Pre i nakon ulaska u brak

Da li su se i na koji nacin promenili intimni odnosi koje ste imali sa partnerom nakon ulaska u brak?
Isto pitanje i nakon dolaska deteta u porodicu?

Ne,živeli smo zajedno i pre te formalnosti venčanje je bilo samo formalizovanje i fešta za familije.
Ali u odnosu na početak veze....pa neke stvari nisu iste u 27 i 37,ne može se poreći to.
Povećanje kvaliteta je sigurno,znam je kako diše, ali učestalost opada i opada i opada....:(
A što je najgore i svejedno ti je :lol:

Neću da uzimam slobodne dane više,imam previše vremena za razmišljanje onda....:rtfm:

Da li su se i na koji nacin promenili intimni odnosi koje ste imali sa partnerom nakon ulaska u brak?
Isto pitanje i nakon dolaska deteta u porodicu?

seks pre braka?
krstixf7.gif

Nema brate sve bude i sve prođe...
Kako vreme ide učauriš se,tavoriš,puštaš da ti život prođe i da dođeš do kraja puta...
Svi oni osećaji jeze,uzbuđenja,romantike,strasti...sve nestane,sa godinama...
Milion njih će reći drugačije,ali ovo je jedina istina...

seks pre braka?
krstixf7.gif

kakav seks pre braka:lol:o cemu ti to?

- - - - - - - - - -

Nema brate sve bude i sve prođe...
Kako vreme ide učauriš se,tavoriš,puštaš da ti život prođe i da dođeš do kraja puta...
Svi oni osećaji jeze,uzbuđenja,romantike,strasti...sve nestane,sa godinama...
Milion njih će reći drugačije,ali ovo je jedina istina...

osvezi to

Nisam u braku, i nisam nikada bio, ali mogu da ispričam za nekog bratovog druga. On otkad je u braku, prestao je da izlazi da se druži sa drugovima. Nedavno smo bili kod njega na rodjendanu, brat je to izneo njegovoj ženi kao konstataciju, ona mu je odgovorila : Neshvataš neke stvari, razumećeš me kad i ti budeš u braku. Čovek se promenio, zaljubio, žena koja je došla sa nekog sela da živi kod njega u stan u gradu (udala se) je apsolutni vladar i njegovog srca, i njegove glave

Nisam u braku, i nisam nikada bio, ali mogu da ispričam za nekog bratovog druga. On otkad je u braku, prestao je da izlazi da se druži sa drugovima. Nedavno smo bili kod njega na rodjendanu, brat je to izneo njegovoj ženi kao konstataciju, ona mu je odgovorila : Neshvataš neke stvari, razumećeš me kad i ti budeš u braku. Čovek se promenio, zaljubio, žena koja je došla sa nekog sela da živi kod njega u stan u gradu (udala se) je apsolutni vladar i njegovog srca, i njegove glave
i sad mu ona komanduje??/ :eek:
budala ,beta mlakonja ,moron ,shvatice al bice kasno...

i sad mu ona komanduje??/ :eek:
budala ,beta mlakonja ,moron ,shvatice al bice kasno...

Pa da, došla iz nekog sela u grad, nema ništa svoje u kući, a uzela mu je i srce i mozak. Nije ona kriva, on se zaljubio, zbog toga je i zapostavio svoje drugove... Nedelja ima sedam dana, možeš valjda jedan dan u nedelji da odvojiš za svoje drugove-ostalih šest nek pripadaju tvojoj ženi. Problem je što mu ona izgleda neda ni taj jedan dan...

Poslednja izmena:
tipican zenski komentar :roll:, mnogima u srbiji je danasnja situacija prihvatljiva i glasaju za vladajuce , dok drzava tone ko titanik....:sad2:
kolko se ja secam vi zene najvise kukate na gubljenje indentiteta i svojeg "ja" u braku....

:( jbm

- - - - - - - - - -

Prvo me je gledala kao boga,
a posle prve bračne noći počela je da se krsti.

mrka kapa znaci:lol:

- - - - - - - - - -

a da li su se njegovi ortaci pitali jel njemu takva situacija mozda sasvim prihvatljiva ?

a zabole njega za misljenje ortaka,vidis da ima gospodara:lol:

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
al pazi ti njen proracunati odgovor ,kao shatro ne shvatas neke stvari kakav kreten treba da postanes ,razumeces kad i ti budes u braku kao da je to nesto misticno magijsko 6to culo ti se otvara u braku jbt....:roll:

zar i danas ima takvih picopacenika :confused:,mala se mozda kresala za voznju u karavanu ka lokalnoj krompir-diskoteci, i flasu koka-kole sa lokalnim seoskim djilkosima , htela da se uda za lokalnog vozaca autobusa ali je on shutnuo....a on je gleda ko boginju :dash:

momak je bio njena (laka) meta da se uvali ,ocigledno da ima puno iskustva sa muskarcima cim je izabrala bas njega za projekat "begstva iz selendre", verovatno ni na selu nista nije radila , i siguran sam da ga- ne voli.
Inace ,verovatno pati za nekim seoskim badzom koji je drzao ostro ,strogo ,i mlatio kako zasluzuje. :hahaha:

Back