PRE MASTURBACIJE

kojote

Elita
Poruka
18.639
Ovu priču posvećujem Koto Tamopeva, dami sa najlepšim glasom u Krstarovu.

Grande Kadilak stavom podseća na lovačkog goniča koji dignute njuške miriše vazduh. Oseća miris paljevine ali ne može da utvrdi odakle dolazi. Dodiruje radijator, proverava da li je isključen šporet i ne pomišlja da ovog časa njegovoj gošći pregorevaju gaćice, što zbog tromesečne apstinencije, što zbog losiona kojim je natrljala obrijani pubis.

Jeste, ona se dole obrijala skroz, valjda da bi ispoštovala repiće i roze mašnice koje je iz čiste zezancije zavezala u kosi. Sad bi rado što pre da sazna kako muškarci reaguju na goluždravu picu, da li ržu kao pastuvi ili su gadljivi? Međutim, kako da proveri sa ovim zadriglim skotom? I kako se uopšte obrela na njegovoj krivonogoj sofi, nikako da shvati. Sva stisnuta u dosad nedoživljenom grču, pogledom šara po luksuznom nameštaju.

Grande je bogataš. Krenuo je iz blata praveći 90-ih godina Rubinov vinjak u kadi, tako je i dobio nadimak Kadilak. Davno je to bilo, pre petnaest godina. Ni on se toga više ne seća. Mnogo je lepo u njegovom novom, dva ara velikom stanu. Da nije pustio ovu

80505.jpg

:klap: još! još! :klap:

:heart:

edit: lepoto, nisi mi odgovorila na pitanje: "Sad bi rado što pre da sazna kako muškarci reaguju na goluždravu picu, da li ržu kao pastuvi ili su gadljivi?". Jesi li saznala? :)

Poslednja izmena:
bice od tebe ozbiljan pisac, kojatkine...
a ja cu se ponositi sto je makar jedna, od prvih, iz zajebancije napisanih pricica, bila posvecena meni ;)
:heart:
Lepo mi je kad vidim srećnu i ponosnu ženu, ali... vidi se da nemaš pojma šta sve treba da se skocka i da prethodi jednom "giftu pisanja", čim daješ ovako lakonske izjave. Krvav je to posao, dušo. Svega tu ima ali nema nimalo zajebancije. :heart:

Ako si htela da kažeš da sam genijalac, e onda bih možda mogao da ti progledam kroz prste. :cool:

Mada bi ti, sigurno više volela da te propustim kroz šake? :) :lol:

Poslednja izmena:
Lepo mi je kad vidim srećnu i ponosnu ženu, ali... vidi se da nemaš pojma šta sve treba da se skocka i da prethodi jednom "giftu pisanja", čim daješ ovako lakonske izjave. Krvav je to posao, dušo. Svega tu ima ali nema nimalo zajebancije. :heart:

Ako si htela da kažeš da sam genijalac, e onda bih možda mogao da ti progledam kroz prste. :cool:

Mada bi ti, sigurno više volela da te propustim kroz šake? :) :lol:
htela sam da kazem da si genijalac, naravno..
a sto se propustanja kroz sake tice, pitanje je ko bi tu koga..propustio:mrgreen:

Zanima me da li su svi likovi u ovoj prichi izmishljeni i da li je svaka slichnost sa pravim ljudima i dogadjajima sasvim sluchajna...?Inache,fantastichano knjizevno delo koje chitaoca tera da se duboko zamisli nad zivotom i patnjama koje nam on donosi....

"Ој ти секо, дај ми лека,
Из пичице мало млека
Да напојим мога куру,
Да начиним малог Ђуру,
Ђурица ће Стојана,
Стојан ће Којаткина,
A Којаткин ће свакога."

Profesor Poezije ljubavi i seksa, Kojatkin Gorjanovič, sa svojim ljutim direktorom Artinveom, vodio je ka restoranu "Je'bem, dakle postojim"... pardon, "Pričam, dakle postojim" delegaciju iz Ministarstva obrazovanja, pošto je ista pre podne boravila u njihovoj školi i tamo ocenjivala primenu metoda najnovije, 1129. reforme školstva. Kada je video da im u susret ide devojka koja na sebi nosi samo minđuše i nekoliko krpica koje su, uzgred budi rečeno, imale manju površinu od minđuša, osetio je strašnu nelagodu i strah. Jedan debeljko iz delegacije kravatom je obrisao znojem orošeno čelo i upitao ga: "Kakav je zabavni život u vašem Krstarovu?"

Stidljivi i konzervativni profesor Kojatkin Gorjanovič bi na popravnom, u Avgustu te sada već daleke 2008. , poklonio dvojku iz srpskog Pipi Lang, da je znao da će ga ta devojka blamirati i maltretirati do dana današnjeg. Ona svaki put kad ga vidi nešto dobaci, ili mu namigne, ili mu pošalje strastven poljubac. Pogotovo je nepristojna kad se on nalazi u društvu. Prijatelji ga posle zadirkuju da iskorišćava učenice, a njegova zbunjenost i crvenilo utiču da oni koji ga dobro ne poznaju pomisle da je tu nečeg i bilo. On ne zna kako da u tim situacijama reaguje, pa glumi da nije čuo, ili glumi da ne shvata da su njene reči njemu upućene, ili, što bi Koto rekla: "Moj Kojatkin se često pravi gluv i blesav!" U svakom slučaju, on joj oćuti, jer nije u stanju da pronađe prave reči (one koje je ranije spremio ili ne odgovaraju prilici, ili ih je zaboravio). Posle se danima oštri da je prvom narednom prilikom izlupa po guzi i izgrdi, ali aritmija zaljubljenog srca mu nijednom nije dozvolila da sa njom uđe u otvoreni sukob.

"Nije loš", odgovorio je debeljku i strašno se narogušio u nameri da svojim izgledom uplaši slatku bezobraznicu koja se približavala, ili pak da joj pokaže da je situacija u kojoj se nalazi dramatična, zbog čega bi trebalo da ga poštedi. A ona je išla nogu-prednogu, uživala u sunčanom danu, ne obraćajući pažnju na njihovu grupu, na te starije muškarce kojima prilazi, to jest, mimo kojih prolazi. I taman je profesor Kojatkin Gorjanovič pomislio kako je ovog puta imao sreće, kad se začulo: "PRO-FE-SO-REEE!" Krv mu je jurnula u penis... pardon, u glavu, hladan znoj ga je oblio, uši mu se zaglušile, tako da nije čuo njeno vrlo glasno pitanje: "Kada ćemo opet da analiziramo ONU* lirsku pesmu?", ali mu zato nije promakao zajedljiv osmeh debeljka iz Ministarstva.

* Pesnik i Pipi misle na Crven Ban-ovanu pesmu KRIVA DLAKA:

"Ао, секо, танка, лака,
Упала ти крива длака,
Дедер браца да те хака
Да с' исправи крива длака."

367px-Amadeo_Modigliani_056.jpg

Moglo mi se tako.
Kad sam upoznao drugove Markesa i Borhesa, bila je veća država, bilo je više šuma,
samim tim i više papira na kome su uredno štampane njihove knjige. Bilo ih je toliko
da, moji drugari i ja, nismo znali šta ćemo sa njima, pa smo ih čitali, čitali... bilo mi žao da ih bacim.

Nadam se da tvoja konstatacija nema puno veze s (našom) masturbacijom. : )

Back