(Pre)lepe Beogradjanke

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.182
Ovdje bi kao što je i naslov o prelijepim Beogradjankama..i nije da su one koji nisu iz Beograda manje lijepe, da se odma razumijemo :D

"Kada sam se preselila u Srbiju, otvorila sam Pandorinu kutiju za sebe, ranije, mislila sam da su najlepše devojke u Rusiji i Ukrajini, ali pošto sam počela da živim u Srbiji, ne znam šta da kažem (teško je odlučiti ko je lepši) neverovatne su i veoma prijateljske, šarmantne, sa veoma dobrim genetskim telima i prilično jakim unutrašnjim vibracijama seksualnosti"
piše jedna strankinja u komentaru..
Za početak reportaža Španca Miguela Gleza o beogradjankama ili i mišljenje o srpkinjama u cjelini

Ovdje bi kao što je i naslov o prelijepim Beogradjankama..i nije da su one koji nisu iz Beograda manje lijepe, da se odma razumijemo :D

"Kada sam se preselila u Srbiju, otvorila sam Pandorinu kutiju za sebe, ranije, mislila sam da su najlepše devojke u Rusiji i Ukrajini, ali pošto sam počela da živim u Srbiji, ne znam šta da kažem (teško je odlučiti ko je lepši) neverovatne su i veoma prijateljske, šarmantne, sa veoma dobrim genetskim telima i prilično jakim unutrašnjim vibracijama seksualnosti"
piše jedna strankinja u komentaru..
Za početak reportaža Španca Miguela Gleza o beogradjankama ili i mišljenje o srpkinjama u cjelini

Sa namerom dođoh u veliki grad... By Neno točka BA.

Ma jok, biće u Knjaževcu, Sjenici ili u Srbobranu. U Beograd se sjatilo sve i što valja i što ne valja iz Srbije. U unutrašnjosti više nećeš moći ni žensku mačku da vidiš a kamoli lepu ženu. To sve čim napupi podvije repić i pravac BG. Što je veća ludnica i što je zagađeniji, to je privlačniji.
Neke tek kapiram, al što je ružniji grad, tako više dolaze. Ima i mnogo stranaca. Bilo ih je i pre intervencije na Ukr.
Ima lepog sveta i po Srbiji..još uvek, a i razmnožavaju se. E, sad ne znam da li je to do prve prilike da se zbriše.

Back