gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Da li su se i na koji nacin promenili intimni odnosi koje ste imali sa partnerom nakon ulaska u brak?
Isto pitanje i nakon dolaska deteta u porodicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odkad se udala i porodila za mene više nema vremena, samo za dete i muža.
Da li su se i na koji nacin promenili intimni odnosi koje ste imali sa partnerom nakon ulaska u brak?
seks pre braka?![]()
Nema brate sve bude i sve prođe...
Kako vreme ide učauriš se,tavoriš,puštaš da ti život prođe i da dođeš do kraja puta...
Svi oni osećaji jeze,uzbuđenja,romantike,strasti...sve nestane,sa godinama...
Milion njih će reći drugačije,ali ovo je jedina istina...
Jeste. Na gore !Isto pitanje i nakon dolaska deteta u porodicu?
kakav seks pre brakao cemu ti to?
- - - - - - - - - -
osvezi to
i sad mu ona komanduje??/Nisam u braku, i nisam nikada bio, ali mogu da ispričam za nekog bratovog druga. On otkad je u braku, prestao je da izlazi da se druži sa drugovima. Nedavno smo bili kod njega na rodjendanu, brat je to izneo njegovoj ženi kao konstataciju, ona mu je odgovorila : Neshvataš neke stvari, razumećeš me kad i ti budeš u braku. Čovek se promenio, zaljubio, žena koja je došla sa nekog sela da živi kod njega u stan u gradu (udala se) je apsolutni vladar i njegovog srca, i njegove glave
i sad mu ona komanduje??/
budala ,beta mlakonja ,moron ,shvatice al bice kasno...
Prvo me je gledala kao boga,Da li su se i na koji nacin promenili intimni odnosi koje ste imali sa partnerom nakon ulaska u brak?
Nisam u braku, i nisam nikada bio, ali mogu da ispričam za nekog bratovog druga. On otkad je u braku, prestao je da izlazi da se druži sa drugovima. Nedavno smo bili kod njega na rodjendanu, brat je to izneo njegovoj ženi kao konstataciju, ona mu je odgovorila : Neshvataš neke stvari, razumećeš me kad i ti budeš u braku. Čovek se promenio, zaljubio, žena koja je došla sa nekog sela da živi kod njega u stan u gradu (udala se) je apsolutni vladar i njegovog srca, i njegove glave
Prvo me je gledala kao boga,
a posle prve bračne noći počela je da se krsti.
a da li su se njegovi ortaci pitali jel njemu takva situacija mozda sasvim prihvatljiva ?
da..promenilo se..
a dete nije doslo..rodilo se..