Prc Miljojka

Parisa

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
393
e sad, mene zanima vise ovaj muski spol, upoznate Miljojku i sve krene dobro, mic po mic dodje do seksa i sve bude super sjajno i u jednom momentu Miljojka se razigra i napravi cudo vi odusevljeni kazete TO, MILJOJKA ili joj nadenete neki nadimak. Kako joj se obratite?
(ps. izvinjavam se svim forumasicama kojima je ime Miljojka al stvarno mnogo glupo ime)

e sad, mene zanima vise ovaj muski spol, upoznate Miljojku i sve krene dobro, mic po mic dodje do seksa i sve bude super sjajno i u jednom momentu Miljojka se razigra i napravi cudo vi odusevljeni kazete TO, MILJOJKA ili joj nadenete neki nadimak. Kako joj se obratite?
(ps. izvinjavam se svim forumasicama kojima je ime Miljojka al stvarno mnogo glupo ime)

jako je gadna situacija kad se žensko ružno zove, ne znaš kako da joj se obratiš. te retardrirane roditelje koji daju imena radmila, milojka i sl. po nekim babama i prababama treba objesiti na trgu. tonož oni preko leđa kćeri čuvaju tradiciju ***** ih mutave. kao mlađi, sjećam se, sa jednom takvom nisam htio ni biti, a bila je više nego solidna izgledom, ne kažem da sad ne bih, al prvo kod matičara na promjenu imena pa onda može na vjenčanje.

то кучкице

Back