V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.291
Vecina je iz spoljasnjostiNeke su iz spoljašnjosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vecina je iz spoljasnjostiNeke su iz spoljašnjosti
a naocare velike ko dva tanjira na glavu........ne treba ti kisobran.Pamtim vreme kada su se naočare za sunce nosile na očima uglavnom leti i to reko dana...
Sada se nose i uveče i to na glavi, umesto rajfa.
letećaa naocare velike ko dva tanjira na glavu........ne treba ti kisobran.
U pauzama između dve ture botovanja.Ko o cemu, Neno o zenama.
Pa to je zato sto se cela Srbija preselila u Beograd.Ovdje bi kao što je i naslov o prelijepim Beogradjankama..i nije da su one koji nisu iz Beograda manje lijepe, da se odma razumijemo
"Kada sam se preselila u Srbiju, otvorila sam Pandorinu kutiju za sebe, ranije, mislila sam da su najlepše devojke u Rusiji i Ukrajini, ali pošto sam počela da živim u Srbiji, ne znam šta da kažem (teško je odlučiti ko je lepši) neverovatne su i veoma prijateljske, šarmantne, sa veoma dobrim genetskim telima i prilično jakim unutrašnjim vibracijama seksualnosti"
piše jedna strankinja u komentaru..
Za početak reportaža Španca Miguela Gleza o beogradjankama ili i mišljenje o srpkinjama u cjelini
Nislijke nisu ni prici NSadjankama,izvini. U Nisu sam studirao i danas idem relativno cesto ovim ili onim povodom,ali od deset nislijki 2 dodju lepe,max 3. Nislijke generalno ne vaze za neke "dobre ribe" u srb. Cisto sumnjam da je bilo drugacije u vreme Jugovine pored jos vece konkurencije narocito iz Dezele.Pa to je zato sto se cela Srbija preselila u Beograd.
Ne bih da se hvalim ali najveci "smekeri" i poznavaoci zena kao sto su Bora Corba i Oliver Mandic svojevremeno su govorili da su u celoj Jugoslaviji najlepse Nislike, Banjalucanke i (cini mi se) Zagrepcanke.
I za Nislike je to tacno i danas (pri cemu tu sebe izuzimam, ja nisam bas skroz iz Nisa "nego malo podalje").
Pa eto, oni su tako rekli i mislim da je to bas tako. Ne kazem da u Novom Sadu nema lepih, licno sam videla tamo isto puno lepih zena, ali vise su sredjene nego sto su lepe (nesto kao sto je Natasa Bekvalac).Nislijke nisu ni prici NSadjankama,izvini. U Nisu sam studirao i danas idem relativno cesto ovim ili onim povodom,ali od deset nislijki 2 dodju lepe,max 3. Nislijke generalno ne vaze za neke "dobre ribe" u srb. Cisto sumnjam da je bilo drugacije u vreme Jugovine pored jos vece konkurencije narocito iz Dezele.
Voleo bih da vidim taj citat ljudi koji su u vremenu danasnjem moralne olupine i kao takvi su retroaktivno skroz irelevantni.Muzika je nesto drugo(Licno vise volim Mandica). Iskreno prvi put sad cuh u zivotu da su Nislijke u proseku lepe.Moja bivsa,Nislijka jeste lepa,ali ona svakako nije "tipicna Nislijka" kako da se izrzazim. Ti si prva osoba koja kaze da su Nislijke lepse od Novosadjanki(opet kazem u proseku) i ne uopste se ne slazem.. ali dobro.Ne mozes ti gledati stvari iz istog ugla kao mi muski.Pa eto, oni su tako rekli i mislim da je to bas tako. Ne kazem da u Novom Sadu nema lepih, licno sam videla tamo isto puno lepih zena, ali vise su sredjene nego sto su lepe (nesto kao sto je Natasa Bekvalac).
Ipak, naravno, lepota je i stvar ukusa i mnogo cega jos, ali ja sam shvatila temu da se odnosi na klasicnu lepotu.
Pa dobro, neka ostane na tome da se ukusi razlikuju.Voleo bih da vidim taj citat ljudi koji su u vremenu danasnjem moralne olupine i kao takvi su retroaktivno skroz irelevantni.Muzika je nesto drugo(Licno vise volim Mandica). Iskreno prvi put sad cuh u zivotu da su Nislijke u proseku lepe.Moja bivsa,Nislijka jeste lepa,ali ona svakako nije "tipicna Nislijka" kako da se izrzazim. Ti si prva osoba koja kaze da su Nislijke lepse od Novosadjanki(opet kazem u proseku) i ne uopste se ne slazem.. ali dobro.Ne mozes ti gledati stvari iz istog ugla kao mi muski.