni ostaje? da se ubijem!

Ne razumem u posao i ne volim posao ali zato biznis rasturam ono malo sutra ali sta cu kada moram da pocnem da radim a i ne zelim da i ne zelim. Sta mi uskusni ljudi savetuju? kako doci do prvog posla kada se danas traze samo ti menadzeri prodaje i agenti prodaje a ne znam ni kakav je to uopste posao...!

Ti si već jednom otvarao takvu temu prošle godine samo pod drugim imenom pa je izbila svađa zbog tvoje zajebancije ,pa je Ljilj zatvorila .Idi traži posao ako ti se traži a ne zajebavaj ovde ljude lenčugo jedna .Dosada koliko si ovde pisao trebao si već posao da nađeš.Od mene toliko.

E, ovako,

E sada,

veoma tesko

Pa kako da idem da trazim da posao? To i pitam! Ali ste napokon shvatili kako da mi odgovorite. I ne nisam otvaro slicnu temu, pobrkao si me sa nekim. To nisam bio ja, zao mi je zbog svadje ali ok ako ne zelite da kazete.

Vidim da ste inteligentni, ali vas nacin pisanja je naporan. Bar za mene. Sigurno je vec dosta pisano o tome, ali evo jos jednom: posto vec imate neko znanje racunara, zasto ne pokusate da ga unapredite i specijalizujete se za nesto? Postoji dosta sajtova za freelancer - e. Recimo 99designs.com .

Uz duzno postovanje zahvaljujem na opsirnom putu pronalazenja posla, i sve znam i nista jer kao sto kazete internet zaista prepun zaista neverovatnijih saznanja da se za posao zaista ozbiljno treba posvetiti i pre svega prilagoditi CV sto bolje, tako da je to odlican savet verovali ili ne, zaista neverovatno nesto da se moze saznati, jer kriju to kao zmija noge, samo sto ima nacina za tako nesto.
Do nedavno sam procitao da samo prosecan poslodavac trazi radnike koji bi radili, i koji bi ako ne dobiju posao objasnili drugima na koji nacin su stupili u vezu sa njim?

Pa kako da idem da trazim da posao? To i pitam! Ali ste napokon shvatili kako da mi odgovorite. I ne nisam otvaro slicnu temu, pobrkao si me sa nekim. To nisam bio ja, zao mi je zbog svadje ali ok ako ne zelite da kazete.

Pa to je tvoj problem, a zaista mislim da zloupotrebljavas ovaj forum, narocito ovaj PDF koji je jako pristojan.

Smaras pa ne znas za dosta.

Back