Pre i posle....

Nisu te razumeli:)
Pitas da li bi bilo ko od nas promenio nesto na sebi,ako bi to partner trazio,a ne da li bi promenili nesto na njemu:)
Pokusao bih da se promenim zbog partnerke,cak i da mislim da to ne treba da uradim.Ali to bi bilo privremeno,da joj ucinim na volju.

Ako bi od vas, vaš partner, tažio da nešto izmenite na sebi, da li biste to učinili za njega
obrij'o bih jaja
k075.gif

(Ne mora da bude samo fizička promena;))
mozak ne bih brijao...
c015.gif

fizicki ne. a psihicki se vec svakako menjamo kroz vreme i prostor, samo je pitanje koliko smo toga svesni.

ps. mada se i fizicki menjamo krzo vreme i prostor, na zalost, al to cu ovog puta namerno da zaboravim:sad2:

Ako bi od vas, vaš partner, tažio da nešto izmenite na sebi, da li biste to učinili za njega, iako vi mislite da to u opšte nije za promenu?

(Ne mora da bude samo fizička promena;))

Pogledajte prilog 67819

NE. Nikakav vid uslovljavanja ne dozvoljavam sebi iz samopostovanja, a to bi ozbiljno dovelo u pitanje njegovu ljubav.

*izuzetak je jedino kada mi je decko rekao da bih mogla, za moje dobro, da povedem racuna o tome koliko kupujem :)

Drugo je kada mi on npr. da sugestiju da nesto ne radim kako treba i posavetuje me, to prihvatam i uzimam u opticaj.

Back